Güncellemeler
+1 yıl
3 hafta önce yurt dışında bi dönem okumaya geldim ve dil bilmiyorum İtalyaya tek başıma çok yalnız tek başıma hissediyorum sürekli sevgilim ne yapıyor nere de diye düşünmekten kafayı yicem Türkiye’de ki hayatum ablamı özledim annem ve babam vefat ettiği için ablamla yaşıyordum yani o her şeyim aslında ve sevgilim sğrekli bana bok gibi davranıyor bi iyi bi kötü her şeyi kıskanır oldum ama adam akıllı ne konuştuğumuz var ne başka bi şey çarşamba 1 ay olucak 3 kez telefon da konuştuk 1 tanesi kavga
Güncellemeler
+1 yıl
Ve çok özlüyorum ama böyle olması çok canımı sıkıyor bi de bizim hikayemiz çok uzun ve biz çok yakın arkadaşken bu ağustosta sevgili olduk ve biz arkadaşken ben onun eski sevgilisiyle aynı sınıfta olduğum için yakın arkadaş olmuştum hala acaba seviyor mu fakan diye öprenebilmek için ve benim yüzümden kızla sevgilim tekrar konuşmaya başkadı aslında kızın yüzsüzlüğü ve ben itakyaya gelmeden önce ben yokken istemiyorum görüşmeni dediğim de tamam demişti dün bana bu işi tekrar konuşalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sk. is se konu her türlü dinlerin, fikir veririm bildiğim kadar.
burdan yazabilirsin cinsellikte konuşuluyo zaten her şey burada da olur.
Tamamdır soruyu güncelliyorum yazıp
Nolur yardımcı olun
aslında bu çok karmaşık bişey değil sevgilin seni ondan daha çok seviyorsa bir şekilde onu bırakıp sana dönecektir. tamamen sana olan sevgisiyle ilgili bir konu. ama değilse de üzülmeni gerektirecek bir şey yok. bu ilk sevgilinmi bilmiyorum ama herkesin birden fazla sevgilisi oluyo ve eskiden mutlaka bir başka sevgilisinden ayrılmış yani bu tecrübeler yaşanıyo o yüzden böyle bişey olursa da fazla üzülmemelisin.
Hayır değil ama gene de onunla zaman geçirmesi ben kıskandırıyor o kızın ben yokken onunla zaman geçirip ihtimaller düşünmesi gülüp onunla eğlenmesi güzle zaman geçirmesi ben çıldırtıyor
bir kızın erkek tercihi çoğu zaman yanlış oluyor bence.. benim eskiden ilk defa bir kızla konuşmak isteyen arkadaşım vardı kızı çok sevdi ben ısrar ettim sonunda çok çekinerek teklif etti ama kız ret etti.. havalı çocukları seviyordu sonra kız biriyle tanıştı aynen senin bahsettiğin çocuk gibi hemde çok fazla başka sevgilileri varmış kız aynen benim arkadaşın ona aşık olduğu gibi bu çocuğa aşık oldu ve o çocuğun aldatması ona çok acı verdi. benim arkadaşta ret yediği için çok acı çekmişti. aslında benim arkadaşı kabul etseydi o asla ona böyle bir şey yapmazdı. inşallah sana döner ama dönmezse bundan sonra sevgili seçerken seni gerçekten seven birisi olmasına dikkat et değilse çok üzülebilirsin.
Buyur anlat dinleyeyim
Çok kişi yazmış Allah razı olsjn burdan anlatayım mı direkt
Farketmez
Burdan soruyu güncelliyorum
Okudunuz mu
Bakabildiniz mi nolur çok kötü ve yalnız hissediyorum
Olur ben yardımcı olayım konu nedir
Teşekkür ederim Allah razı olsun kimseye anlatamıyorum sevgilimle genel hayatumla alakalı
Senden de Allah razı olsu. Anlat dinliyorum
Soru bölümüne yazıp güncelliyorum birazdan
Kimseye anlatamıyorum kimse bilmiyprum ilişkimizi ablama arkadaşlarıma ve çok yalnızım duvarlarla konuşmak artık delirtecek beni
Ayrıl gitsin benden san tavsiye hiç. Uzatma yoksa daha çok üzülürsün araya mesafede girmiş uzatma bence daha fazla
Bi yorum yapmayacak mısınız
Yaptım da okumuyormusun
Ama ayrılmak istemiyorum çünkü benim Hayatım da çok fazla yeri var doldurulamayacak kadar fazla ve ben de istiyprum ayrılmak ama sanki bi şey var olmuyor çok kez denedim kendimle başa çıkamadım ama ve 4 ay sonra dönücem dönünce elbet isticem o zaman demiyecek mi bana orada neden ayrıldın
Kusura bakmayın görmedim
Mutlu olmadım şüphede oldugun ilişki ne kadar sağlıklı olurki
Ben de konuşulacak bi şey yok dedim dışarda zaten görüşmüyor ama ben okul zamanında da istemiyorum çünkğ koz çok aşık evet sevgilim olmayabilir ama gene de kıskanmam çok doğal değil mi ben gitmeden önce benimle vedalaşması bile çok kötüydü sürekli bunlar aklıma geliyor ama onu bırakmak istemiyorum sürekli kötü davranıyor ama seni çok seviyorum diyor hiç yakan söylemiyor ve biz sevgili olduktan sonra söyledi beni arkadaşken çok kısınanıuormjş çok seviyormuş çok aşıkmış ben onun ailesinin parçasıymışım ne olursa olsun hayatlarımız bir falan ama şu an seni çok kıskanıyorum kaldığın yeri bilmiyorum okulunu başkalarını deliriyprum düşündükçe diyor ama ben çok zorluk çekiyorum ve kendimi özgürce açabildiğim hayatta kimsem yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum eskiden biz arkadaşken ben en azından ona anlatırdım her şeyi her üzgünşüğümğ şimdi o da bitti en yakın arkadaşımı çaldı benden bilmiyorum ne yapacağımı
Ama bana bi kere seni seviyorum dediğin de ki mutluluğumu da hiç bi şekilde bulamıyorum bilmiyprum çok acı çektim onun yüzünden çok üzüldüm ama kopamıyorum uyanıyorum yatıyorum aklımda sürekli instaya snapchat’e whatsapa girip bakıyorum aktif mi ne zaman aktif olmuş acaba kime yazıyor delirdim sanırım bilmiyprum
Evet yazarım dshs iyi olur
Ne zaman yazarsınız peki
Yazdım
Ne anlatacagina bağlı
Aşk falan
Benlik değil
Dinliyorum
Soruya yazdım
Kimseye anlatamıyorum kimse bilmiyprum ilişkimizi ablama arkadaşlarıma ve çok yalnızım duvarlarla konuşmak artık delirtecek beni
kimsenin bilmesini istemiyorsan özelden konuşalım burada herkes görüyor
Evet olur
Soruya yazdımm
Okudunuz mu
Okudum
Sevgilin anlayışlı olması lazım
Kafayı yemek üzereyim tek başıma yalnızlıktan ailem yanımda değil kimsem yok arkadaşlarım yok sevgilim sürekli onu düşünmekten yoruldum ne yapsam iyi gelir sizce
Kitap oku
Film izle
Hangi konuda
Hayat
Hayat zor be
Konu nedir?
Genel hayat
Olur dinliyorum seni
Güncelleme yaptım soruya bakabildiniz mi
Soruya bakabildiniz mi
Bi yorum yapar mısınız lütfen
Şimdi gördüm de soru nedir tam olarak