...
Yeni biriyle tanışmaya başladım, geçmişinde 10 kızla yattığını söyledi. Böyle biriyle sevgili olunur mu?
...
Ama çocuk gerçekten ciddi benimle evlenir herhalde böyle giderse fazla iyi davranıyor ailesi biliyor
Olunmaz bence çünkü bir insan evlenmeden önce ne kadar çok kişi ile birlikte olursa evlilikte mutlu olma ihtimali o kadar düşüyor çünkü senden önce o kadar çok kişiyle birlikte olmuş ki ister istemez onlar aklına gelecek ve karşılaştıracak senin en iyisi olman lazım ki onlar aklına gelmesin tamamen sana kalmış bir şey ben en iyisi olabilirim bu konuda diyorsan olur neden olmasın ama bu kadar çok isteyemem karşı tarafı diyorsan yürümez maalesef
Cevap
16Cevap
Sevgili olunur geçmişte yatması önemli değil şu an nasıl biri olduğu önemli.
Hepsi lafta evlenecek oluyor zaten onların amaçları başka sana bunu diyen biri seninle ciddi düşünmüyordur
Daha önce kaç kişiyle yatmış önemi Yok aslında ama bunu söylemenin ne Manasi var ki.. bilmek zorunda değilsin sonuçta
Seni yer o kızım aklını başına topla senin o 10 kızdan ne fazlan var?
10 normal bi sayi abartma o kadar yapmayani bulamazsin zaten
Sana on kizla yattim demesi mi itici geldi? Soylemeseydi daha mi iyi biri olacaktı?
Senle de olursa evlenmez. srninle olmasima izin vermezsen evlenir
Bunu açık açık söyledimi ayyy kabullenemezdim sanırım senin için nasıl aldı
Geçmiş adı üstünde geçmişte kalmış, sen şimdiye odaklanmalısın
Yanı hemen karar verme. Zaman geçsin. Ama 10 kisi ne yaa. Umarım iyi biridir
Ondan daha fazla kadınla beraber olan biriyle evliyim.. geçmişini sorgulama kafayı yersinn
Geçmişi geçmişte kalmış sorun etme.
Sen 11 . Haberin olsun
yapar ve bırakır
inşallah öncekilerde de ciddi değildir.
ahahahaha 11 numara konuştu
Ne varki bunda bende oyleyim
Geçmişini boş ver 🙂
Olunmaz bir de söylemiş sıradaki sensin
Sen kaç kişiyle yaptin
10 tanecik mi 😂
Olunmaz
Cıddıyse devam