Hani Nasreddin hoca camiye gitmiş herkes sormaya çalışınca Hoca tamam sen sor matematikten sen sor sen sor herkes soru sorarken biri demişki Ya hoca cevap vermiyorsunki Hoca; ben hepinize birden cevap vericem demiş derken herkes soruyu sorduktan sonra Hoca ; bilmiyorum demiş 😂
Herşeyi geçti (sapık mi, manyak mi, deli mi, zarar mi verecek...) Sadece beğenme kaldi. Hiç mi ders almazsiniz o kadar kadın öldürülüyor, tecavüze uğruyor, darp ediliyor...
Sosyal medya ilişkisi saçma geliyor bana bir çok sıkıntısı var. Kısaca yaş tahta.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya bencede , mesela biz aynı yerde yaşıyoruz küçük bir kasaba.. Ortak arkadaşımız varmış ama ben çocuğu tanımıyorum eklemiş. Mesajlaştık falan buluştuk belki beğenmicem ama o bağlanmış olcak gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Beğenmezse beğenmez başkalarında şansını denersin bi kişide takılıp kalmak saçma bence
Aldatılabilirsin bir ihtimal ben benimkiyle gerçek hayata tanıştım ve bence sağlıklı bir ilişki olduğunu düşünüyorum tabi kıskançlığını saymazsak :D
Beğenmezsen bir şey yok, konuşmazsınız olur biter. Kimse hayatında ilk defa gördüğü birini sevmek zorunda değil. Arkadaş kalırsınız.
gider bi kahve içer sohbet edersiniz, beğenmezseniz de yolunuza bakarsınız veya arkadaş olursunuz. dünyanın sonu değil ya ne olacak sanki
Buluşana kadar duygular oluşur zaten. Duygular oluştuktan sonra normal gözlerle değil, gönül gözüyle bakar insan.
Beğenmezseniz konuşursunuz iki medeni insan gibi sen yoluna o yoluna gider
Nasrettin hoca gibi cevap verdin 😄
hehehhehehehe
Hani Nasreddin hoca camiye gitmiş herkes sormaya çalışınca
Hoca tamam sen sor matematikten sen sor sen sor herkes soru sorarken biri demişki
Ya hoca cevap vermiyorsunki
Hoca; ben hepinize birden cevap vericem demiş derken herkes soruyu sorduktan sonra
Hoca ; bilmiyorum demiş 😂
Herşeyi geçti (sapık mi, manyak mi, deli mi, zarar mi verecek...) Sadece beğenme kaldi. Hiç mi ders almazsiniz o kadar kadın öldürülüyor, tecavüze uğruyor, darp ediliyor...
sen önce git buluş. bak bakalım nasıl biri sonra zaten anlarsın ne yapacağını
Beğenmezseniz devam etmezsiniz bu kadar buluşurken kalabalık yerleri tercih et
Sosyal medya ilişkisi saçma geliyor bana bir çok sıkıntısı var. Kısaca yaş tahta.
ya bencede , mesela biz aynı yerde yaşıyoruz küçük bir kasaba.. Ortak arkadaşımız varmış ama ben çocuğu tanımıyorum eklemiş. Mesajlaştık falan buluştuk belki beğenmicem ama o bağlanmış olcak gibi
Aynen. Bence o topa hiç girme ikiniz için de daha iyi olur
Hepsi günlük ilişkiler seks oluyor ilişki bitiyor aşk meşk Hepsi gidiyor
Bir daha konuşmazsınız ya da arkadaş kalırsın buluş belkide hayatını değiştiricek bilemezsin
Kapali kutu dusun icinde ne var bilmiyosun ama o kapali kutunun ambalajindan hoslaniyosun hepsi bu.
Valla her şey olabilir
Genelde bir gecelik iluyor
Buluşun beğenmezsen ayrılırsın
Dolandırıcı çıkabilir.
Kendini gerçekten belli eden kişi az
Kalbin ne söylüyor o önemli gerisini salla
Organ mafyası çıkabilir
Ya başka emelleri varsa
beğenmez ise ayrilirsiniz
İnsanlar çok yalan söylüyor
Begenmezsen görüşmezsin birdaha
Erkek kız kiz erkek cikabilir