Aşk İlişkileri Sanaldan bi Subayla tanişmişdım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yurtdişindayim ve onu cözemiyorum. Subaylar nasil olurlar? 23, Burc Aslan, esmerAma tipi yok Sanaldan bi Subayla tanişmişdım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ilterkanm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Subaylar genelde otoriter olur 0 11 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla ilterkanm +1 yıl Kuralcı dominant Yorumla Soran +1 yıl Anladimm. Egoda var galiba Yorumla ilterkanm +1 yıl E yani vardir Yorumla Soran +1 yıl Qahajaja çok merak ediyorum ya. Daha neler vardır? Ya ben pis takıldım Yorumla ilterkanm +1 yıl Emir vermeyi severler ama bu askeri yaşam tarzi ile ilgili bir durum karakterle alakalı değil yani mesleki deformasyon Yorumla Soran +1 yıl Evet az karişirdi Yorumla ilterkanm +1 yıl Yani kalan ozellikleri de yasayarak ogrenirsin ancak Yorumla Soran +1 yıl Çok doğru diyorsun. Subayla evlenir mi ki? Yorumla ilterkanm +1 yıl Mesleği ile mi evleneceksin kendisi ile mi? Yorumla Soran +1 yıl Tamam doğru diyorsunn Yorumla
CekirdekKolaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yurtdisindan talip bulamaz miyiz yengem bana be 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni tanıyor gibiyim shsjhs 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Kimimm qahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Osun ooo hani varya 🤣 anladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankani tanımadın mi pü Yorumla Soran +1 yıl Tanidim tanidim. Altda kariştirdim hattda qahahshahs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet gördüm mudahele edip bitireyim bu kargaşayı dedim 🤣 hala aklında mi o Yorumla Soran +1 yıl Yokdu birden girdi yine Yorumla Soran +1 yıl Sen de gelmiştin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli belli sen ona tutulmussun kanka ben anlamıştım öncedende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi tabi gelmiştim 🤣 beni kov sen anca Yorumla Soran +1 yıl Vallah gelmiştin. Onuda kovdum. Kovdum diye gidiyorsunuz. Insan kalir hatir sorar 😪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka valla korkuyyoz bir öylesin bir öyle her an kovabilirsin insan tırsıyorrr 🥴 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bakkk bide bana cevap vermiyor 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Korkma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka o erkek kimmm Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka sana zarar verirse bana söyle hallederim Yorumla Soran +1 yıl Tamamm kankaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin kanka eeee naislsin daha daha neler yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Iyimmm. Bi iyim bi kötüyüm ya. Dengesiz iste. Şu an çok yanliz hissediyorum kendimi 🥲. Senn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankm niye yalnızsın ben varım burada sen iste knk çok değişiksin bir iyisin bir kötü bir sinirli bir masum bende iyiyim işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankam bide utanmadan yaz demiş sana Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yapmiş. Aaa çakdirmadan laf vuruyoo yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen KS hata verip ismi gzoukuor seni tanımıyor o sana yavsiyor kanka sakın inannma Yorumla Soran +1 yıl Tamamm sana inaniyorumm. Tanimiyom ki onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet işte bak yoksa sen unutmaazsin bir kişiyi hemen bide utanmadan yaz diyor ya 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Evett yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankaannn burada sıkıntı yok 🤙 Yorumla Soran +1 yıl Gelsenee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereyee kankaaa Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum yanima iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka olmaz ya yarın okul var 🤣 tam ters zamanda Yorumla Soran +1 yıl Nolcak. Benimde var 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankam en son geldiğimde kötü olmuştu korkuyorum artık Yorumla Soran +1 yıl Devam kork o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demi demi 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk istek at burası güzel değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerde yaşıyorsun peki 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Napcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence olmaz Yorumla Soran +1 yıl Senin kim olduğunu biliyorum galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim söyle bakalım Yorumla Soran +1 yıl Söylersem benim kim olduğumu bilirsin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bilmem merak etme Yorumla Soran +1 yıl Baş harfin m mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır alakası yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben tahmin edeyim mi Yorumla Soran +1 yıl Ett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nickin a başlıyor dimi Yorumla Soran +1 yıl Oha evet. Sen kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkçe yazmayı hala öğrenemedin mi Yorumla Soran +1 yıl Qahdhahshav nee. Hayir. Aaa sen kimsin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğendim gördün mü Yorumla Soran +1 yıl Gördüm. Allah Allah seninle konuşduk mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım yaz bana tamam mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Subaylar genelde otoriter olur
O ne demek
Kuralcı dominant
Anladimm. Egoda var galiba
E yani vardir
Qahajaja çok merak ediyorum ya. Daha neler vardır? Ya ben pis takıldım
Emir vermeyi severler ama bu askeri yaşam tarzi ile ilgili bir durum karakterle alakalı değil yani mesleki deformasyon
Evet az karişirdi
Yani kalan ozellikleri de yasayarak ogrenirsin ancak
Çok doğru diyorsun. Subayla evlenir mi ki?
Mesleği ile mi evleneceksin kendisi ile mi?
Tamam doğru diyorsunn
Yurtdisindan talip bulamaz miyiz yengem bana be
Seni tanıyor gibiyim shsjhs
Kimimm qahahaha
Osun ooo hani varya 🤣 anladın
Kankani tanımadın mi pü
Tanidim tanidim. Altda kariştirdim hattda qahahshahs
Evet gördüm mudahele edip bitireyim bu kargaşayı dedim 🤣 hala aklında mi o
Yokdu birden girdi yine
Sen de gelmiştin
Belli belli sen ona tutulmussun kanka ben anlamıştım öncedende
Tabi tabi gelmiştim 🤣 beni kov sen anca
Vallah gelmiştin. Onuda kovdum. Kovdum diye gidiyorsunuz. Insan kalir hatir sorar 😪
Kanka valla korkuyyoz bir öylesin bir öyle her an kovabilirsin insan tırsıyorrr 🥴
Bak bakkk bide bana cevap vermiyor 🥹
Korkma
Kanka o erkek kimmm
Bilmiyorum
Kanka sana zarar verirse bana söyle hallederim
Tamamm kankaa
Aferin kanka eeee naislsin daha daha neler yapıyorsun
Iyimmm. Bi iyim bi kötüyüm ya. Dengesiz iste. Şu an çok yanliz hissediyorum kendimi 🥲. Senn
Kankm niye yalnızsın ben varım burada sen iste knk çok değişiksin bir iyisin bir kötü bir sinirli bir masum bende iyiyim işte
Kankam bide utanmadan yaz demiş sana
Evet öyle yapmiş. Aaa çakdirmadan laf vuruyoo yaa
Bazen KS hata verip ismi gzoukuor seni tanımıyor o sana yavsiyor kanka sakın inannma
Tamamm sana inaniyorumm. Tanimiyom ki onu
Evet işte bak yoksa sen unutmaazsin bir kişiyi hemen bide utanmadan yaz diyor ya 🤣
Evett yaa
Kankaannn burada sıkıntı yok 🤙
Gelsenee
Nereyee kankaaa
Bilmiyorum yanima iste
Kanka olmaz ya yarın okul var 🤣 tam ters zamanda
Nolcak. Benimde var 🥲
Kankam en son geldiğimde kötü olmuştu korkuyorum artık
Devam kork o zaman
Demi demi 🤣
Knk istek at burası güzel değil
Nerde yaşıyorsun peki