Uzak mesafe arkadaşlığı, aşka dönüşür mü?

şimdi konuştuğum kişi başka ülkeden biri ve aramızda 7260km var.. bu birkaç ay içinde türkiyeye gelecek 3-4 ay kalmayı düşünüyor. şimdilik sadece arkadaşız ve 3-4 haftadır konuşuyoruz. bazen birlikte uygulamadan şarkı açıp saatlerce birlikte dinleyip mesajlaşıyoruz bazen birlikte film izliyoruz. birbirimize kendi ana dillerimizi öğretiyoruz. günde 1-2 saat telefondan konuşuyoruz ve hep gülerek geçiyor vakitlerimiz.. gerçekten hayatımda tanıdığım en iyi adamlardan biri aşırı samimi, dürüst ve güven verici. önceki ilişkilerini bana anlattı. çok kötü deneyimleri olmuş maalesef.. bana içini açtı ve birlikte ağladık. birlikte bu 3-4 haftada çok fazla şey paylaştık ama ingilizce ikimizinde ana dili olmadığı için mükemmel şekilde konuşamıyoruz. yine de birbirimizi anlayabiliyoruz ve iyi vakit geçiriyoruz ama hala arkadaşız. bana sürekli istediğin zaman bana yazabilirsin her zaman müsaitim diyor her gün mesajlaşmak istiyor arada etkinlik yapmak istiyor, beni önemsiyor, tüm gününü bana ayırmak istiyor ve türkiyeye geldiğinde benimle tanışmayı çok istiyor ama aramızda 10 yaş fark var. benim için yaş engel değil, onun için de değil. zaten ben olgun erkek seviyorum, sanki onunla aynı yaştaymışız gibi hissediyorum o da öyle diyor ama bilmiyorum duygularından emin olamadım. sevmeyen erkek veya sadece arkadaş olmak isteyen erkek bu kadar ilgili davranır mı? cevaplarsanız çok sevinirim.. okuduysanız teşekkürlerr
Uzak mesafe arkadaşlığı, aşka dönüşür mü?