Kız arkadaşımda 1 aydır beraberiz ve konuşmakta zorluk çekiyorum konu bulamıyorum en başlarda çok iyiydi sıkıldığını seziyorum kendisine ilişkiden sıkıldığını sorsam iyi olur mu bu konuları kimseye konuşmadığım için soracak kimse yok yardımcı olabilirmisinz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden konuşacak bir konu bulamıyorsunuz ki? Ben her zaman konuşmak için hevesli iki insanın konuşacak konu bulmakta sıkıntı yaşamayacağını iddia ediyorum. Konuşacak konu bulamadığınız insanlar enerjiniz tutmamış ve uyuşmamışsınızdır.
Çok güzeldir/ yakışıklıdır gözüne hoş geliyordur, konuştuğunuz konularda ortak fikirleriniz vardır ama konuşacak konu bulamıyorsanız demek ki bir şey eksik..110 Yorumla
Soran+1 yıleksik olan şeyler belkide var bunları tespit edip çözüme kavuşturmalıyım ama nasıl
- +1 yıl
Açık açık söyle. Neden konuşacak konu bulamıyoruz de ordan ilerleyin
Soran+1 yılevet konuşmadan bu sorun çözülmeyecek belkide çok kasıyoruz ve tıkanıyoruz akışına bırakmıyoruz
- +1 yıl
Evet rahat olup en saçma sapan konuyu bile konuşmalısınız. ben sevgilimle tüm dünyaya darbe yapıp ülkeleri bölüşme sırasında kavga etmeyeceksem neden var bu herif diye sorgularım kendimi mesela
Soran+1 yılkeşke böyle şeyler söylese ama çok suskun ve gün içerisinde olan bazı şeyler dışında bi konu açmıyor ee ee diyip topu bana atıyor be ben hep geriliyorum bunu aşamıyorum
- +1 yıl
O zaman diyeceksin ki bebeyim ben robot değilim konuşmak istiyorsan seninde konu açman gerekiyor..
Soran+1 yıldeğil mi hep benim konuşmam saçma çünkü devamlı bir iletişim istiyorsak eğer seninde çaba göstermen gerekli diye konuşmam gerekiyor haklısın bende bunu dile getirmekten yanayım peki ilişkinin durumunu ve sıkılıp sıkılmadığını sorsam nasıl bir dönüş alırım yüz yüzeyken
- +1 yıl
Nasıl bir sonuç alırsın bilmiyorum ama böyle bir durum içerisinde yaşamaktansa evet sıkıldım diyerek ayrılması bile daha hayırlıdır
Soran+1 yılevet haklısın kesinlikle ayrılmaz ama kendine belki biraz daha dikkat eder
- +1 yıl
Ya illa konuşmanıza gerek yok kim olsa sıkılır.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılsürekli konuşmak bir yerden sonra sıkıcı olabilir doğal olarak. eğer yakın mesafeyseniz bir sürü aktivite var öylece sessizce yürüyebilir veya bir bowlinge, yemek yemeye, birçok yere gidebilir bir şeyler yapabilirsiniz. uzak mesafeyse internet üzerinden birlikte komik onedio testleri falan çözebilir, oyunlar oynayabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılKonu bulma işinin karşılıklı olması gerekiyor. Kafanız uyduğu zaman konu bulma derdine girmiyorsunuz kendiliğinden akıyor. Gün boyu görüştüğümüz halde telefonda 3 saat konuşup zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorduk
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılAma iletişim karşılıklı olur yani o da konuşacak konu bulmak için biraz çabalamalı ilgili olması gerekir. Ortak yönlerinizi konuşun mesela kitap okuyorsanız onun üzerine konuşun film vs.
06 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla kitap okuma alışkanlığım yok ama başlamam gerek biraz kafamı farklı şeylerle meşgul edeyim daha iyi gelir
- +1 yıl
Kitap okuma alışkanlığı edin gerçekten paylaşacak çok şeyi oluyor insanın.
Soran+1 yılbüyük eksiklik ve çekiyorum da bana karşı ee evet aynen gibi cevapları çok sık kullanıyor bunlara karşı ne yapmalıyım
- +1 yıl
Ona sıkıldın mı diye sor ve bazen konuşacak bir şey bulunmaz o zaman zorlama akışa bırak
Soran+1 yılçok sağol evet akışına bıraklamalıyım çok kasmaya başladım
- +1 yıl
Çok üstüne düşme düşündükçe daha da çıkmaza girersin rahat ol. Rica ederim.🙂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sevdiğin konulardan konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılhep ben hep ben diyerek sıkmak istemiyorum onunda konuşturmaya çalışıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSrvgilimle başlarda çok konuşuyoduk ve sona doğru bana şunu diyordu. Bi insanla 20 dk max konuşabilirsin sonrası boş yapmaya saçmalamaya giriyor. Öyle yapın siz de aşırı itici olmuycak drrecede. Bir de konuşmak dışında aktivite yaparsanız da sıkılmaz
26 Yorumla
Soran+1 yılevet mesela sizin gün içerisinde konuştuğunuz şeyler nelerdir aktiviteler nelerdir
Cevap sahibi+1 yılBen çok konuşkan biri değilim ama sevgilim hakketen boş yapıyo skjdkxkdk
Soran+1 yılçok güzel işte benim sevgilinle konuşmam lazım 😁😁 boş yapamıyorum ya gereçekten bu ilişkimde ciddi bi ruh halindeyim
Cevap sahibi+1 yılTamam oyunlar oynayın filn izleyin gezin falan
Soran+1 yıltamamdır sağolun tavsiye için
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kac ilgi alani bulabilirsin. Kizlarin da hosuna gidebilecek astroloji, resim, muzik gibi. Beraber de yapabilirsin. Arastirdigin konularla alakali sohbet edebilirsin. Genelde konu konuyu acar. Ornegin bir aliskanligi varsa ayrintilarini ogrenmek icin daha soru sorabilirsin bu sekilde.
12 Yorumla
Soran+1 yılberaber olduğunuz zaman yaptığımız şeylerden konuşacak bi aktiviete çok yapmadık ama bunları da elimden geldiğinde yapmaya çalışacağım sağolsun tavsiye için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılzaten gerekli çabayı harcıyorsun anladığım kadarıyla buraya bile bir çözüm aramak için başvurmuşsun ama bir aylık bir aylık bir ilişkide konuşacak konu bulunmaması bana biraz erken gibi geldi birbirinize uygub olmama ihtimaliniz nedir?
23 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla çaba harcıyorum evet banada öyle geldi çok erken hemde buraya yardım almaya gelecek kadar flört zamanlarımızda sabahlara kadar haftanın 4 günü konuşuyorduk bi soru bi cevap başka konulara başka şeyker atlar dururduk sürekli
bir iletişimimiz olurdu ve eğlenirdik ilişkiye adım attığımızda daha çok durulduk aslında birbirimizle uyumluyuz kavga bile etmiyoruz arada ufak gerilmeler dışında her normal ilişkide olduğu gibi ve çok değer veriyoruz birbirimize ama ben tek taraflı baktığım için bazı şeyleri görmüyor olabilirim çözümü nedir acabaa- +1 yıl
kız arkadaşına durumu açıkla bence eğer anlayışlı olduğundan eminsen seni iyi karşılayacaktır tek taraflı kendine bu durumu dert edinmen çözüme kavuşturmaz seni, ilişkiyi iki kişi yaşıyorsa problemler de beraber çözülmeli
Soran+1 yılhaklısınız beraber çözülmeli ama ben bu konuyu kafasına benim kadar dert ettiğini sanmıyorum belkide hiç ben sürekli bunu düşünüyorum ve umutsuzluğa kapılıyorum gerçekten de konuşmadan çözülmeyecek bişey kendimi nasıl geliştirebilirim bu konuda ilk deda böyle bir dert ediniyorum gerçekten ya 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılGünlük hayatından bahset biraz o anlatsın konu konuyu açar zaten
23 Yorumla
Soran+1 yılmonoton bi günlük hayatım var ev sürekli bu konuda anlatacak çok bişeyim yok açıkcası
- +1 yıl
Arkadaşlarından ailenden falan bahset
Soran+1 yılevet daha çok bahsedebilirim özelliklerinden vs. çok sağolun
nasıl konu yok lan :D hayal dünyana sok onu burcun ne senin
18 Yorumla
Soran+1 yılakrep 😂
Soran+1 yılKonuşkanım bu konuda çekincem yok ama sanki karşı taraf biraz geri ben ileri çıkıyorum 1 ay öncesinde o konuşurken şimdi duruldu ve ben konuşmam gerek devamlı öyle bi hise kapıldım bro ve kurtulamıyorum açıkcası 😂
Soran+1 yılkonuşkan birisiyim ama nedense çok tıkanmaya başladım ve ilk defa böyle oluyorum buraya yardım almak için gelecek kadar
Soran+1 yılonu da yaptık aslında 😂😂 tavsiye için teşekkür ederim evlensem mi acaba 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Kendin ol sadece. Onu eğlendirmek memnun etmek sıkıntısını yaşamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılkendim olmaya çalışıyorum ve devamlı bir iletişim sürdürmek istiyorum kız arkadaşım çok konu açmıyor bişey olursa anlatıyo benim açmam gerekiyor bu durumda
+1 yılSoru sorma tekniğini kullanarak onu daha fazla taniyabilirisin.. Ufkunuzu genişletin en basidinden ortak bir film ortak bir kitap etkinliği uapil üzerinde tartısın.
07 Yorumla
Soran+1 yılsoru sorma teknikleri tam olarak nedir bir soru bir cevaptan ileri gitmek yani
- +1 yıl
Sen ona sıkılıp sıkılmadığını sordun mu?
Soran+1 yılhayır sormadım açıksası bunu ona yüz yüze sormak daha iyi olur diye düşünüyorum bunu sormaktan çekiniyorum bi sorun yaratırmı
- +1 yıl
Açıkça konuşmak daha iyi bence
- +1 yıl
Ortada bir sorun varsa hallolsun.
Soran+1 yılkesinlikle konuşmamız geren bi konu ve benide rahatlatacaktır sağol tavsiye için
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBurdaki sorulardan konu seçip konusabilirsin konudan bol bişey yok burada dkkdkaka onun dışında birlikte keyifle yapabileceginiz bir hobi bulabilir ve bu hobiniz hakkında konuşabilirsiniz. Oturup sürekli konuşmaya çalışmayın zaten olabildiğince beraber birşeyler yapın anı biriktirin konuşcak konunuz da bol bol olur böylelikle.
00 YorumlaKanka boş yapma tekniğini geliştir aklına konuşacak bir şeyler gelir illa ki anı anlat bir şey anlat
11 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten boş yapamıyorum dikkat edicem bro sağolasın
+1 yılGoogle amcaya sevgiliyle konuşcak konuşar yazın çıkar çaktırmadan ordan bakarak konuş enerjik ol biraz kızında konuşası gelsin agagsggaga 😁
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen sanal bi ilişkiniz var, uzaktan bu kadar oluyordur yan yana gelseydiniz yapacak aktiviteleriniz olurdu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Konuşmada iki tarafta karşılıklı konu açmıyorsa konu ilerlemez. Ben 7 aydır konu sıkıntısı yaşamadım mesela
00 Yorumla
+1 yılAskere gittiyseniz anlılarınızı anlatabilirsiniz 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılaskere gitmeden önce halletmem gereken şeyler bunlar yardım bekliyorum o yüzden ki askerdeyken beni beklesin bazen susuyorum konuşukern özellikle görüntülüde boş boş bakıyorum ne yazık bana gerçekten
+1 yılKonuşacak konun yoksa o doğru kişi değildir. Zorlama kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu ilk defa oluyor ben tıkanmaya başladım seviyorum hemde çok ama tek taraflı cevaplar verince kalıyorum
+1 yılEkonomi konuş. nasılsa bundan sonra çok ihtiyacınız olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılkonuşulacak ekonomi yok ki hep sıkıntı be 😂
- +1 yıl
Ha sizinkisi derin mevzu,. çok abarmadan günlük yaşamından bahset
Soran+1 yılgünlük yaşam monoton öğrenciyiz evdeyiz hep
- +1 yıl
Yalan at, hem zekan gelişir. hemde başka hatunlar edinirsin
Soran+1 yılbaşka hatunda gözümüz yok be kral o sevsin yeter sağolasın tavsiye için 😂
- +1 yıl
Bak şuda var karşındaki seni açmıyor da olabilir. Bu bende de oluyor
Soran+1 yılevet ilk başlarda bana devamlı sorular şimdilerde evet evet aynen aynen gibi cevaplar zaten beni çok kısıtlıyor bunun üstesinden nasıl geliyosun
- +1 yıl
yavaşca uzaklaşarak
Soran+1 yılpek anlayamadım konuşmadan mı yoksa kişiden mi
- +1 yıl
Kavga çıkart,
Soran+1 yılbana bunları söylemesi hakkında çıkartmak bilmiyorum yüz yüze daha iyi olur belkide ne dersin
Fıkra anlat geçmişi konus hayellerini sor hayellerini anlat konu bitmez ki
03 Yorumla
Soran+1 yılfıkra anlatma kabiliyeti olan birisi değilim ki bee bunlarıda konuştuk hep konu bulamıyoeum derken gerçekten bulamıuoeum bro 😂
Soran+1 yılevet olabilir eski güzel ilgi çekici anlar belkide
+1 yılEn sevdiğiniz şey neyse onu konuşun. Genelde sevilen sürekli konuşulacağı için bıkılmaz
00 YorumlaYaşadım bu durumu yardımcı olmuyor ise yol verdim uzatmaya gerek yok
00 YorumlaSürekli konuşulacak diye bir kaide yok. Aktivitelerini çoğaltmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOglum yavasca taniyin birbirinizi bol vakit geciririn hizli yasayan erken ölur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞiirsel duygu yüklü konuş hem kızı kendine aşık da edersin. Cunku biz kızlar canım iki söze inaniyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yılbizde inandıklarını sanıyoruz 😁 duygu yüklü konuşan benim büyük oranda ilgimi
biraz azaltsam sözsel olarak yani eğer ona bu kadar yoğun göstermesem nasıl olur ya da aynı oranda devam etmelimiyim
Cevap sahibi+1 yılCok yogun da olmasin arada ilgini göstermeyi de unutma
Soran+1 yılarada gösteriyorum çok aşırı aşırı abartmadan daha ona hitap ederek boş beleş değil tabikide kendimi daha nasıl geliştirebilirim
Cevap sahibi+1 yılBazen ortadan kaybol meşgul görün rol yap demiyorum ama kendine vakit ayır Düşünsün ne yapıyor diye
Soran+1 yıldikkat edicem sağolun tavsşye içinn
+1 yılbu şekilde bi ilişki bence çok fazla gitmez, her şey süper olsada insan dertleşeceği bazen şakalaşacağı birlikde gülüp eğleneceği birini ister hayatında. bu boşluk şimdi hafif görünsede zaman geçtikce başkalarıyla doldurmak isteği gelecek😢
10 Yorumla
+1 yılZorlama bence
15 Yorumla
Soran+1 yılkonu bulmak için çabamı bırakırsam eğer ilteşimsizlik olacak
- +1 yıl
Zaten var konu olması gerekmiyor aslında guncel konu bile konusabilirsiniz
Soran+1 yılsürekli evdeyim ve telefon elimde arada telefonu bırakmak gerekiyor belkide o yüzden tıkanıyorum hep bişeyler konuşup anı doldurmak istiyorum belkide
- +1 yıl
Hep telefon olmaz ama buluşun gezin habire telefon sıkıcı olur artık yanj
Soran+1 yılbuluşuyoruz hafta 1veya2 gün arada telefonla ya da görüntülü de konuşuyoruz ama görüntüşü konuşurkende bi konu bittiğinde erken ya da geç susmaya başlıyorum
Konu bulamıyorsan zorlama
11 Yorumla
Soran+1 yılne konuda zorlamalıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhabbette spontane olmayı öğren. Sen konu lazım diye kastıkca konu bulamassın
02 Yorumla
Soran+1 yılspontane olmaya gayret gösteriyorum ama bazende çok kasıyorum saçma konularımsan sıkıldığını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte kasma başladı mı bunlar olmaya başlar Öyle bi kafada ol ki konu bulamamak umrunda olmasın bak nasıl otomatik buluyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeraber pubg oynayın sonra oyun hakkında konuşun
04 Yorumla
Soran+1 yılçok oyun oynamayı sevdiğini sanmıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılBelki seviyordur sen bi sor 😬
Soran+1 yıltabikide sorarım neden olmasın bi konu değilmi sonuç olarak 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılKova burçları genelde böyle olur. O yüzden sende onun gibi ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılyani demek istediğin bazen benimde onun gibi susmam gerektiği midir bişeyler konuştuktan sonra aynen gibi bi yanıts karşılık susmam nasıl olur ki
Cevap sahibi+1 yılSürekli konuşmana bir de konu açmana gerek yok diyorum. Zaten zaman ilerledikçe o kendisini sana daha çok açacak. Benim kardeşim de böyle o yüzden biliyorum sadece bekle. Senden soğumaz emin ol, yapıları böyle sadece
Soran+1 yılsürekli konuşma isteğimi azaltmalıyım konu açmaya kendimi şartlamalıyım haklısın sağol tavsiyeler için
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılSen konus de. Hem konusmayan hem de soru sorulmasindan haz etmeyen kizlardan nefret ediyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılgünlük şeylerde konuşuyor ama gün uzun ve konuşuyoruz durmadan bu aralar konuşmalarım eee, evet evet aynen gibi cevaplar alıyorum
Konu bulamamak değildir o. Ortak paylaşım alanlarınız azdır. Ortak yaptığınız şeyleri arttırırsanız konuşacak konuları da arttırırsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılevet fazla bir ortak aktivitemiz üzerine konuşacağımız şeyler yok belkide ortak paylaşımdan kastınız biraz örnek vererek açarmısımız sağolun
Soran+1 yılçok teşekkür ederim önerilerini dikkate alıcam
Buluşup zaman geçirin kardeşim birbirinizi tanıdıkça tabi istekte varsa karşılıklı zamanla düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah düzelir buluşunca bi yerde oturmaktansa biraz gezmekte lazım arada
Sohbet demiyorum konu bulamıyorum lütfen yardım edin
00 YorumlaSal gitsin bilader korkmana gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılkorkudan ziyade flörtken ki gibi şen şakrak değiliz ilişki başlarında ama daha 1 ay oldu ve böyle olması normal değil bence ne tür iletişim kurmalıyım
+1 yılBoş yapın kasmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılboş yapmıyorum çok fazla 😂😂 bi yapabilsem böyle bi sorunum olmayacak hep eğlenicez ama
- +1 yıl
Film izleyin filmi tartışın
Soran+1 yılevet bunu kesin yapıcam çok sağolun tavsiye için beraber bi aktivite yapmıyoruz belkide sonun altında bu yatıyo
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Siyâsete gir ordan kavga çıkar aksiyon olur
11 Yorumla
Soran+1 yılbi kavga edelim artık 😁😁
+1 yılPeki o konu açmıyor mu? Karşılıklı bir durum bu
00 Yorumla1 ayda konuşacak konu mu biter 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılcanlı yayın izleyin twitch de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Sevmiyorsun sen bu kizi
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sevdiğim için bu çabam zaten abimm 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu tanımaya çalış mesela ne sever ne sevmez
00 YorumlaZorlanma
11 Yorumla
Soran+1 yılzorlanıyorum çok hemde düşünmek zorunda kalıyorum
+1 yılAbin ders versin
13 Yorumla
Soran+1 yılakıl almaya ihtiyacım var hocam
- +1 yıl
Söyle bakalım kaç yıldır iletişimdesub
Soran+1 yılyaklaşık 2 aydır çok yoğun bi iletişimdeyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburçlar ne
11 Yorumla
Soran+1 yılkova akrep
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılayrilin
01 Yorumla
Soran+1 yılçözüm değil
Engelle
11 Yorumla
Soran+1 yıldaha 1 aylık bir ilişki hemen kestirip atmak istemiyorum konuşarak çözmek istiyorum daha çok başındayız
Sende sessizleş
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela verdiği tepkilere geç mi
cevap vereyim ya da aynen diyip bişey demesini mi
+1 yılAyril
01 Yorumla
Soran+1 yılyav ablacım 😂😂
+1 yılayril
01 Yorumla
Soran+1 yılher sorunla karşılaştığımda ayrılmak çözüm olmayacak ilerideki ilişkimde gene bu noktaya gelicem ama bu sefer 1 ay gibi bir sürede oldu
+1 yılÖpüşün
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026