Sevdiğim erkek beni sevmedi aldattı karı kız meraklısıydı ayrıca sigara da içiyordu atanamadı da ben de bundan sonra diyorum ki durumu iyi olan orta gelirli birisiyle evleneyim bari hayatım düzene girer diyorum doğru mu yapıyorum acaba? Çünkü bundan sonra aşık olabileceğimi düşünmüyorum peki aşık olmadan evlenmek ne gibi sorunlara yol açar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVallahi bilmiyorum Hani ben yaşamadım ama varım olsun istiyorum ki öyle bir bilsen Yemin ederim öyle istiyorum ki ani bugün tramvayı da kızı gördüm İçim gitti Allah'ım dedim Şu basenler benim olsa da bir rahatlatsan Ya Rabbi dedim ellerin ayaklarını öpsem ayaklanır dedim başım o kadar vurdun ki Yani evlilik çok güzel bir şey evlenen arkadaşlar ya Hele onu Duygu yaşamak o kadar güzel bir şey ki ya gerdek gecesi Allah'ım bir olsa da Yaşasın başka bir şey istemiyorum ya yemin ederim istemiyorum artık O kadar canım istiyor ki Ya Rabbi ben onu bir yaşasam Ya Rab artık başıma vurdu Yani Allah'ım ne olur yalvarıyorum yarabbi Allah'ım başıma vurdu yalvarırım sana ya Rab
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar,
Kişiyle parası için evlenirsen hayatını düzene sokmak yerine hayatını cehenneme sokmuş olacaksın sebebi ise kişinin parasının karşısında senin saygınlığın onurun kaybolacak ona muhtaç kalacaksın onun kötü sözlerine kalacaksın o sana bir sürü hakaret edecektir senin neyin var ki diyecektir hepsi benim üzerime diyecektir böyle böyle seni çürütecektir hiç kimseyle parası yüzünden evlenme evleneceksen kendi maddi durumunda olması gerekiyor kendi bağımsız maddi paran da olması şarttır kimseye bağlı kalmamalısın evlilik hayatın boyunca bir kişiyle olmadı diye de diğerleriyle de olmayacak diye bir şey yok zaten herkese aşık olamazsın herkesle de sevgili olamazsın böyle bir dünya yok bunu yaşayan insan ayran gönüllüdür aşk yaşamıyordur heves ve heyecan macera yaşıyordur o yüzden aşık olacağın insan bir gün yine karşına çıkacaktır aşka küsmeyeceksin aşkın temelinde acı çekmek vardır yoluna devam edeceksin düşeceksin düştüğünde kalkmasını da bileceksin hayatına yeni birisi girecekse ona müsade et hayatına al şans tanımalısın bir önceki ilişkinle kimseyi karşılaştırmamalısın derenin altından aynı suyla yıkanamazsın o su aktı gitti çoktan şimdi yeni gelecek sular var27 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet ama ben zaten okuyorum olurda atanırsam elbette çalışırım ama işte ileride evlenirken beni neler bekliyor hiç bilmiyorum çünkü evlenmek istediğim adam tarafından aldatıldım insanlara olan güvenim de yıkıldı artık
- +1 yıl
İşte burada bir yanılgı içindesin ilerisi dediğimiz olay ve zaman bu gündür bu gün nasılsan ilerisi de öyle olacaktır bu ilişkinde sana + olarak dönecek bir sürü konu var aslında böyle kendini bilmez birisiyle zaten evlensen ne olacak ki mutlu bir yuvan mı olacak hayır yıllarını heba etmeden bu kişiden kurtuldun bu pozitif bir durum diğer pozitif olacak durum ise insan ayırt etmeyi öğrendin kişi ayırt etmeyi öğrendin artık senin karakterine daha uygun kişi ve insanlar gelecek karşına bir de gelece kurmadan önce kişi bir tanımaya çalış hemen evleneceğim bu kişiyle dersen hayal kırıklığının kırıklığını yaşarsın üniversite aşkları gelip geçici aşklardır bu dönemde erkekler de kızlar da ergenlikten yetişkinliğe adım attıkları için kendilerini gösterme çabalarında oluyorlar etrafındaki insanların değerlerini bilmiyorlar o yüzden sen şu an üniversite de derslerine odaklan ileri de atandığında maddi olarak kendi ekonomik özgürlüğün olduğunda iş hayatında karşına çıkacak olan kişiyle evlilik hayalleri kurabilirsin bir kişi yüzünden bütün gemiyi yakmamalısın kendine gel hemen şimdi dış görünüşüne dikkat et havalı giyin temizliğini yap uyku düzenini dikkat et her şey olacağına varacaktır geleceği düşünme gelecek şuandır bu günlerin nasılsa gelecekte öyle olacaktır
Soran+1 yılHavalı giyinmem imkansız kapalı bir kızım yani erkeklerin dış görünüşe baktıklarını biliyorum ama evleneceğim kişi de buna bakarsa ben onun yanında rahat olamam ki
- +1 yıl
Bunalıma girme demek istedim
Soran+1 yılPeki denicem teşekkürler
- +1 yıl
Nickname'n hakkını vermiş bir adam, çok doğru açıklamış
- +1 yıl
@nutella_01 Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır, bir erkekle sadece parası için evlenmek doğru değildir. Evlilik, karşılıklı sevgi, saygı ve uyum içinde yaşama temelinde kurulmalıdır. Bir insanın sadece parası için seçilmesi, ilişkinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesine ve ileride mutsuzluğa yol açabilir.
Ayrıca, bir insanın sahip olduğu maddi varlıklar zamanla değişebilir veya kaybedilebilir. Bu nedenle, bir ilişki sadece para üzerine kurulduğunda, ortaya çıkabilecek maddi sorunlar nedeniyle ilişkinin geleceği belirsiz hale gelebilir.
Evlilik, birbirine destek olmak, birbirine güvenmek, birbirini anlamak ve birlikte büyümek anlamına gelir. Bu nedenle, evlilik kararında sevgi ve saygı duyguları ile birlikte, maddi faktörlerin de dikkate alınması önemlidir ancak sadece maddi faktörlere dayanarak bir ilişki kurmak sağlıklı değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yazmışsın tebrik ederim. İnşallah herkes böyle derin düşünür de milletimiz menfaatçi olmaz biz de mutsuz evlilikler görmeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşıkken evlenmek hatadır, doğru değildir. Çünkü aşıkken kişi göremez, doğru değerlendiremez, onun içindir ki aşıkken evlenilmemeli ama aşk da lazım, aşk yoksa da duygu yoğunluğu olmalı, düşünsene nasıl gireceksin onun koynuna, hem mantığını hemde duygularını önemse evlililik hususunda, sırf parası için evlilik yapılmaz, o kişiye aktarabileceğin bir duygu olmaz, duygun olmadığı için sana dokunduğu zaman tüylerin diken diken olur
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki tekrar aşık olmak mümkün mü? 5 senelik ilişkimdi onu deli gibi seviyordum 4. Yılımızda aldattı kahroldum
- +1 yıl
Tabi, mümkün ama bunun için zaman ver önce kendine, ilk önce dinlen, arın, rahatla.
Şükret ki evlenmeden evvel gördün o karaktersizin gerçek yüzünü ve her zaman dua etmeni de tavsiye ederim. Allah karşına seni hakedecek, aynı duyguları paylaşacağın bir insan çıkarsın, öyle birisi çıksın ki karşına gidenlere şükrettirsin seni
Soran+1 yılBunların hepsini deniyorum ve sürekli dua ediyorum Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Hayırlısı olsun inşallah
- +1 yıl
Amin, inşallah. Gönlüne göre olsun her şey
Soran+1 yılAmin seninde ❤️
- +1 yıl
❤
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
68Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Para mutluluk getirmez hiç bir zaman. Yani bu seçim ilerde dahada mutsuz eder kendi halinde mesleği olan eve gelir sağlayabilecek biri olmalı. İlgi göstersen sevecen özellikle baba olabilecek kapasitede biriyle evlenmelisin. 3 yıldır evliyim eşim zengin değil kendi çapında memur olursa yiyoruz olmazsa yetinmeye çalışıyoruz ama evde huzurumda mutluluğumda var mesela kimseye muhtaç değilim eşim ve çocuğum yetiyor
48 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah Allah bozmasın
Soran+1 yılAmin inşallah ya ben de soruda zengin birisini istiyorum demedim orta gelirli olsun dedim ama herkes paracı ilan etti detayı okumadılar galiba
Soran+1 yılAynen başlığı yanlış attım ya linç yemekten yoruldum 😂 para diyince hemen zenginlik akıllarına geliyor normal parası olan biri gelmiyor
Soran+1 yılHaklısın gerçekten Allah akıl fikir versin 😂
+1 yılYanlış. O adam seninle duygusal ve cinsel yakınlık kurmak isteyecek. O zaman ne yapcan? Parası için mi koynuna gireceksin? O zaman yargılayıp, yadirgadigin veya toplumun disladigi kadınlardan ne farkın kaldı? Aklınızı başıniza alın. Para için ruhunuzu satmayın
29 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu da cinsellik için evleniyor kimsenin içini bilemiyoruz
- +1 yıl
Erkekler cinsellik için evlenecek tabiki. Cinsellik evliliğin önemli bir parçası... Zina mı etsin adam, bunu mu istiyorsun ey soruyu soran vatandaş? Fakat para için evlenirsen ve o adama karşı olan sevgin paraya olan sevginin altında kalırsa bu durum ancak seni küçük düşürür. Aklını başına topla.
Soran+1 yılErkek haklı ben suçluyum dimi? Bu ülkenin ataerkilliği de bir başka. Zaten evlenince değerim iyice düşecek onun objesi ve hizmetçisi olacağım sizin zihniyetlere göre
- +1 yıl
@yedirenk7 bir erkek ne zaman gerçek bir erkek olur biliyor musun? Para ve cinselligi reddedebilecek karakter de olduğu zaman. Erkek cinsellik için evlenmez. Yuva kurmak, kadınına sahip çıkmak, ailesine bakmak ve ailesini korumak için evlenir. Senin şu dediğin erkeğin hayat kadını olması. Sırf parası var diye bir kadına gidip hem para hem cinsellik için yanaşana ben adam demem!
Soran+1 yılEvlilik sorumluluklarla dolu hassas bir kurumdur bana göre. Severek evlenirsen de tadı bir başka olur. Ama herkes sevdiğiyle evlenemiyor ben de ondan korkuyorum işte. Ayrıca erkeğin güçlü kendini bilen evine ailesine çocuklarına sahip çıkan ama baskı da yapmayan olması gerekir. Kadın da yuvasını inşa eden ve o yuvada mutlu olan olmalıdır
- +1 yıl
@yedirenk7 cinsellik evliliğin içinde yaşanması gereken özel bir kavramdir. Çocuk zaten cinsellikle oluyor. Sen sadece cinsellik için evleniyorsan seni alan kadına yazık. Seninle vakit kaybedemem. Çok alt karakter de birisin. Cinselliğin kölesi olmuş biriyle sohbet etmeye gerek yok. Çünkü sen beyninle düşünen biri değilsin
Soran+1 yılBir erkek gençliğinde abazaysa bir kadının eşi, çocuklarının da babası olduğu zamanlarda da abaza olur. Tıpkı yaşlı dayıların orada burada kendinden küçük kızlara sarkıntılık yaptığı gibi ölene kadar abaza olur
+1 yılGörücü usulüyle evlen ablam o şekilde sözlendi görücü usulününde sevgilikten pek farkı yok normal konuşuyosun buluşuyosun sadece tek farkı her şey çok hızlı oluyor bu yani hem aileninde onayladığı ve tabiki seninde beğendiğin kişi oluyor bence bunu bi düşün senin için daha isabetli bi karar olur
18 Yorumla
Soran+1 yılAilemin kontrolü altında konuşucam ama zor olmaz mı? Bir de bizimkiler biraz fazla baskıcı kendimi de doğru ifade edemezsem mutsuz bir evliliğim olur gibi
- +1 yıl
Ablamınki de öyleydi başta sonradan babam bişey demedi konuşmalarına buluşmadan da kastım enişte başka şehirde arada bir gelirse buluşuyolar öyle yani olurda biriyle böyle görüşürsen buluşmada mesafeni korursun o zaman ailenin bişey diyeceğini düşünmüyorum
Soran+1 yılEvet mantıklı ama dediğim gibi bu süreçte aşk olması çok zor ya çünkü birilerine anlatıyorsun ilişkine karışıyorlar hem de nazar değebilir dedikodun yapılabilir. Görücü usulüne hiç sıcak bakmıyordum ama nasipte kısmette varsa şans veririm artık. Sosyal medyadan tanışıp buluşuyordum ama olmayınca olmuyor
- +1 yıl
İşte en iyisi görücü usulü kimseye de anlatma ilişkini annen ve yakın arkadaşlarından başka kimsenin bilmesine gerek yok sonra dediğin gibi adın çıkar diyelim ki talibin çıktı konuştunuz kimseye söyleme oldu ki anlaşamadınız kafa yapınız uymadı ayrıldınız bu ihtimalde var o yüzden söylüyorum
Soran+1 yılAynen bir keresinde ablama anlatmıştım anneme falan yetiştirdi hemen ağzımı sıkı tutmam lazım çok da anlatmamak gerek yoksa ellerine koz geçiyor. Benim ailem biraz baskıcı olduğu için düşünmem gerekiyor bunları maalesef. Teşekkür ederim tavsiyelerin için dikkate alıcam canım ❤️
- +1 yıl
Rica ederim benimkilerde öyle bu yaşıma geldim hiç sevgili yapmadım bide erkek milletine güven olmuyor tehlikeliler
Soran+1 yıl18 yaşında olmana rağmen çok olgun düşünüyorsun maşallah gerçekten. Ben de 21 yaşındayım ne kadar erken evlenirsem o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü gerçekten dediğin gibi yaşını başını almış erkekler her naneyi yiyor temiz değiller güvenemiyorsun. Bazıları da serseri işte evlenmek istemiyorlar. Umarım Allah karşımıza hayırlı erkekleri çıkarır
- +1 yıl
Amin inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaraktersiz birisini sevmişsin şimdi alternatif olarak karakterli birisini değil paralı birisini arıyorsun. Demek ki sevgilin hem karaktersiz hem parasızmış ve onunla sevgili olabilmişsin. Sana karakterli paralı birisi fazla gelebilir, paralı birisini bul evlen, doğru mu demişsin en azından mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil tabi
Parası var diye ezmeye başlarsa haklı olan o olur sevmiyorsum yani o da anlar bunu saçma bir şey olur sevgili kal hicdegilse niye evleniyorsun
26 Yorumla
Soran+1 yılYa ölene kadar aile evinde yaşamak istemiyorum ayrı eve çıkıp yalnız da yaşamak bana göre değil kafa dengi birisiyle evlenmek daha güzel olur diye düşünüyorum. Ezme konusunda haklısın ama bana değer vermiyorsa ezer öyle birisiyle de işim olmaz
- +1 yıl
Kendi ayaklarin üzerinde durmasan zaten herkes öyle davranir
Soran+1 yılKendi ayaklarım üzerinde durmak da kolay değil canım okuyorum uğraşıyorum bende umarım atanırım
- +1 yıl
Bunun çaresi zengin koca değil bana göre sen bilirsin tabi dikat et yine
Soran+1 yılZengin koca demedim ki ben orta gelirli yazdım soruda
- +1 yıl
Orta gelirli mi değmez bile saçmalama bari zengin birini bul
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeden en azından tıpını begenmedıgım bırıyle sırf parası ıçın bırlıkte olamazdım.
Malı mülkü ben de yaparım. Ama bır kadının erkeğın sevgıyle bakışını parayla kazanamazın ve mutsuz olursun
20 Yorumla para mal mülk gerçekten önemli şeyler değil ha şöyle bakarsak diyelim birini sevdin ama gerçekten aşık oldun parası için değil. Ama bu kişinin maddi gücüde iyiyse eğer gerçekten iyi bir ilişki yaşayıp el üstünde tutuluyorsun bu doğru
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ondan ne farkin kaldi ki o zaman kalkip ona kizamazsin şimdi sen birini seviyorsun diye o da seni sevmek zorunda degil sevgili ayagi g... t ayagidir sadece al gulum ver gulum olur sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar değişebilir senin gibi sabit kafalı mı olalım?
- +1 yıl
Ne konuda degisir benim dedigim konuda degismez bu boyle gider senin kafada degismez her zaman derim bacak aranda vajina varsa sacin uzunsa beyinsizdir diye bu hic sasmaz zaten turk kizlari olarak senin gibiler dolu ortalikta
Soran+1 yılKadın düşmanı kes sesini! Annen için de böyle düşünüyorsun demek ki. Yazık kafana. O vajinaya öyle bir muhtaç olursun ki bulamazsın inşallah
Zenginim ama param için gelenleri zamanla tanıyorum.
O zaman vicdan yapmadan kapı dışarı ediyorum.
Seni de anlar, parası için geldiğini.
06 Yorumla
Soran+1 yılZenginlikten bahsetmiyorum ben artık erkekleri sevemiyorum sadece parası olması beni onlara çekiyor
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılZengin istemiyorum orta halli istiyorum. Hem bir şeyler almak o kıza emek vermek erkeğin gözünde kızı daha değerli kılar
Günümüzde para için evlenen yani mantık evliliği yapan birçok kişi var. Çalışıyorsan ve gelirin de iyiyse olabilir, sen bilirsin tabii ki ama öyle değilse ileride kavgalar olursa ve anlaşmazlıklar çıkarsa eşin kendini üstte görecektir, seni değersiz görmeye başlayacaktır diye düşünüyorum. Bu iş boşanmaya kadar da gider ya da boşanamayıp onun kuralları ile yaşarsın ve geriye kalan tüm hayatını çöp edersin. Eğer bunları göz önüne alıpta yine evlenmeyi düşünürsen bir şey diyemem.
10 Yorumla
+1 yılGeliri olan biryle evlenmek istemen doğal bir şey elbette ama evleneceğin insanın karakteri ve sana uyumlu olması önemli parasi var diye evlensen bu sefer huzurun olmaz
10 Yorumla
+1 yılParası olan kişi her zaman filmlerdeki gibi karaktersiz vesayre biri olacak değil belki zengin olup da iyi bir insanla tanışırsın ki bi insanla parasıyla olmak mantıklı bir tercih bu seni kötü vesayre kılmaz git zengin ol çok sorun yaşarsan adamla 2 3 yıl sonra ayrılır nafaka yersin belkide iyi geçinirsin ama denenmicek bisey değil
10 Yorumla
+1 yılAradığın kriterlerle ve aynı zamanda aşık olacağım insanı seçmen mümkün. Bence biraz ince eleyip sık dokumalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kadınlar belli yaştan sonra tercihlerini kendilerini rahat ettirebilecek kadar parası olan adamdan yana kullanırlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşktan hayır görmedik bari paradan görelim
- +1 yıl
Yanlış zaman yanlış insan olduğu sürece evet göremeyiz.
Soran+1 yılBu devirde kimse sonsuza dek yanında kalmıyor herkes sabırsız herkes bir değişik olmuş
- +1 yıl
Herkes için geçerli değil
Para tip falan geçici şeyler kapılma, sana maddi olarak iyi birine gideceksin iyi güzel bir gün bozulursa onu bırakıp yenisine mi gideceksin cidden düşüncesi bile saçmaa
00 Yorumla
+1 yılHadi seninle evlenen kişi seni cidden sevdi ve bir gün kendisiyle sadece parası için evlendiğini öğrense iyi mi olur?
Para , mal , mülk her şey değil.00 YorumlaBunun adı mantık evliliği düzgün birini bulursan sana değer verecek seni parası için yanında duran bı köpek gibi göremeyecek biri olursa belki olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Iliskiyi tecrübe etmişsin ama hala tecrübe edememişsin bir şeyleri hala aynı kafadasin sana ne desek boş
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötü bir ilişki yaşadım. Paracı bir kız değilim ailem istediğim şeyleri az da olsa karşılıyor ama rahat etmek istiyorum. Hem dünya görüşlerimizin uyduğu hem de durumu iyi olan bir erkekle birlikte olmak istiyorum bilmiyorum çok mu şey istiyorum acaba?
- +1 yıl
Bak kendimden örnek vereyim benim durumum da çok iyi aylik gelirim çok yüksek öyle atanmış öğretmen maaşı gibi de değil ha öğretmen maaşını 4-5 le çarp aylik ve ben şimdi sırf para için evlenen bir kızla evlensem sence mutlu olur muyum? Kiz da mutlu olur mu? Hayir bu işin sonuyine aldatmaya doğru gider. Unutma bu hayatta her davul dengi denginedir. Zengin filan arama helalinden sana uygun uyumlu düzgün birini bul sonra üzülürsün. Bak sigara içiyor demişsin bende de puro var viski var filan mesela eğlenceme düşkünüm kari kızım olmasa da ama senin kültürün demekki buna izin vermiyor sen ayipliyor ya da hor görüyorsun o yüzden kendini iyi analiz et ona göre bir erkek bul kendine
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Yok öyle zengin erkek falan istemiyorum onların hayatı çok şatafatlı oluyor ben ayak uyduramam. Normal mesleği olan eli yüzü düzgün biraz da muhafazakar olsa çok iyi olur. Kendimi tanıyorum biliyorum ailem de biraz baskıcı o yüzden evlenmem biraz zor ya umarım görücü usulü olmaz
- +1 yıl
Rica ederim bence de sana uygun olan da odur daha muhazakar bir eş bulmak ailen de bunu destekliyorsa böyle yapmalısın.. Herkesin eli yüzü düzgündür ama iş dünya görüşünde biter öyle diyelim yoksa herkesin eli yüzü düzgün ülkemizde.. görücü usulü evlilik konusu sıkıntı ya ama şu açıdan da bakınca normal karşılıyorum geçmişte insanlar öyle evlenmiş ve evlilikleri çok uzun sürmüş hala da sürüyor şimdi ise sevip evlenmesine rağmen boşananlar çok fazla.. Bu açıdan bakınca onlar da şimdiyi görüp öyle davranıyorlar aslında iyiliğini de düşünüyorlar bir bakımdan.. fakat unuttuklari bir gerçek var o da şimdiki erkeklerin de eskisi gibi olmadıkları.. Yani pic de çok bu memlekette bi kadınla evlenip onu döven ona hayati zindan eden ayrılmayan kadının ailesine anne babasına dahi küfreden hatta öldüren tipler var.. Ya da ters açıdan bakalım.. doyumsuz kadınlar var gösteriş meraklısı kadınlar var sosyal medyadaki şatafatlı hayatları görüp özenen ve kendi kocasını aile hayatını kıyaslayan kadınlar var ve bu sebeple boşanan ya da aldatan kadınlar var çok farklı ve ilginç bir durum farklı bir dünya düzeni işte
Soran+1 yılOff evet aslında bıktım bu olaylardan evlenince de yapabilir bir insan eğer içinde varsa kimseye güven olmuyor ama yalnız da ölmek istemiyorum. Kimisi dost hayatı yaşıyor ama psikolojik olarak çöküyor kimisi de evlenip çocuk yapıyor gayet mutlu. Bence insan önce güzel bir ailede doğacak ondan sonra da zaten güzel bir aile kurar kendine
+1 yılKeşke herkes dengini bulsa para için kullanan kızlar sapık erkeklere denk gelse
25 Yorumla
Soran+1 yılSen benim nasıl biri olduğumu biliyor musun da böyle yargılama hakkını kendinde buluyorsun?
- +1 yıl
Sana demedim öyle kızlara sırf para için
Soran+1 yılBen öyle biri değilim öyle olmadığım için bu haldeyim zaten yoksa erkeklerin parasını yiyen kızlar çok mutlu görüyorum etrafımda
- +1 yıl
Aynen öyle merhamet li kızları sevmiyorlar
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. biriyle evlenmen için sevmen lazım ama para için de evlenilir bence. evlensen bir süre sonra parası olduğu için o kişiyi sevebilirsin
00 Yorumla
+1 yılYani senin istediğin ortalama gelir nedir tam olarak?
1 ev + 1 araba + 15 bin TL nakit aylık sence yeterli mi?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılmaddi yönden hayatın düzene girer ama mutluluk diye bir şey var ya mutsuzluğu göze alacak kadar cesaretliysen evlen
10 Yorumla
+1 yılKarı kız meraklısıysa zaten baştan belliymiş her şey, göz göre göre neden onunla oldun?
015 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
Tamamda baştan niye oldun karı kız meraklısı bir insansdan aldatmamasını beklemek 2 ay boyunca aç bırakılmış bir kaplanın seni görünce saldırıya geçmemesini beklemek kadar büyük bir aptallık değil mi sence de? Hani ne geçiyordu yani aklından, onun değişebileceğini ve onu değiştirebilecek kişininde sen olduğunu mu düşündün?
Soran+1 yılTamam yeterince yargıladın ama olayın iç yüzünü bilmiyorsun insan sevince kör oluyor sen de belki çirkin bir kızı seveceksin ve ayrıldıktan sonra da ben ne yapmışım diyeceksin. Normal şeyler bunlar önemli olan farkına varmak ve aşkını kalbine gömmek
- +1 yıl
Sevgi mevgi geç bunları, sevgi bağlanmakla ilgili bir şey bir insanı bağalanmadığın sürece sevemezsin ona bağlanmakta senin seçimin. Aptallık yapmışsın kabul et. Bende yaptım zamanında, ders aldıysan sorun yok. Ama bundan sonra kişinin cebine bakmak bir çözüm değil, sence bir başkasının cebine bağlı yaşamak kadar onursuz bir davranış olabilir mi şu dünya da? Ailenin cebine bağlı yaşamak bile çok zor bir durumken?
Soran+1 yılEvet aileye bağlı yaşamak bile insanı ezik hissettiriyor ve sürekli dile getiriyorlar kendi kurallarını. Her zaman para da vermiyorlar zar zor istiyorum bazı şeyleri ama bunca kız durumu iyi olan erkeklerle nasıl evleniyor ben mi suçluyum yani iyi bir hayat sürmek isteyerek?
- +1 yıl
Onlar onurlarını bir kenara bırakmış çünkü. Para için köle gibi yaşamayı göze alabiliyorlar demek ki, sende alabileceksen buyur tutan yok.
- +1 yıl
Mesela dayım varlıklı bir insan yengem onunla parası için evlendi ama dayım istediğini yapıyor, yiyor içiyor pavryonlara barlara gidiyor yengeminde bunlardan haberi var hatta yengemin yanında sevgilisiyle takılıyor ama yengem buna ses çıkaramıyor çünkü onunla ne için evlendiği zaten belli, dayım ona bağırsa çağırsa ya da daha fazlasını da yapsa yengem sesini çıkaramıyor alttan almak zorunda çünkü onun parasına ihtiyacı var onunla ayrılmayı göze alamaz. Onurunu bir kenara bırakmanın yanında bu durumlar kendisinin sağlığına kadar etkiledi kendisini. Bu zamana kadar dayımın parasını yiye yiye obez oldu sonra daha da kilo almaya başladı bunun yanında da stres falan derken iyice hatsalandı şu an yürüyemiyor vücudunun bir kısmı felç, zar zor konuşuyor ve durumunun bir tedavisi yok. Ve tüm bunlar onun seçimiydi dayımın cebi için evlenmeyi seçmeseydi bunların hiç biri olmazdı, o tüm bunları göze almış, sen göze alabilecek misin?
Soran+1 yılAy o ne ya çok kötü olmuş cidden. Allah korusun Rabbim yaşatmasın kimseye böyle bir şey. Peki kadınlarla cinsellik için evlenen erkeklere ne diyeceksin?
- +1 yıl
Öncelikle varlıklı bir insanda cinsellik için evlenir sen nasıl onunla bir çıkar için evleniyorsan oda senden bir çıkarı için evlenir, onun seninle parası için evlendiğini bilmeyeceğini mi sanıyorsun, hayrına mı bakacak sana? Soruna gelecek olursak, bir sadece erkek cinsellik için evlenmişse zaten kadın aptal değilse zaten bunu anlar ve kafalar uyuşmadığı sürece zaten o evlilik çok sürmez. Sürse bile mutlu bir şekilde devam etmez. Bu durumda o erkeği strese sokar, alkolik falan olur ve sağlığı kötü yönde etkilenir, her şeyin bir sonucu ya da bedeli vardır bu hayatta, geniş düşün biraz. Ha bana soracak olursan ben zaten bir kadın ile evlenmem ben inançlı bir insan değilim, bana göre zina diye bir şey yok. Bu yüzden bir kadın ile evleneceksem cinsellik için değil sevdiğim için evlenirim, cinselliği zaten her halükarda yaşarım, benim için cinsellik konusunda bir kısıtlama yok.
- +1 yıl
Ben zaten bir kadın ile cinsellik için evlenmem diyecektim*
Soran+1 yılAnladım peki. Ben inançlı bir insanım her şeyin kurallara göre olmasından memnunum. Evlendiğim erkeğin de gözünün dışarıda olmasını istemem gelsin benimle cinsellik yaşasın. Aldatılmaktan korkuyorum umarım aldatılmam. Bence kimse menfaatçi olmamalı yoksa hiçbir ilişki tıkırında gitmiyor
- +1 yıl
İnancına saygı duyuyorum ama objektif konuşmak gerekirse inançlı bir erkeğin sadık olması çok zor gibime geliyor bana. Çünkü cinsellik konusunda kısıtlandığı ve o ihtiyacını giderme şansını kolay kolay gideremediği için cinsel duyguları aç kalıyor ve kontrol etmesi daha da zor bir hal alıyor. Aynı durumun kadınlar için de geçerli olduğunu düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur ve gönlüne göre birini bulursun umarım. Bence en iyisi birine karşı duygu beslemek için acele etme kendini biraz tut, ağırdan al önce arkadaş ol ve arkadaş olarak tanı, sana uyan biriyse ve yeterince güveniyorsan sonrasında arkadaşlıktan öteye giderseniz zaten. Yani bence biraz zaman tanımalısın bu tür şeyler için, sabırlı olmalısın.
Soran+1 yılHaklısın evet hayırlısı olsun inşallah. Teşekkür ederim tavsiyelerin için
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek. Her şey dilediğin gibi olsun.
Soran+1 yılUmarım seninde 🙂
+1 yılsenin kişiliğine bağlı olduğunu düşünüyorum seni senden iyi tanıyamayız kendi özelliklerini analiz et ve bu durumda ne yaşanabilir kafandan geçir
00 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarinin üzerinde durabilirsin. Yani para kazanmak çok zor bir şey değil
08 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum zaten hedefim devlete atanmak bu da çok zor. Kaç tane insan atanmak için bekliyor hayatı mahvoluyor resmen neresi zor değil şaka mısın?
- +1 yıl
Hedefinin memurluk olması zaten kafandaki maksimum seviyeyi belli ediyor.
Soran+1 yılTamam sen o.. rospu ol
- +1 yıl
İleri zekaliya bak. Al işte Max Türk kızı kapasitesi seninle aynı cins olduğum için utanıyorum beyinli
Soran+1 yılSen önce okuduğunu anla insanlara da üstten bakma. Çok da meraklı değilim senin bu boş yorumuna daha fazla yazma madem benimle aynı cins olduğuna utanıyorsun git erkek ol embesil
- +1 yıl
Senin gibi beyin yoksunu para avcılarına öyle erkekler gelsin ağzınıza tukursun hakediyorsunuz
Soran+1 yılSen erkeksin hiçbir kız hesabı kendi cinsini böylesine aşağılamaz. Hadi harun abi işine bak
- +1 yıl
🤣kızım bak ciddiyim kendi ayaklarının uzerinde dur kimseye eyvallahin olmadığında anlarsın. Bu şekilde anca ezilir ya da kullanılırsin başına kakar bu kadar saf olmayın gözünüzu seveyim
Mantikli. Zaten ask mesk isleri 5 senede bitiyor. Bari rahat edersin maddi olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılSonunda benim gibi düşünen biri. Harbiden öyle artık insan olgunlaştıkça zevkleri de değişiyor
Soran+1 yılŞimdiki erkekler çalışan kadın istiyor zaten ya iş bulamazsam napıcamm
+1 yılUyum lazım çocuğum, anlayış, sevgi lazım. Bunları parayla satın alamazsın
15 Yorumla
Soran+1 yılBen sevsem bu seferde ailem sevmez önlerine getireceğim kişiyi
- +1 yıl
Nasıl biri?
Soran+1 yılSigara içen alkol alan istemiyorlar. Muhafazakar bir aileyiz bu yüzden namaz kılan edepli ahlaklı eli yüzü düzgün birisi istiyorlar ama benim bulduğum erkekler de genelde sorunlu çıkıyor. Evet muhafazakar olanlarda da oldu ama sigara içiyor çapkınlık yapıyor ailevi sorunları oluyor falan filan işte
- +1 yıl
Ailen değil sen evleneceksin
Soran+1 yılKeşke anlasalar işte bunu
+1 yılMutlu olamazsın bir ömür geçecek bak evlenirsen hemen çocuk yapma
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl sonra yaparım gibi
- +1 yıl
Ya kaza ne olur dikkatli ol ama mutlu olacağını sanmıyorum karşındaki nide mutlu edemezsin
Soran+1 yılAşk olmadan zor diyorsun yani
- +1 yıl
Yani basimdan geçti surduremedim ben
Soran+1 yılNasıl oldu peki neler yaşadın?
- +1 yıl
Burdan olmaz ki şimdi
Soran+1 yılPeki sen bilirsin
- +1 yıl
Gelde konuşalım o zmn
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende dedim ama olmadi orta gelirli insanim ama yine de olmadi.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun
- +1 yıl
sagol
+1 yılBence kafa uyumu+maddi durum+eğitim seviyesi iyi bir kombo.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki cidden bunu da düşünmeliyim
Sevmedigin biriyle evlenmek parasi icin kötü yani
20 YorumlaMesele aşk değil aşık olduğun değil sevebildigin ile evlen Zaten..
10 Yorumla
+1 yıldoğru bulmuyorum ya sonucu pek hoş olmaz bence maddi rahatlık bir yere kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kuzenlerim parası için evlendi şimdi mutlu altında arabası var bir kuzenimin ve kendisi başörtülü sen düşün.
04 Yorumla
Soran+1 yılBazıları şanslı oluyor gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılAma orta halli insanların çoğu aldatıyor ben söyleyim sana
Soran+1 yılNeden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılhayatının düzene girmesi için evlenmene gerek yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eski nişanlımın paraya olan sevgisi bana olan sevgisinden fazlaydı. Bunu anladığım halde değişmediğini gördüm ve nikaha bir ay kala nişanı bozdum. Rezil oldu.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirisi yazmış. Cinsellik için evlilik yapılır diye. Çok doğru demiş. Cinsellik evliliğin parçasıdır. Birisi de utanmadan beyinsiz demiş. Yazık.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşım 23 Bende sevdim ama karşılık alamadım. Bıraktım o işleri 5-6 yıl sonra param olursa anneme söylerim sırf evlenmek için birini bulsun bana mantık evliliği hesabı ya da hiç evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞuna cevap vermeni istiyorum Bir erkeğin sırf sadece seninle cinsellik için evlenmesi doğru mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru değil ama bir çok erkek cinsellik yaşıyor zaten temizine denk gelsek keşke
Cevap sahibi+1 yılşu an temiziyle konuşuyorsun 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkekle sadece parası için evlenilmez çok yanlış. güvendiğin sevdiğin birisiyle evlenmelisin.
10 Yorumla
+1 yılEvlenme kararı basit bir olay değil ben erkek olarak 3 yıldır hazırlık yapıyorum. Hâlâ yapılacak şeylerim var ve ailemde destek oluyor. boş ver parayı yetsin yeter. Mütevazi yaşayalım.
08 Yorumla
Soran+1 yılAile desteği olmalı tabi ki
- +1 yıl
Evet, belki de kaderimde evlilik olmayabilir bunu da bazen düşünmüyor değilim. Çok zorlaştı gerçekten evlenmeyi isteyenlerin böyle yapıyor. Asgari ücretliler diyelim.
Soran+1 yılHayırlısı olsun ya bilmiyorum benim de kafam çok karışık
- +1 yıl
Allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsin.
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Evlilikte aslında bir imtihan. Nice evlenenler tanıdım. Hiç bulaşma diyen. Pek nadir karşılaştım evlen artık diyen.
Soran+1 yılEvet şu devirde insan ilişkileri bile zorlaştı herkes gergin öfkeli mutsuz. Evlenince de geçmiyor ki bir ton sorumluluk
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisi kanka. Bu zamanda aşk meşk mi kalmış Allah için ya? Hep s2ş tokuş işleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle millet kudurmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığın kişi benim gibi biri ama istediğin erkek tarzı seni bu düşüncelerden dolayı ister mi soru işareti
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz erkekler olarak senin gibileri kullan at yapıyoruz
08 Yorumla
Soran+1 yılİyi kızlara bulaşma da ne yapıyorsan yap
Cevap sahibi+1 yılİyi kızları bir bebekmiş gibi seviyorum merak etme
Soran+1 yılPek öyle görünmüyor ama cidden yanlış yapıyorsun böyle yaparak sonra da bakire kız istersiniz. Değişik varlıklarsınız neyse ki o saf dönemlerimi atlattım artık daha olgun erkeklerle konuşacağım
Cevap sahibi+1 yılBen hayatımda seks yapmadım kendimi tutuyorum merak etme
Soran+1 yılBen de yapmadım o yüzden korkuyorum erkeklerden
Cevap sahibi+1 yılZaten cinsellik isteyen erkek hemen kendinş belli ediyor az kurnaz ol anlarsın bir erkeğin amacını
Soran+1 yılO işler öyle olmuyor bazıları yalan söylüyor Allah korusun onlardan
Cevap sahibi+1 yılHahahah mesela sey dimi ilişkşye girelim daha cok bağlanırıs. Bakiresin ilkin ve sonun olurum felan
Bak deprem oldu ne mal kaldı ne mülk. Para gidici para bitici. Yanımıza kalan değerli güzel bi kalbe sahip olmak sevilmek
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama ben paracı değilim sadece hayatımı devam ettirecek kadar param olsun yeter
Soran+1 yılAmin inşallah hayırlı insanlar çıkar karşımıza
Tamam maddiyat önemli tabiki ama herşeyde değil bence sevmek sevilmek değer görmek bence çok daha önemli diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Soran+1 yılİlk defa haklı olmuş yazık
Benimle evlenen karımda öyle evlenmişti oma uzun sürmedi parayı kestim dayanamadı gitti demwkki doğru değil
10 YorumlaYa acikcasi parasi olmayanin tipi woow da olsa dusuyor gozumde aci gercekler
07 Yorumla
Soran+1 yılHepsini bir arada bulmak da çok zor ben sadece hayatımı düzgün bir şekilde yaşamak istiyorum insanlar linç ediyor anlamadım
Soran+1 yılParacı dediler k.. aşar dediler yani ne alaka anlamadım. Sanırım sorunun başlığını yanlış ifade ettim ya da detayı okumuyorlar. Gerçekten yoruldum artık erkekler kadınları menfaatleri için kullanıyorlar belirli kriterler koyuyorlar ama biz isteyince malum ataerkil düzen yüzünden bastırılıyoruz
Soran+1 yılKızlar da öyle baya pick me lik yapıyorlar. Ben yaşlarının küçük olduğunu düşünüyorum ya da çocuklar bilmiyorum hayatı toz pembe olarak görüyorlar. Herkes evlenecek ve kendi hayatını uygun birisini istemek de hakkı böyle yargılayarak sadece troll olduklarını belli ediyorlar
Soran+1 yılDelirmişler
+1 yılYanlış! Hayırlı eş olmadıktan sonra evde huzur olmadıktan sonra milyarder olsa ne olur la
10 Yorumla
+1 yılEn iyi yaptığınız şey😂😂 erkek sevdiğiyle evlenirmiş, kadın evlendiğini severmiş
00 Yorumlahatunların yaptığı o zaten :) merak etme ilk değil sonda değilsin
00 YorumlaBana göre çok yanlış para için hayatını karartabilir ve hiç bişeyden zevk almaz
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı bir durum para için biriyle birlikte olamazdım herhalde.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl aldatma fiziksel olarak mı yoksa sadece yazışmaları mi yakaladin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılBende seninle ayni dusuncedeyimm😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAşktan hayır görmedikkk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya bak 😄 parası olana bakıyorsunuz zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılSizde güzel olana bakıyorsunuz kardeşim ben kapalı bir kızım ve evlenilecek erkek bulmam çok zor kimse istemiyor kapalı muhafazakar
- +1 yıl
Kimse istemiyor değil sen bakmıyorsundur her kızın alıcısı oluyor hiç bi şekilde eve kalmaz
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Aynı zamanda karı kız meraklısı adamla birlikte olup beklenti içerisinde kaldıysan zaten sende de akıl yokmuş az biraz kendinize saygınız olsun böyle adamlarla ısrarla birlikte olmayı siz tercih ediyorsunuz
Soran+1 yılAyrıldım ben nerden bileyim öyle olduğunu sosyal medyasını stalklayarak öğrendim uzak mesafe ilişkisiydi
- +1 yıl
Bide uzak... Bence görüşebileceğin insanlarla sen tanış mantık evliliği yap gitsin
Özellikle tek kriteri para olursa öteye varamazsın evlilik sürecinde
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ettim
+1 yılYani herkes fahi. şelik yapabilir. Normal
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de kızları cinsel obje olarak görüyorsun demek ki
- +1 yıl
Sen kendin dedin bir erkekle parası için evlenmek diye. Adamın parası için kendini altına atıyorsun.
Ben mi buırada kadınları cinsel obje olarak görmüş oluyorum? Bence terazinin kefelerine yanlışl kişileri koyuyorsun
Soran+1 yılAbart
- +1 yıl
Neden? Sen demedin mi "parası için" diye. Bir adamla parası için koynuna girmekle evlenme arasındaki tek fark evlilik cüzdanı
meslek neydi ki atanamadı sen atandın mı
012 Yorumla
Soran+1 yılO ziraat mühendisliği okudu bitirdi ben de sosyal hizmetler okuyorum 2. Sınıfım
Soran+1 yılEvlenip hayatımı kurmak istiyorum hem ekonomik açıdan hem de aileme yük gibi hissediyorum. Bizimkiler emekli oldu beni çalıştırmak istiyorlar ben de orada burada sürünmek istemiyorum kendi mesleğimi yapmak istiyorum. Okulumu bitirene kadar da bana karışmasınlar istiyorum ama sürekli baskı yapıyorlar bilmiyorum ne yapıcam?
Soran+1 yılAynen öyle okulumu bitirdikten sonra evlenip gitmek istiyorum artık aileyle yaşamak çok zor geliyor ne kadar maddi açıdan rahat olsa da mental açıdan zor oluyor. Bu arada hayırlı olsun yeni işin darısı benim başıma artık 🙂
Soran+1 yılAslen Yozgat ama doğma büyüme Ankaralıyım. Bu arada sen neden sıcak bakmıyorsun evliliğe? Belki benim de bilmediğim şeyler vardır yanlış yapıyorumdur cidden kafam çok karışık
Soran+1 yılEvet çok soğuk burası ama seviyorum Ankara 'yı ya bazı yerleri güzel
Soran+1 yılEvet 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılParasıyla evlenmiş olursun kskkfkf ayn çok doğru
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim midem kaldırmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabiki ya huyu suyu karakteri fakirse?
10 Yorumla - Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem