• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekte 30 yaş sonrası bekarlık?

Oskibey
Oskibey Takip Et
Yoda Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kadını bilmem ama erkek 30 yaşından sonra bekâr kaldığı zaman hormonları yüzünden büyük sıkıntılar yaşıyor haksizmiyim?
Erkekte 30 yaş sonrası bekarlık?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenmeyi erkekler olarak neden bu kadar geciktiriyorsunuz ki. Benim ailemde ve benim cevremde 30 yaş ve ustu evlenen erkek cok az. Lisedeki erkek arkadaslarim bile 26-28-29 yaslarinda evlendiler. Mevzu para falan da degil.

Mesela birkaci onlisans saglik bolumu okuyup 20 yasinda atanan ve maasini alan liseden erkek tanıdık arkadaslar var. 24 yasinda evlendi böyle olan bir erkek arkadas. Bir diger erkek arkadasim iki yillik okudu. 21 yasinda atandi. 22 de evlendi.

Edebiyat okuyup issiz kalınca polis olan ve 27 yasinda evlenen var. Yani mesele para ya da meslekte degil cogu zaman. Yok masraf, yok dugun, yok her sey cok pahali, yok kizlar cok sey istiyor gibi seyleriniz bence cogunlukla bahane. 22 yasindaki bir erkek kiz bulup evleniyorsa, memuriyetine daha 1 olmusken evlenebiliyorsa ben bu bahanelere inanmıyorum. Benim cevremde evlenmek isteyipte evlenemeyen erkek gormedim. Biraz bunu istemeniz lazim ve bence istemiyorsunuz açıkçası.

Bircogunuz evlenmiyorsunuz ve kendi kendinize bu duruma dusuyorsunuz aslinda. Yaninizda kiz var, sevgiliniz var kizi oyalayip duruyorsunuz mesela. Elinizdeki firsatlari da tepiyorsunuz. yani bir gun illaki evleneceksiniz eger cok karsi degilseniz bu meseleye.

Cogu erkek belli noktada duzenli cinsel hayat, duzenli bir aile hayati, cocuk falan istiyor yani. Siz cok gec kaliyorsunuz. Hani hic sevgilisi olmamis, erkek olarak kizlarla cok haşır neşir olamayan kisilere bir sey demem ama diger turlusunde 30 yas ve uzerini siz bekliyorsunuz.

Yani kadinlar evlenmek ister, yaninizdaki kadin buna kolay kolay hayir demez. Cogu kadin, siz erkekler bu işe yanaşmadiginiz icin bir sey diyemiyor ve sizin buna ikna olmanizi bekliyor aslinda. Yoksa evlenecek kizi bulmaniz zor da degil.

Cogu kadin zaten hazir oluyor bu duruma. Açıkçası bende 30 yas ve üzeri erkek istemem. Beraber olgunlasalim isterim, genc baba olsun ki cocuklara enerjisi yetsin, Allah ömür verirse torunlarina kadar görecek vakti olsun isterim. Erkeklerin 35-40-45 civari evlenmesi ve baba olmasi bana garip geliyor.

Dusunsene 40 yasinda baba olacaksin. Cocuk bes yasina gelince 45 yasindasin. O cocuga enerjin nasil yetecek? Bir tanidik vardi gec evlendi 47 yasinda baba oldu,2 de oglu var. Erkek cocuklari hareketli oluyor malum.

Adami hastaneye kaldirdilar. Cocukla debelenirken, oyun oynarken nefesi daralmis, oldugu yerde kalmış, yigilmis. Onemli bir rahatsizligi da yok. Cocugun enerjisine yetemiyor yani o yaşta haliyle.

30 dan sonrasi kadina da zarar, siz erkeklere de zarar, çocuğunuza da zarar. Eger aday varsa, mesleginiz varsa bu işi uzatmayin bence. Parasi olsada, yaninida kiz olsada, maasi meslegi olsada bu işi geciktiren cok erkek var çünkü.

Ha bir de gorucu olarak görüşüp hicbir kizi begenmeyen paşazadeler var. Tamam kanin ısınacak karsi tarafa ama direkt kizi tanimadan, dis görünüşten dolayi puanini verip kizi tanima firsati vermeyeninizde var. Boyle yaptiktan sonra birak 30 yaslari 40-50 de zor evlenirsiniz. Bu kadar secicilikte yalnizlik getirir. Her sey dort dortluk olmaz bu hayatta.

0
    1 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Benim bugun bekar kalma sebebimde maddiyat yda başka bir sağlık sorunu değil başımda ana baba yok akraba takımı desen beş para etmez insanlar anlicagin çevre yardımı yok ben kendimde bakıyorum bulamıyorum daha doğrusu kaç tane bulduysam çogu benim karakterimin tam tersi korkak, yalancı ve karaktersiz çıktı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

Bence burada önemli olan mutlu bir evlilik yapmak Evli insanların daha geniş çevreleri ve daha renkli sosyal hayatları olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu düşüncenizi bir gözden geçirin.
    2015 yılında sosyal bilimciler Natalia Sarkisian ve Naomi Gerstel evli ve bekâr Amerikalılar arasında akrabalar, komşular ve arkadaşlarla ilişkiler bakımından kıyaslamalı bir çalışma yapmışlar.
    Araştırmalarının sonunda bekârların sosyal çevreleriyle daha sıkı ilişkide olduğunu saptamanın yanısıra, evlilere göre bu çevreleriyle çok daha sıkı bir dayanışma alışverişi içinde olduğunu görmüşler.
    Üstelik bu sonuçlar farklı ırk, cinsiyet ve gelir gruplarında da benzer çıkmış.
    Kısacası Sarkisian ve Gerstel araştırmalarını, "Bekâr olmak, gerek kadında gerek erkekte sosyal bağlantıları güçlendiriyor" diye noktalıyorlar.

Evlenerek daha yerleşik bir düzene geçen insanların, özellikle egzersiz bakımından daha sağlıksız yaşam alışkanlıklarına geçtikleri görüşünde bir gerçek payı olabilir.
    18 ile 64 yaş arasında 13 bin erkek ve kadın üzerinde araştırma yapan uzmanlar bekâr olan ve hiç evlenmeyenlerin, evlenen ya da boşanmış olanlara göre daha sık egzersiz yaptığını belirlemiş.
    2015 yılında Social Science and Medicine adlı bilimsel dergide yayımlanan ve 9 Avrupa ülkesinde 4 bin 500 kişinin vücut kütle endekslerini inceleyen bir araştırma, bekar kadın ve erkeklerin rakamlarının evlilere göre daha düşük çıktığını ortaya koymuş. Aynı araştırma evli çiftlerin bekarlara oranla 2 kilo 200 gram kadar daha ağır olduğunu açıkladı.
    İngiltere'de bekar olan 1000 kişi ile 1998 yılından bu yana evli olan 3 bin kişinin karşılaştırılması üzerine gerçekleştirilen bir araştırma ise bekarların, evlilere oranla kişisel gelişim başlığında daha çok tecrübe elde ettiğini açıklıyor.
    Örneklem grubundaki evli çiftlere kıyasla bekarlar aşağıdaki ifadelere daha büyük oranla katıldığını söylüyor:
    Benim için hayat bitmeyen bir öğrenme, değişim ve gelişim sürecidir.
    Dünya ve kendin hakkındaki düşünce şeklini sorgulatacak yeni tecrübeler yaşamak önemlidir.

1- Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Özellikle etrafınızda o kadar çift varken ve aileniz artık biriyle birlikte olmanızı isterken.

2- Bunu başarısızlık olarak değerlendirebilirsiniz ve bu konuda kendinizi acımasızca eleştirebilirsiniz. Gerçekten sorun haline getirdiğinizde depresyona bile girebilirsiniz.

3- Bekar olduğunuz için etrafınızdaki adaylar arasında bir tercih yapmakta zorlanabilirsiniz. Ama uzun süre bekar kalırsanız ve ince eleyip sık dokursanız, elinize geçen fırsatları değerlendiremeyebilirsiniz.

4- Flört etmek bir sürüklenmeye sebep olabilir. Kadınlar ve erkekler sürekli farklı şeylerin peşindedirler. Kadınlar kendilerini anlayan, güvenebilecekleri bir erkek ararken; erkekler ise rahat bir ilişki yaşayabilecekleri bir kadın ararlar.

5- Bir çiftin sahip olduğu şeyleri gördüğünüzde üzülebilirsiniz. Birbirini ruh ikizi olarak tanımlayan ve bir ömür boyu birlikte yaşamak istediğini söyleyen bir çifti ya da çocuklarıyla oyun oynayan bir aileyi gördüğünüzde bazı şeyleri kaçırmış hissine kapılabilirsiniz. Hatta evlendiğinizde bile bazı şeyleri geç yaşamış olmak sizi yine üzebilir.

6- Sürekli olarak neden bekar olduğunuzu kendinize sorabilirsiniz. Bunu dert edip bir an önce yeni birini bulmak umuduyla karşınıza çıkan her erkekle ilişki yaşayabilirsiniz. (Sizin bu halinizi gören potansiyel eş adaylarını da bu arada kaçırma ihtimaliniz de yüksek olacaktır.)

7- Aileniz ve arkadaşlarınız rahatsız edici yorumlarıyla canınızı sıkabilirler. "Tam sana uygun bir çocuk buldum" diyerek çöp çatanlığa bile başlayabilirler.

1
    2 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Ewlilik profesörü gibi açıklama yapmışsın eywallah kardeşim

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Rica ederim abi eyv

AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

5

Cevap

• zehirhafiyye
    zehirhafiyye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bu yüzden evlenmem ama zorlandigim zamanlar cok oluyor hele ki hiç sevgilin olmamişsa vs. ama yapacak bişey yok

0
    6 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Cinsel manada zorlanıyor insan

Yorumla
    • zehirhafiyye
      zehirhafiyye
      +1 yıl

Kesinlikle en azından ben öyleyim hele ki bazı hatunları görünce daha brter zorlaniyorsun

Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Dışarda tahrik edici çok hatun var maalesef eee bizdede nefis denen bir baş belası var sonuç olarak nefsimize yenik düşüyoz

Yorumla
    • zehirhafiyye
      zehirhafiyye
      +1 yıl

😂 yapacak bişey yok devran böyle gidecek evlenene kadar

Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Böyle devranin ben ta... Anladın sen

Yorumla
    • zehirhafiyye
      zehirhafiyye
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • yasayanInsaniste
    yasayanInsaniste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

İntihar düşünüyorum her sabah artık geçti yapamayacağım benm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben yaşamıyorum

0
    0 Yorumla
  • cokiyibirisi
    cokiyibirisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır yaşamıyor

0
    2 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Sen halinden memnunsun sanırım ben zorlanıyorum bekar olmaktan

Yorumla
    • cokiyibirisi
      cokiyibirisi
      +1 yıl

Daha rahatsız olmaktansa az rahatsızlık daha iyidir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

haksızsın

0
    7 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Ama ben zorlanıyorum bekarlık canımı sıkıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O senin problemin git evlen ozaman

Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Bir bulsam bugün ewlenecem zaten ama bulamiom

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Annene akrabalara söyle memleketten çevreden birini bulur

Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Anne baba yok akrabalara söyledim bakarız ederiz deyip gecistirdiler sanırım umursamadilar nede olsa kendileri ewli keyifleri yerinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladım başın sağolsun Allah rahmet eylesin ikisine. Akrabaların belki henüz uygun birisini bulamamıştır hemen kestirip atma bunlar kısmet işleri

Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Anne baba sağlar yalnız bana hiçbir faydaları yok bu yüzden gözümde ölüler

Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı.

Değil bence

0
    2 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Bu sıkıntıyı birtek mi benmi yaşıyorum

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

Moralin bozulmasın

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekte 30 yaş sonrası bekarlık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30dan sonra bekar erkek kalmıyor mu 🤔? 10 cevap verildi
30 -35 yaşında bekar erkek? 15 cevap verildi
30 yaşına kadar evlenmemiş erkek sorunlu mudur? 62 cevap verildi
35-40 yaşına kadar evlenmeyen erkek sıkıntılı mıdır? 24 cevap verildi
30 yaşında bekar olmak? 21 cevap verildi
40 yaşına kadar bekar kalmış erkekten? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨