Aşk İlişkileri Sevgilim, kocamı kıskanıyor. Deli mi bu adam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kocamdan bile kıskanacak kadar delirdi bu. Koç burcu olur kendisi Güncellemeler+1 yıl 5 yıllık evliyim. Sevgilimle 4 ay oldu tanışalım Güncellemeler+1 yıl *tanışalı Sevgilim, kocamı kıskanıyor. Deli mi bu adam? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Kesin deli, hatta zırdeli. Öyle şey mi olur ya bak hele bak 0 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Gerçekten midem bulanıyor bu ahlaksızlık karşısındainanamıyorum gerçektensonra deprem oluyor Tabii ki olurBaşımıza taş yağacak taş 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sen kocanın nikahlı karisisin elbette sana cinsellik yaşatacak sevgilin arada gelip kıskanması abes. Sen bu ilişkiyi seviyorsan diğeri seni labul ediyorsa ayrıl adamı boynozlamaktan kurtul 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet yaaa sorsan hayal iliskisi.. kizi goturuyor ve baglilik yok ama yinede kocanla yapiyor olabileceklerin erkegi cikdirtiyor. Sacma ama erkek iste 0 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl 2 erkek mutlu edıyorsa ıyıymıs nıye evlendınkı bence bosan 3 4 tane bul D: 2 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/BWbsV6qtCcUhay ben senin genişliğine. 0 0 Yorumla
BenAkali Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Umarım kocan sevgilini fark ederde boşanır senden. Hiç utanma duygusu yok yazık kocana. 1 0 Yorumla
Morusevenanne Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Bencede kıskanması yanlış senin gibi basit bir kadını 1 3 Yorumla Kenank07 +1 yıl Füze atsaydin böyle ölmez 😅😅😅 Yorumla Morusevenanne +1 yıl Füze az gelir Yorumla Kenank07 +1 yıl Senin eline düşerse sanki fuzeden beter olacak Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur mu öyle şey terbiyesize bak kıskanmak falan fgdhfld 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Bide bunu kocana söyle istersen sevgilim seni çok kiskaniyor sence ne yapmaliyim de 0 0 Yorumla
serpil2255 Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Allah Allah ne varki ortada kıskanılacak manyak işte 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Sevgiline hiç yakıştıramadım.. Kıskanmak yerine sana destek olması gerekirdi 😂 0 0 Yorumla
rahipşato Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kocan varken sevgilinin olması normal bir durum deyil evliliğini tehlikeye atıyorsun bu kıskançlık devam ederse her şey berbat edebilirsin dikkat et 0 0 Yorumla
ceydoshh1 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Oha ya ayrıl net bu kıskançlığı aşmış kocan bu kadar kıskanmıyodur 0 0 Yorumla
gelkonusim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilim kocamı kıskanıyor cümledeki çelişki ve anlaşılmazlık sadece bana mı anormal geliyor 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Senin gibi ortlık malını neden kıskanıyor ki 1 4 Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl siz sanki tek kadınla konuşuyor gibi triplere girmeyin Yorumla Maturemale +1 yıl @you4myselfcontrol sende mi aynı derttesin. Vah Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl evli değilim de erkekler tek eşli değilken kadınlardan tek eşlilik beklediğinde ne alaka diyoruz Yorumla Maturemale +1 yıl @you4myselfcontrol sana artıkları denk gelmiş dekki hep biraz kalitelilerle takıl Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Senin gibiler yüzünden evlilikten soğudum. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kabul edemiyor demek ki. :D 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sacma :) nerden buldun bu ozguvensiz herifi 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bu nasıl genişlik 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Delirmiş resmen saçmalığa bak 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Densiz yaaa Suna bak 😅😅 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Aaaa hasta 1 1 Yorumla Maturemale +1 yıl Sen buna yorum bile yapma yakışmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kesin deli, hatta zırdeli. Öyle şey mi olur ya bak hele bak
Gerçekten midem bulanıyor bu ahlaksızlık karşısında
inanamıyorum gerçekten
sonra deprem oluyor Tabii ki olur
Başımıza taş yağacak taş
Sen kocanın nikahlı karisisin elbette sana cinsellik yaşatacak sevgilin arada gelip kıskanması abes. Sen bu ilişkiyi seviyorsan diğeri seni labul ediyorsa ayrıl adamı boynozlamaktan kurtul
Evet yaaa sorsan hayal iliskisi.. kizi goturuyor ve baglilik yok ama yinede kocanla yapiyor olabileceklerin erkegi cikdirtiyor. Sacma ama erkek iste
2 erkek mutlu edıyorsa ıyıymıs nıye evlendınkı bence bosan 3 4 tane bul D:
Deli herhalde 🤨
hay ben senin genişliğine.
Umarım kocan sevgilini fark ederde boşanır senden. Hiç utanma duygusu yok yazık kocana.
Bencede kıskanması yanlış senin gibi basit bir kadını
Füze atsaydin böyle ölmez 😅😅😅
Füze az gelir
Senin eline düşerse sanki fuzeden beter olacak
Olur mu öyle şey terbiyesize bak kıskanmak falan fgdhfld
Bide bunu kocana söyle istersen sevgilim seni çok kiskaniyor sence ne yapmaliyim de
Allah Allah ne varki ortada kıskanılacak manyak işte
Sevgilin yerinde olsam seni kullanır kullanır atardım.
Sevgiline hiç yakıştıramadım.. Kıskanmak yerine sana destek olması gerekirdi 😂
Kocan varken sevgilinin olması normal bir durum deyil evliliğini tehlikeye atıyorsun bu kıskançlık devam ederse her şey berbat edebilirsin dikkat et
Oha ya ayrıl net bu kıskançlığı aşmış kocan bu kadar kıskanmıyodur
Sevgilim kocamı kıskanıyor cümledeki çelişki ve anlaşılmazlık sadece bana mı anormal geliyor
Senin gibi ortlık malını neden kıskanıyor ki
siz sanki tek kadınla konuşuyor gibi triplere girmeyin
@you4myselfcontrol sende mi aynı derttesin. Vah
evli değilim de erkekler tek eşli değilken kadınlardan tek eşlilik beklediğinde ne alaka diyoruz
@you4myselfcontrol sana artıkları denk gelmiş dekki hep biraz kalitelilerle takıl
Senin gibiler yüzünden evlilikten soğudum.
Kabul edemiyor demek ki. :D
Aklımla dalga geçme 😄
sacma :) nerden buldun bu ozguvensiz herifi
hee öyle mi olmuş kanka
Bu nasıl genişlik
Kocanı mi aldatiyon vicdansız
Delirmiş resmen saçmalığa bak
Densiz yaaa Suna bak 😅😅
Seninde awına koyayım sevgilininde
Dikkat et kocan kıskandığını duymasın
Aaaa hasta
Sen buna yorum bile yapma yakışmaz