Sevdiğiniz kişiyle anlık kavgalarınız ve bir saman alevi edasında parlamalarınız oluyor mu?

Sevdiğiniz kişiyle anlık kavgalarınız ve bir saman alevi edasında parlamalarınız oluyor mu?
Hayır ben kavga sevmem… beni huzursuz ediyor kaosla beslenen bi yapım yok uzak dururum böyle şeylerden… bana huzurlu insanlar lazım ama tatlı tatlı tartışıp çözebiliriz bi şeyleri tabi ki de… sağlıklı iletişim önemli… bu da gerekli yoksa biriktirip çığ altında kalırız… ne demişler ilişkilerin tuzu biberi… :)
Ben sanırım kavga etmeyi pek beceremiyorum çünkü kavga esnasında insanların çok komik olduğunu düşünüyorum 😅 Haliyle kavgalarım da uzun sürmüyor bu yüzden...
Cevap
1Cevap
Sevdiğim bir kişi şu an için yok. ama genel olarak aşk değil de arkadaş olarak bakarsak genelde tartışmıyorum. yani tartışmak değil daha çok karşılıklı fikir alış verişi yapıyorum bu yüzden de genel olarak kavga etmiyorum.
Dostlarımı sevdiğim kişi olarak sayarsam oluyor tabi ki birde biz kedi köpek gibi kavga ediyoruz ama iki dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz ya.-.
:) :)
Çok fazla küs kalamam sevdiğim kişiyse konu
👏👏👏
Öyle fevri çıkışlarım yok ama ufak ufak didişmeyi, atışmayı severim.
Tuzu biberi ha? 🙂
Evet, bence öyle :) dozunda olunca... Sence?
Kesinlikle. Ayrıca dozunda tartışmak ilişkiyi geliştirir. Sorunları çözer, ortak noktayı bulup bulamayacağınızı gösterir. Sevgiyi pekiştirir. Harikasın tebrik ederim 👏
Ben de öyle düşünüyorum. O halde sen de harikasın 🙏
Yüksek ses kulanmam genelde amaaa kullananada acımam karşımdakine bağlı
Oluyor öyle şeyler arada
Oluyor
Netim diyorsun hmm
evet 😂
:) Öyle bir güldün ki görseldeki tamamen sizsiniz gibi hissettim
ben bütün sevgililerim ile böyleydim ki senin ağzını burnunu kırarımdan beş dk sonrada ay ağzını yediğim moduna geçmem beş dk 😂
Çok orjinal bir organizmasın gerçekten :D Çok sevdim :D Hayır o ağzını yerim moduna geçerken o geçiş anını çok merak ediyorum.
işte beni sinir etmiştir sonra üstüne fazla gittiğimi fark etmişimdir sonra da işler gelişmiştir 😂
Tamam ama işte o geçiş anını çok merak ettim. O an seni görmek isterdim. Ne oluyor mesela bir anda ortalığı yıkıp yıkarken zaman bükülüyor ve gözlerini açtığında bir bakmışsın saçını başını okşayan bir kadın :D
yaparım öyleler bana hiç belli olmaz nerde hangi an ve durumda ne yapacağım 😂
Hayatında şu an olan adama sesleniyorum : Çok şanslısın, hayatında quantum fiziğini çözmek için çok güzel bir fırsat var. Millet atımu mıncıklayadursun, senin hatun ışınlanmayı bulmuş aheeey ahey :D
bak ayıp oluyo ama ha quantum fiziği falan 😂😂 her şey tepetaklak olunca gelişen fizik o reçelli ekmeğin bile hep reçelli kısmının zemine gelmesi gibi
Benim parlamalarım meşhurdur
Oluyor.
Anlaştığımiz yok ki
Evet sık sık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?