Lütfen özellikle erkekler bana yardım etsin en iyi siz hemcinsinizi anlarsınız?

4 aydır sevgiliyiz süper bir ilişkimiz vardı maşallah bana öyle büyük bir aşkla yaklaşıyordu ki anlatamam ben ailemden bile bu kadar ilgi görmemiştim 2 gün önce kafamda kurduğum aptal senaryolar yüzünden onun canını sıktım ve gece yatarken bana iyi geceler seni çok seviyorum öptüm yazıp yattı ben ise sadece tamam iyi geceler yazdım sevgilim böyle şeylere çok takılıyor ve buna sinirlendiğini söyledi 2 gündür pek de sevgi dolu konuşmuyor ve bu gün üzgün olduğumu ona ihtiyacım olduğunu söyledim ayrıca ona hep aşkım canın konuşmak istemediğinde söyle ben asla alınmam diyordum bugün dedi ki ben bugün konuşmak istemiyorum ben de haklısın özür dilerim kendine iyi bak yazdım şimdi de canım gibi kafamdan senaryolar kuruyorum acaba beni sevmiyor mu diye lütfen erkekler bana bi akıl versin pazartesi buluşacağız nasıl davranmalıyım? ve belirteyim ben çoğunlukla depresif bi insanım çevremdeki insanlar çocuğa depresif yaklaşıyorsun erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz diyor. ben bu durumu nasıl düzeltebilirim sizce beni artık sevmiyor mu
Lütfen özellikle erkekler bana yardım etsin en iyi siz hemcinsinizi anlarsınız?