AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Allah sana öyle yakındır ki sen onu hissedemez göremez duyamazsın ama o denizin içindeki balığın can çekişini dahi bilir
EvelAllah."Şüphesiz, Allah hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir."
Yaradan herkesi duyar isitir kiminkini gec kiminkini erken kabul eder
Allah her şeyi görür bilir, Kuran okuyun huzur bulun (Türkçe okuyun Allah için anlayın ne yazdığını)
Varsa da öyle biri sen umrunda degilsindir bile
İnsan inançsız olunca bu şekilde düşünmesi çok normal
Sen inanclisin da noluyor knk faydasını gormemissin ki buraya yaziyon
Ne diyebilirim ki Allahtan ümit kesilmez 😃
Hayır. Olmayan bir şey olduğu için duyamaz ve sende ağlamaya mahkum kalırsın. Dine sığınmak yerine bir çözüm ara.
Of başlamayın yine ya
Benden cevap istedin değil mi? Cevaptan memnun olmaman benim suçum değil senin düşüncen. Senin inancına saygım var ama sana doğru olanı söylüyorum ağlayarak dua ederek bir şey elde edemezsin.
Elde etmek istediğim şey maddi bi şey değil yalnız tamamen manevi bu rahatlamayı parayla mı elde edicem ben
@angeldensetsu74 Bilimi reddetmiyorum İslamı reddediyorum dostum. Bir Tanrı varsa bile bu islam değil ona eminim. Ama artık bir Tanrı var mı ondanda emin değilim.
Manevi rahatlamayıda Dinle ve ağlayarak elde edemezsin aslında aynı şeyi diyorum. Meseleyi kafanda çöz ya da psikoloğa falan git. Sadece durup ağlamanın sana faydası olmayacağını söylüyorum.
Ben inanlara sordum zaten Allah var mı yok mu tartışması değil bu
İslamı değil Tanrı kavramını konuşuyoruz ama istersen İslam üzerine de konuşabiliriz
Tamam doğru düşünüyosun ağlamayla çözülmez ama dua ettiğim şeyleri de Allahtan başkası veremez
Tamam onu tartışmayalım inananlardan cevap alabilirsin ben sadece bildiğimi söylüyorum. Beni duyuyormu dedin bende duymuyor dedim. Sadece bu.
İslama inanıyorsan dua etmen, kuran okuman, namaz kılman sana huzur getirecektir ama çok psikolojik bir hastalığın varsa doktora da git
Mesele psikologluk evet ben bunu inkar etmiyorum ama şu an Allahtan başka kimden yardım isteyebilirim ki
@angeldensetsu74 İslam üzerine konuşulacak bir konum kalmadı emin ol yeterince araştırma yaptım ve doğru olmadığına eminim bir sürü çelişki onca araştırma dan sonra sonuç aslında çok belli. İslam üzerine çok kişiyle konuştum da zeki insanlar la da konuştum ama hayır dostum hiç bu kadar emin olmamıştım gerçek olmadığına o yüzden konuşmaya bile değmez.
Peki Allahın varlığı konusunda seni çelişkiye düşüren ne oldu tam olarak?
Psikologdan Yardım isteyebilirsin. Eğer gerçekten inanıyorsan dua etmeye devam et. Ciddiyim çünkü bu seni psikolojik olarak rahatlatır dalga geçmek için falan söylemiyorum. Psikolog en mantıklısı yinede.
Kuranı okumak.
vay awk bi siz kuranı okuyonuz bi siz araştırıyonuz biz cahiliz di mi, ulan sen benim duymadığım hangi ateist argümanı biliyorsun da böyle konuşuyorsun
neyse boş ver yobazlarla tartışmıyom
@angeldensetsu74 Hah.. yobaz deyip de konuşma uslubuna dikkat etmemen senin cahil olduğunun kanıtıdır zaten. Ayrıca sana araştırmadın sen demedim ve araştırıp araştırmaman beni ilgilendirmiyor senin kafana yatmış olan şey bana yatmamış olabilir. Yani kendini zeki sanan bir cahilsin sadece eğer cahil olmasaydın burada bu uslupla konuşup yanlış anlamazdın. Bende bu kadar az zekaya sahip insanlarla tartışamam.
Hakarette lisanın bir parçası, küfürle karışık bir yorumda yapabilirdim ama site siliyor diye mesajlarını görünce hissettiğimi yazdım ve seni tanısam haklı olacağımı düşünüyorum. Az zekalı falan yazmışsın :D n'oldu Einstein bir argodan dolayı insanları bu sıralamaya mı sokuyon, kendini zeki saymışsın bu yorumunda ama hiç sanmıyom dostum yorumlarına bakarsam apt*l olduğunu bile rahatça söyleyebilirim.
@angeldensetsu74 Konuyu nereden nereye getiriyorsun cidden. Ben seni argo dan dolayı kınamadım bir anda gereksiz yere argo kullandığın için kınadım. Sen islamı konuşalım dedin bende konuşmaya gerek yok ben yeterince araştırdım dedim. sende bir siz akıllısınız falan dedin kendince gaza geldin bu yüzden zeka seviyeni yetersiz buldum. Bak tane tane anlattım sana neden öyle düşündüğümü ayrıca burada değilde bu sitede bir çok kişiyle din hakkında yorumlar yazdım ve hepsi beni mantıklı buldu ama burada yazmak istemiyorum çünkü artık araştırma ihtiyacım yok. Ateist argümanları vs. onlarıda umursamıyorum ateist değilim zaten. Sadece islamın gerçek olmadığından eminim nasıl bu kadar eminsin dersen sana diyebileceğim bir çok şey var ama cidden üşeniyorum ve ne desem anlamayacak bir insan olduğu için uğraşmayacağım. Bu arada beni tanısaydın 2 günde deist tin çünkü yüz yüze olsaydık seninle her şeyi anında konuşabilirdim :D
yine aynı hatayı yapıyorsun güzel kardeşim yine müslümanları cahillikle itham ediyorsun, üstte boşuna "benim bilmediğim hangi argümanı biliyorsun" yazmamı bir kere daha haklı çıkardın, kız sana neden dolayı islam çelişkili dedin cevabın "kuran" oldu, hacı bizde kuran'ı okuduk baştan sona onlarca defa ama biz niye çelişki bulmadık biz niye dinden çıkmadık? genel bir yaklaşımda bulundum islamdan çıkanlar geri kalan herkeste onlar gibiydi sanıyor, hayır kardeşim benim evde incilimde tevratımda var avesta okumuş teistik satanizm (3 kitabı var btw) kitaplarını okumuş biriyim, dinsiz onlarca arkadaşım var binlerce kere tartıştım ve neredeyse tüm argümanlarına artık hakim oldum
siz müslüman iken sanırım hiç araştırma yapmıyordunuz ve bir anda argüman görünce dinden çıktınız o yüzden bizi de öyle sanıyorsunuz, benim triggerlandığım nokta da bu tam olarak direkt koca bir topluluğu cahil olarak niteliyorsunuz ama genele vurursam sizden ala yobaz yok
neyse selametle cevap yazmak zorunda değilsin, beni de senin dinden çıkarman mümkün değil senin gibi onlarcasını gördüm
@angeldensetsu74 Şimdi bak kardeşim sırayla söyleyeceğim.
Öncelikle müslümanlara cahil demiyorum önyargılılara diyorum tıpkı senin önyargılı yaklaştığın gibi ve Argüman olayına gelirsek argümanların umurumda olmadığını daha öncede söylemiştim Kuranı okuma sebebim neydi biliyor musun? inancım daha sağlam olsun diye okuyayım dedim ben yıllarca inançlı müslümandım namaz oruç vardı ama dedim ki kendi kendime ben müslüman bir ailede olduğum için müslümanım en iyisi Kuranı okuyayım inancım sağlamlaşsın. Bu şekilde başladım okumaya yani öyle inançsız birisi değildim. Ben burada topluluğa cahil de demedim beni demediğim şeylerle itham ediyorsun bunlara gerek yok yazdığım şeyleri tam okursam genele bir şey demediğimi anlarsın inancına saygım var diyorum zaten. Kuranı okuyunca bunu bir Tanrının yazdığına inanmadım çünkü tıpatıp aynısını bende yazabilirim bu kitabı Tanrı yazmış olamaz o yüzden benim İslam dinine ikna edilmem mümkün değil. Ayrıca sen çelişki bulmamış olabilirsin ama ben buldum bu ikimizin bakış açısı. Ayrıca seni dinden çıkarmak gibi bir niyetimde yok sen kendini hızlıca savunmaya aldın hızlıca bir tek siz okudunuz sanki falan dedin ben bir şey demememe rağmen yani Beni buradan mesaj yoluyla anlayamazsın bu mümkün değil. Ben senin dediğin gibi tek bir argümanla dinden çıkmadım onlarca sebebi vardı çok kişiyle konuştum araştırdım yani 1 günde olmadı benim dinden çıkmam ben inançlı bir müslümandım ve sürekli dinsizleri küçük görürdüm her argümanlarını boşa çıkaran cevaplar verirdim ama sonra kuranı okuyunca aslında bu dinin yanlış olduğunu anladım. Dediğim gibi beni anlayamazsın anlamak zorunda da değilsin iyi günler dilerim dostum sana vereceğim tek tavsiye araştırmaya devam etmen tavsiyemi alıp almamak sana kalmış.
Ya her şeyi anladım da tanrının varlığından neden şüphelisin kuranı okuyarak islamın olmadığını düşündün peki tanrı?
Şüpheliyim yani Tam olarak var diyemiyorum çünkü Hep müslüman olduğum için Tanrı var diyordum müslüman olmadığım için de Tanrı nın varlığı için bir sebep kalmadı. Yani en başta böyle düşündüm sonra biraz araştırdım ve Evren Tanrı olmadan da olabilir Tanrı nın varlığına dair bir işaret yok bana göre. Ama tamamiyle yok diyemem ama varda diyemem agnostiğim yani.
dostum bence söylediklerim hala geçerliliğini koruyor, sen ima ettiğin şeyleri ben düpedüz yazdım diye sitem etmişsin sadece ayrıca benimle reelde tartışsan dinden çıkarabileceğini de apaçık söyledin o kısımda da yanlışsın neyse uzatmicam iyi geceler diliyorum
@angeldensetsu74 Bende sana iyi geceler diliyorum sadece şunu bilmeni istiyorum Ben yobaz bir insan değilim. Yani insanları dinlemeyi biliyorum. İkimizde kendimizce haklı olduğumuzu düşündüğümüz için bu tartışma sonlanamaz bunuda biliyorum :) İyi geceler tekrar.
Bu da soru mu tövbe tabi ki görüyor Allah bizi her zaman görür duyar sesimizi
İçimdeki sıkıntı geçmiyo ama
inancımdan bahsetmeyeceğim. olay senin inancında. eğer dua ettiğinde rahatlıyorsan herhalde görüyordur.
Senin inancın ne ki
ben ateistim, aşağıda bir soruya of başlamayın yine demişsin diye söylemek istemedim. genelde ağladığımda birine sığınma ihtiyacı duymuyorum. rahatlamak için ağlıyorum ve ağladığım yerde o iş bitiyor. hayatıma geri dönüyorum.
Benim bitmiyor işte
umarım atlatırsın dostum. hayat çok kısa
Hayat benim için bitti ölsem daha iyi
haddim değil ama sorayım. neyin var?
Sorduğun için çok teşekkürler ama anlatıp gülünç duruma düşmek istemem boş ver çünkü bu kimine çok basit geliyor 😄
o senin acın ve ben bunu küçümseyemem. bazılarına basit gelen şey seni yıkıma uğratabilir. belli ki bazı insanlar sende travma bırakmış doğru mu?
Maalesef öyle 😞
Tabiki de görür duyar
Yaprak bile düşse haberi oluyor sen düşün gerisini
Tabikide ona ne şüphe ne olduu
Sıkıntılıyım
Anlat neyin var
Allah'ın sıfatlarını öğren sonra soru sor.
He salla anca agliomus
Geldi yine gizlen gizlen serkanbayar
O kimla
He kanka he seni tanıyom artık anlat bana kendini arkadaş olalım sen bana geçen sene bağ koparma taktiği mi ne vermiştin hatırladın mı
Hatirlayamadim
Sen beni hatırlamazsın da sana aşık olduğum çocuğu unutmak için bişeyler sormuştım güzel günlerdi valla sağ ol
Ne zmn sormustun serkan bayardanmi. mesajlasmistin
Yok ya geçen sene burdan sordum
Gecen senemi oha ya nasi hatirliyon la
Bu her boku hatırlamalarım yok mu zateen
Olm sen kız mısın erkek mi Allah aşkına de bana ya bi erkek hesabından yazıyon bi kız çok merak ettim cidden
Kizim da sana ne zmn yazmisim anlamadim valla gecen sene yazmisim taaaa
Kanka her gün bi soruma cevap veriyon zaten
Ciddenmi la
Sende hala. kurtulmamissin o. cocuktan niye baska bulmuyon
Yok be üstüne kaç tane sevdim aşk meşk işleri yok artık
Vaybe biraktinmi onun pesini yani
Çok oldu o başkasını seviyo zaten artım umrumda değil
Eminmisinki sevdigine ya zevmiyosa
Ağlıyomuş onun için ne emin olması
sanmıyorum umrunda olduğunu
maalesef
Nasıl yani