Sevgilimi aldatıyorum ama bu durumu nasıl bitirebilirim bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,
3 senedir sevgiliyiz her şey yolunda sayılır ve birbirimizi de çok seviyoruz aslında. Ve yakında işi ciddiye bindirmek evlenmek istiyor. Ben pek oralı olamıyorum, aslında en çok ben isiyordum evlenmeyi. Fakat ben bir senedir bağlanamıyorum bir türlü ona ya da kendimi frenliyorum daha doğrusu terk edilme korkum var daha önçe çok sevdiğim kişi tarafından terk edildiğim için. O zamandir hep başkalarıyla konuşasım geliyor, sevgilime bağlanırsam beni terk edecek düşüncesinden dolayı. Kimseyle buluşmuyorum ya da sevgilide olmuyorum, ama bu durum beni çok kötü hissettiriyor konuşup flört ettiğim için.
Bırakıcam diyorum yeni tanıştığım kişiyi ama bırakamıyorum. 4 ay oldu bıraktım tekrar yazdı veya o beni bıraktı ben tekrar yazdım, yaklaşık 5 defa konuşmayı kestik veya engelledik birbirimizi ama yine olmadı. Oda birbirimizden kopamıyoruz sanıyor. Kafam çok karışık. Sevgilimden ayrılmayı düşündüğüm de oldu ondan ayrılırsam en büyük hatayi asıl o zaman yapmış olurum diye düşünüyorum.
Bu hatadan dönmem lazım geç olmadan lütfen bana güzel fikirlerinizi verin..
Ve gerçekten kötü niyetim yok öyle olsa buluşur başka şeyler yapardım.. ve öyle şeyler yapmak istemiyorum
Sevgilimi aldatıyorum ama bu durumu nasıl bitirebilirim bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım?