is yerinde bana takiktilar. onkardan degilim kendi halimdeyim diye. iftira atip isimden ettiler. fetocu olmasindan supheleniyorum. gizliden nasil ihbar ederim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanitlamadan iftira atarsan tazminat cezasi hatta hapis cwzasi alabilirsin. Şupheyle iş olmaz. Kanun onunde kanit işe yarar şüphe sadece birnhayaldir.
iftira atmiyorum gercek. bos boş konusma bak işine
Sorunda bile sadece suoheleniyorum yazıyorsun... soruya tahammulun yoksa kaldiramayacaksan cevaplara agir geliyorsa çeneni kapatip sornayacaksin...
suphe iftira degildir. defolup gidermisin bi
artik herneysen zoruna gitme nedeni belli😆
Bak eğer kanitin yoksa girme işe kanıt bulduğun zaman git şikayet et kardeşim yoksa sen suçlu olursun haberin olsun
yazdiklarimi okurmusun lutfen. bi kac sey var da suphelendigim
İftira attılarsa ispat ya da delilin olması gerek illaki var mı delilin ses kaydı ya da konuşma falan
yok. telefonumin hafizasi doluydu kayit almadim. aptalligimin esiri olmusum😒
bi tane adam var bana yanaşan. onlarin arkadasi.
O zaman yapacak birsey yok kanıt bulana kadar bekleyeceksin
o surekli gelip bunlari bana soyluyor anlatiyor. o soylemisti bana arkamdan konustuklari seyleri. Şu an dersanede hala konusuyoruz acaba onun sesini mi kayda alsam
şahit diye. cunku bazen kaf sokup onlari savunuyo. sanki onlar iftira attiklari konuda haklilarmismasljnda onlardan korkuyo. onkarin arkasindan bazen atip tutuyoda. nicin yaptigini da bilmiyorum
Onu alabilirsin o halde o hesabını verir şikayet edebilirsin onu o zaman
dost mu dusman mi cozemiyorum adami
bu sefer deniycem
HhshHSHhshASHjasjkASKJjsk çok güldüm lan fetöcü bu de git ispatla direkt
ispat isterler mi
isterler tabi ya
kiz onceden kapaliymis aci. lmis ka. sarlik ustune kaş. arlik. Allaha hakaret ediyor. sonra kyk borcumuz vardi bitane dinci adamla bunlara haciz geldi bana gelmedi. ustelik benim borcum daha coktuu. ve atanamiyor yuksek puan almasina ragmen.. sence bunlar yeterli degil mi
değil
neden?
ne gibi delil olmasi lazim. devlet arastirsin iste
İnternet üzerinden şikayet et
ismim cikmasin. gizli olsun. bide suphelerim ya gercek cikmazsa o da var
O zaman boş ver
arkadaslara yazdim bi suphelerimi okusana. sence bundan bisey cikar mi
Sanmam çıkmaz
neden yaaa. ama surekli egitimi acan belediye baskani fetoden gorevden alindi. bukizda bu belediye baskaninin bizim kuruma atadigi mudurenin sağ kollarindan biri
O zaman fetocu * bunlar
yaa bana oyle bisey soyle ki yanmadan onlari mahvediyim. ceteler
Mermi atalım
devlet o eski mudureyi o kurumda hala ingilizce ogretmeni olarak calistiriyo. ilginç
mudurelikten aldi ama hsla nasil derse giriyo anlamis degilim orada
Besleniyorlar eniklerini pislik bunların hepsi
aynen. Allah yanlarina koymasin
Bunları asıcaksın vatanı milleti bölen herkesi öldürceksin
👌🏻👍🏻
Fotocu Akp’nin söyleminden başka bir şey değil.
olsun ama onlari yakabileceksem yakayim o kurumdakileri
İddianı ispat edemezsen suçlu sen olursun
bizim kurumu acan oraya eski mudureyi gorevlendiren beledite baskani fetoden gorevden alindi. bu kiz da o belediye baskaninin kuruma atadigi mudurenin sağ kolu
E devlet üzerinden cimer e yaz yetkili mercilere ulaşacaktır şikayetin
birebir aynen bunlari yazicam. ya benim basima bi is gelirse. atanma yolundayim. bu o. rospular yine bana bisey yaparlarsa
Endişelerin varsa karışma başına iş açarsın
yanii biraz dusuneceğim
155 i arasam anlatsam ne olur bisey yaparlar mi
Bir atasözü vardır it iti ısırmaz diye hükümetin içinde fetocu olan isimler ifşa oldu ama atılmadı bunlar ahtapot gibi bir kolundan kurtulsan diğerine yakalanirsin uzak dur istikbalini karartma
haklisin galiba offf😒
Neye göreeeee
arkadaslara yazdiklarimi okurmusun
Gizliden edemezsin
neden?
Sonuçta suösuz çıkarsa senin başın ağrıyor
ya eskiden kapaliymis sonra aci. lmis tam o. rospu olmus. Allah a hakaret ediyor. sonra benimde kyk borcum vardi heemde benimkisi coktu bana icra gelmedi buna ve said nursinin kitaplarini okuyan bi adama icra geldi. bana gelmedi. beni kiskaniyolardi. bana iftira atip isimden kovdurttular
sence bu bilgilerden bisey cikmaz mi
Ne iftirası attılar
guya benim erkek muduryardimcisiyla sevgilimiymisim deyip kadin muduryardimcisinin yardimiyla isimde yetersizmisim diye isten attirdilar. kadin muduryardimcisi bunu duyunca seytan kesildi basima. tabbi benim hicbiriyle alskam yoktu ordan
İş mahkemesine ver ve ayrıca manevi tazminat davası aç
yapamiyorum ucretli ogtetmeniz orada
Hani kovdulardı
ama baya rezil ettiler beni hicbisey yapamadim. onurum gururum herseyi ikiparalik ettiler kah.. peler.. kendileri birbirleriné veriyolar. ben eknegimde kendi basimaydim diye corap orduler basima
Nerde battın gözlerine
ucretli ogretmendim orada artik degilim annem vefat ettiginde beni kovdular
Yaa çok üzüldüm :(
ya gozleri uzerimdeydi o kadinlarin. bastan asagi surekli beni suzuyolardi. guzel giyiniyodum. acikta degildim cok. kiskandilar baska aciklamasi yok
Dertleşeblirz istersn
ha muduryardimcisi bana asiliuodubyuz vermiyodum genis bi herifti hepsiylede yatmustir. arkamdan konusuyolardi. onun ilgisini cekmenin pesindeydiler
Pislik işte, bok at izi kalsın
baska anlaticak bisey yok. tesekkur ederim beni dinledigin icin🤗
Rica ederim ne yapcaksın pekş
bilmiyorum
Uzaklaş ordan başka iş yokmu