3 haftalık resmide de imamda da nikahlıyız, kaynanam da bizimle kalıyor, düğünümüze 5 ay daha var kız hamile kalır diye veya neden bilmiyorum beraber yatmamıza izin vermiyor, ben eşimle uyumak için ne yapmam lazım nasıl ikna edicem annemi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEşiniz ile yatmanız için kimseden izin istemenize gerek yok. bu sizin hayatınınız sizin evliliğiniz bu yüzden izin almayın yapmak istiyorsanız yapın. böyle bir şey olmaz yani bir evliliğe dışarıdan kimse karışmaması lazım. bu yüzden kendi kararlarınızı verin bence her zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılFikir sormadan annem böyle yaptı durum böyleyken anneme ne diyebilirim annem diğer odaya geçsin bende kocamla yatayım
En İyi Cevaplar
+1 yılSöyle o yattın altına Niye başka ne diyeceksin Ne diyebilirim mantık yani tamam mı Belki dini inançları falan diyebilir de saçma geliyor ya lazımsa oğlunun altına yat diyeceğim bitti yani ben böyle söylerim ona yediririm ben onu
00 Yorumla
+1 yılEşinle yatmak için niye izin istiyosun ki? Madem annenden izin almalara devam edecektin niye büyüyüp olgunlaşmış gibi evlenmeye kalkıyosun.
111 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ama büyümekle evlenmeyi bağdaştırma yıllardır beraberiz araya mesafeler girince sevgililik daha zor hal alıyo ya ayrılıp ölü gibi yaşayacaltık ya da evlenecektik
- +1 yıl
Sonuçta evlenme kararı almışsınız biraz olgunlaşıp kendinize gelip başkalarına özel hayatınızı danışmamayı öğrenmeniz lazım. Yatak odanda olan biten için annenden izin alman kadar saçma bir şey olamaz. Yapmayın düğün o zaman zaten gelinliğin anlamı bildiğim kadarıyla bu değil. 5 ay evli kalıp yatıp kalkıp gelinlik giymek düğün yapmak falan ne kadar anlamsız gelebilirse o kadar anlamsız geliyor kulağa. Sizin baştan sona her detayınız tuhaf yani anlamadım
Soran+1 yılSöylediğim gibi herkesin bildiği bi süreç olarak ilerlemiyo meslek gereği mesafeler gereği böyle olması gerekiyor, yatak konusunda da izin alma değildi mevzu
- +1 yıl
İzin vermiyor diye sormuşsun senin söylemin bu
Soran+1 yılDurum öyle, bu evde anneme yatak yoktu ilk eve geldiğimizde annem benimle yatakta yattı eşimse koltukta, sonra yatak alındı ve annemin oraya geçmesi gerekirdi çünkü o yatak ve o oda onun için hazırlandı ama annem geçmedi
- +1 yıl
Eşine söyle sizden önce gitsin yatsın yatağa sen de annene de iyi geceler de kendi odana git. Her şeyin kendiliğinden gelişmesini bekleyerek izin almak istiyosun zaten.
Soran+1 yılEşim annemle konuşsa?
- +1 yıl
Senin annenle bu konuyu neden eşin konuşsun yahu ayıp denen bişey var kendi annenle kendi hayatın hakkında iki çift laf edemiyo musun?
Soran+1 yılEttim ama bence yanlış olan bi fikri bir nevi dayatıyor bize
- +1 yıl
Ben de sana diyorum ki bunun nedeni senin pasifliğin. Ya annenin sözüne itaat ediyosun ya da topu eşine atmak istiyosun. Orası senin evin ve sen artık evlisin. Birinin sözünü dinleyeceksen o kişi eşin olmalı. Pasif kalıp söz dinlediğin sürece sen daha çok annenle yatarsın.
Soran+1 yılÇok doğru söyledin ya, pasifliğim annemden başka kimsem yok onun dediği her şeye tamam gerekiyor gibi hissediyorum
+1 yılAnnen haklı. Sen anneni dinle. Düğün olduktan sonra, telinle duvağınla baba ocağından çıktıktan sonra eşine eş gözüyle bak. Şimdi her şey daha yarım
15 Yorumla
Soran+1 yılEşim annesine ayrı yattığımızı söylemiş onlar tuhaf karşıladı hayatın kısa olduğunu önemli olanın nikah olduğunu söylüyolar tabi annem bilmiyo bunları
- +1 yıl
Eşinin ailesi kendi kız çocukları söz konusu olduğunda annen gibi düşünürler emin ol.
Sen anneni dinle
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılAma kocam😭😭😭😭
- +1 yıl
Her istediğine evet deme. Bir insanın her istediğine evet dersen kolay ulaşılabilen birisi olursun ve değersiz olursun. Kesinlikle anneni dinle. 5 ay daha bekleyeceksin, çok değil.
Annenin niyeti seni korumak
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
32Cevap
+1 yılKocanla yatmak için neden izin istiyosun insanlardan? Git yanına yat odanın kapısını kilitle. Aynı eve girdikten sonra düğün yapmanız saçma zaten. 5 aylık evlisiniz gelinlik giyerken bile abes hissetmesi lazım insanın. Aşırı saçma her detay
21 Yorumla
Soran+1 yılNormal olmayan durumlar olabiliyor herkesin hayatı planlandığı gibi gitmiyor
Ayrılırsınız diye korkuyor eski toprak gelenek görenekleri farklı
27 Yorumla
Soran+1 yılDüğün olmasada evlendik sonuçta ayrılmayız bilir bence bunu
Soran+1 yılYıllardır sevgiliydik söz nişan hepsi usulünce oldu
Soran+1 yılNikahları kıymamızın sebebi yıllardır uzak mesafe ilişkimizi sonlandırmaktı madem nikah kıyılmasına izin verdi özel hayatımıza da izin vermeli ama onu kırmadan nasıl konuşucam ki
Soran+1 yılNeye
Annen ne bilsin çocuk dışında herşeyin yapıldığını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Beraber kalıyorsanız yemeklere uyku ilacı koy.. :D
10 Yorumla
+1 yılAnnen haklı.. düğünden önce beraber yaşamak doğru değil düğüne yakın nikah daha mantıklı.. ne olacağını kimse bilemez
07 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır hamile kalmamışım şimdi mi kalıcam bu korku yüzünden insan daha da kötü hissediyo
- +1 yıl
Yıllardır birliktelik yapmışsan buna bi şey diyemem
Soran+1 yılVe şu an aynı evde ayrıyız
- +1 yıl
Aynı evde neden yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılNikahlandık çünkü ayrı kalmamak uzak mesafe olmasın diye
- +1 yıl
Nikah kıymanız yanlış olmuş
Soran+1 yılBence olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nikahlı kocam be, sana mı sorucam de, git odasına gir, arkadan kapıyı da kitle olsun bitsin. Odaya girip kocanın koynundan alacak hali yok
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedik bunu annem yatmaya gittiğinde bizde odaya çekildik sarıldık uyumak için ama ben rahat edemedim sanki kocam dediğim bana hala yasaklı gibi bu yılların getirdiği bir şey galiba
Bu nasıl bir zihniyet?
Nikahlısın ama eş değilsin.
Bu ülke aptallığıyla ün yapmış bir millet olacak yakında.
014 Yorumla
Soran+1 yılSaygı sevgi çerçevesinde annemle nasıl konuşmalıyım🙂
Soran+1 yılAnnem kendi yatağına geçmesi gerekirken geldi yanıma yattı o durumda anne biz evlendik desem bile hamile kalmamdan korktuğunu söyledi
Soran+1 yılYaniiii ne sanki hamile kalsamda buna sevinmesi lazım ama bende zaten çocuk istemem bunun için korunurum
Soran+1 yılKocamla yatamayacaksam neden evlendim
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılBunu yıkmamız lazım kendi kararımızla buraya kadar geldik burada bari bizi salsınlar
Soran+1 yılKendine cevap vermiş gibi oldun doğru düğünden sonra da torun diye sayıklar çok bekler
Gizli Üye(18-24)+1 yılnikahlari yapip dugunu neden bu kadar ayri bir tarihe yaptiniz. Bir yonden de dusunsene 5 ay varmis ve sen hamile kaliyorsun, dugunde karnin kocaman hamile hamile dans ediyon kdfgjkd hayatimda gormedim boyle bir goruntu ilk olursun heralde...
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğün yazın olsun, meslek gereği ve şu an yaşanılan olağanüstü hallerden dolayı nikah için başka zaman olmayacaktı
Cevap sahibi+1 yılOlur yaa nikah dedigin ne kadar suren bir sey. Asil dugunu ayarlamak planlamak buyuk is ama neyse olan olmus siz bilirsiniz zaten…
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılikna etmeyi değil bir an önce evlenmeyi düşünün bence.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılHiç cinsellik yaşadınız mı bence evlenmeden yapmayın 6 ay filan dayanabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik... Nikahlı kocam fldnslls
- +1 yıl
Yapmanız lazım o zaman gizli saklı
+1 yılannen haklı sizde beş ay varken nikahlar mı yapılır ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerekti
+1 yılOlan olmuş zaten düğün olsa nolur olmasa ne olur de
01 Yorumla
Soran+1 yılGibi
bence senin isteğin eşinle uyumak değil önce bunda bi anlaşalım senin isteğin seks yapmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hamile kalırsın bi ton laf eder davetliler, ay bunlar mecburiyetten evlenmiş diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılKorunmak için birçok yol var bebek istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Hiç firsatiniz olmuyor mu illaki imkaniniz olur beraber olmak için
04 Yorumla
Soran+1 yılİstesek o uyurken bile yaparız dışarı çıkar başka yerde de yaparız ama biz masumca günün sonunda sarılarak uyumak istiyoruz🥲🥲🥲🥲🥲
Soran+1 yılBaşka anneler ne düşünüyo acaba halden durumdan en iyi anlatan onlar da olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızım sen ml mısın niye eşinden yatmak için izin istiyosun akıl hiç mi yok sizde anlamıyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum annem baskın benim hayatımda
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu sevdıgımın ulkesınde evlensende ozgur degılsın ya ne bu ya
11 Yorumla
Soran+1 yılAjshshhs anne işte hakkı var söylemeye ama yanlış düşünüyo üzülüyoruz
+1 yılAlla alla sizinle ne işi var da aranıza giriyor evlisiniz zaten Bırak akışına ya kaynanan bence ruh hastası
18 Yorumla
Soran+1 yılİkna etmek istiyorum bize hak versin
- +1 yıl
Senin o kaynanayla işin zor
Soran+1 yıl☹️
- +1 yıl
Sana ne yapıyorsa sende aynısını yap iyi niyetli olma ona karşı herşeye tamam deme karşılık ver ama üstüne fazla gitme
Soran+1 yılAnnem çok naif kırılgan bi kadın melek gibi tabirinin kendisi resmen bu konuyu konuştuğumuzda bile kendine hakaretler etti ben kendimi kötü hissettim
- +1 yıl
Hmm iyi de niye aranıza giriyor orası garibime gitti böylesini ilk defa duyuyorum
Soran+1 yılBende hiç böyle bir şey duymadım o yüzden ne yapacağıma dair fikrim yok
- +1 yıl
Neyse aranız bozulmasın da 5 ay daha bekle napcan beklemekten başka çaren yok az daha dişini sıkcan artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüğün günü hamile halinle millete rezil olmak istemiyor
00 Yorumla
+1 yılİş bitmiş artık saçma davranıyor tabi sorunun gerçekçiliği varsa
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok tuhaf imam nikahı sonradan acaba o yok diye mi yatırmıyo düşüncesiyle kıyıldı, zaten herkesten uzakta başka bi şehirdeyiz
- +1 yıl
İmam nikahı olsugunu bilmiyor mu yani
Soran+1 yılBiliyor eve geldik tebrik etti
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılAllah affetsin başlığa bayağı güldüm 😅😅
10 Yorumla
+1 yılDoğum kontrolü kullan birlikte ol
04 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte yatamıyoruz bile
- +1 yıl
Korunuyorum de kim ne karışır
Soran+1 yılAnnemle yüzleşmiştim ama bir işe yaramamıştı şimdi tekrar konuşmam lazım
- +1 yıl
Aslında ayıp olmasa diyeceksin ki açsın yanında yemek var ve yiyemezsin diyorsun 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne ne Uyku ilacı ver sonra inim inim inletir küçük enişte
015 Yorumla
Soran+1 yılSon çare artıııkkk
Cevap sahibi+1 yılResmi nikah var mı
Soran+1 yılVar var
Cevap sahibi+1 yılDügüne kaç gün var
Soran+1 yıl5 aycık
Cevap sahibi+1 yılBence sabredin hamile kalma ihtimalin çok yüksek sabret çünkü biz erkekler hevesimizi alınca başka arayışlara açıgız annen haklı magdur olmamanı istiyor
Soran+1 yılAnne bilmiyorsun ki biz o işleri yapalı çok oldu...
Soran+1 yılBirlikte olduk tabi kaç yıldır birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yılZina yaptın yani evlenmeden yazık sana annen biliyor
Soran+1 yılEvlendiğim kişiyle evlenmeden önce yaptım
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce zina oluyor tövbe edin bence
Cevap sahibi+1 yılŞimdi evlensen dahi evlenmeden önce yaptıysanız zinadır tabiki
Soran+1 yılBi daha evlenmeden kimseyle birlikte olmıycam diye mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ALLAH tebareke azze celle celalhü teâlâ azîmüşsân’ tövbe bagışlanma dileyin annenin izni olmadan dügün olmadan asla beraber olma bir daha evlendikten sonra ne bk yiyorsan ye
Cevap sahibi+1 yılEşin seni sevmiyor sevseydi seni arama bulaştırmazdı
+1 yılKaynanan neden sizle kalıyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılEşi vefat etti tek bırakamayız başka çocuğu da yok
- +1 yıl
Kendi evinde kalsın sizde kalması çok saçma
Soran+1 yılYemek de yapıyo aç kalmayalım
- +1 yıl
Olum eliniz ayağınız tutmuyor mu?
Soran+1 yılYemek yapmayı bilmiyim
- +1 yıl
Öğrenirsin deneye deneye
İzin almana gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle yatıyorum kocam annem için yatak aldı oda düzdü ama o orada yatıyo
+1 yılZor tabii senin için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bir firsat bulun işi bitirin
00 Yorumla
+1 yılBüyükleri dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnen kim oluyor bırakmıyor
17 Yorumla
Soran+1 yılIhı annem
Cevap sahibi+1 yılDerdi neymiş
Soran+1 yılİşte hamile klaırsan ne olacak dur daha düğün olsun falan
Cevap sahibi+1 yılYaz bi bana
Soran+1 yılMesaj yazma hakkım yok
Cevap sahibi+1 yılSen takip et yazarım ben
Cevap sahibi+1 yılYazdım sana yazsana
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi sana karısan öz annen mi kaynanan mi
15 Yorumla
Soran+1 yılKız olan benim karışan annem
Cevap sahibi+1 yılEe annen sizinle yaşamıyorsa nereden bilecek
Soran+1 yılAnnem yaşıyo
Cevap sahibi+1 yılEvlendik anne bu yaptigin dogru degil de. Ayrietten annen disaridaki insanlari cok takiyor belli ki
Soran+1 yılMaalesef öyle
+1 yılE bekle sende
112 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil ya aynı evdeyken bile özleniyormuş
- +1 yıl
Bekle bekle
Soran+1 yılNiye niye
- +1 yıl
İlk gece daha özel güzel olur gelinlikle flnn
Ayrıca ztn koymuyorlar sizi baksana
Soran+1 yılO gecemizde güzel olur inan bize her şey güzel olur ama bu durumu kabullenmeli miyim
- +1 yıl
Kabullen ve bekle 😅 ben şahsen beklerdim
Soran+1 yılYıllardır uzak mesafe ilişkisi yaşayıp her saniye görmek sarılmak istediğin biriyle uyuyamamak hemde evlendin her işlem oldu ama ayrısın
- +1 yıl
Düğünü bekle ya bir şey olmaz ztn senin artık sende onun.
Soran+1 yılDöngüye giriyoruz tamam annem ne derse onu yapalım diyoruz sonraki günler tekrar başa sarıyo ben neden karımla sarılarak uyuyamıyorum diyo
- +1 yıl
O zmn akışına bırakın ne diyim😅
Soran+1 yıl😭😭😭😭
- +1 yıl
Derde bak başka derdin olmasın 😌
Kaçamak yapın
19 Yorumla
Soran+1 yılAnne korkusu var benim istediğim o kendi yanlış düşüncesini değiştirmesi
Soran+1 yılO zaman nanay
Soran+1 yılEveet
Soran+1 yılSarılırız
+1 yılDoğrusu bu çünkü...
08 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Bil işte ya kişi yaklaşıp hamile kalsan veya o kişi o ilişkiden sonra soğursa ne olacak 5 ay cok fazla bir süre yanlışa ateşle yaklaşma örnekleri Türkiye de fazlasında daha çok
Soran+1 yılYa insanlar birlikte yattıktan sonra neden soğuyo, öyle olsa her evlenen boşanması lazım
- +1 yıl
Insan oğlu nankördür... Boşuna nikaha evlilikte keramet vardır demiyorlar
Soran+1 yılNikahlar var düğünü istesek şimdi bile iptal edebiliriz önemli olan nikah
- +1 yıl
İmza atmadan düğün yapılmadan uzak durun hade Allah mutlu etsin kardeş iyi günler.. Gerisi senin hayatın sana kalmış
Soran+1 yılİmzalar atıldı nikahlı kocam
- +1 yıl
Düğün yapıldı ise hade çocuklu bir yuva nasip etsin size rabbim amin
Mantıklı olan o biraz araştır anlarsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılNereden nasıl araştırmam lazım sen açıklar mısın
Soran+1 yılÖnemli olan düğün müzik eğlence mi nikah mı düğün yapmadan da sadece nikahla bitirenler de var
Soran+1 yılDeğil, anneme bu düşüncemi nasıl anlatırım anlaması gerek ama anlamıyor galiba
+1 yılAçıkça söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBir işe yaramadı
Doğru olanı yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen söz sadece yatıcam vermicem deyip ikna et 😂
058 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle dicez bunu
Cevap sahibi+1 yılAmaa işi pişireceğinizden emin annen tabiii
Soran+1 yılYapmasak bile yaptı derler tabii
Cevap sahibi+1 yılAma sende biliyorsun annende biliyor yaparsın ateşle barut yaniii
Soran+1 yılBana yasak biri değil sonuçta kocamda kocam
Cevap sahibi+1 yılE söyle illa kalacam de o zaman
Soran+1 yılRestleşmek mi🤔
Cevap sahibi+1 yılEvet, kocam değil mii dee kalacam dee
Soran+1 yılYav kadın zaten (annem) kaçarak evlenmiş bende mi kaçsaydııım
Cevap sahibi+1 yılOhoo anne sen dayanamadın ben nasıl dayanayım dee 😂
Soran+1 yılDldjdldkdld annneee
Cevap sahibi+1 yılAnnen kaç yaşında bjvzsj
Soran+1 yıl50
Cevap sahibi+1 yılSenle eşin kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24-25
Cevap sahibi+1 yılValla kocan iyi dayanıyor ben olsam affetmemm sjvssj
Soran+1 yılSaygısını bozmak ıstemıyo ama cidden kötü bi durum
Cevap sahibi+1 yılSaygısızlık değil ki nikahlı karım istediğimiz gibi yaparız yani sen niye karışıyon kiii derr gece sesiniz gider annene sözvsj
Soran+1 yılÖyle mi konuşsun hiç konuşmadı bu konuyu
Cevap sahibi+1 yılE kocanda zorlanmıyo mu istemiyo mu yapmayıı
Soran+1 yılİstemez olur mu ya sürekli bunu konuşuyoruz annenle konuş ona et diyor bana işte
Cevap sahibi+1 yılBence bi şekil alarla adam azarsa annenin yanında götürür seni bakk sjvzsjsö
Soran+1 yılAnnemde bacağımdan çekiştirir artık yasak diye dkdbskdn
Cevap sahibi+1 yılNiye sana yasak mı sen yapıyon dersinn sözvzj
Soran+1 yılDul
Cevap sahibi+1 yılNe zamandırr dull
Soran+1 yıl7 8 yıldııır
Cevap sahibi+1 yılOhhoo en çok annenin senin halinden anlaması laazıımm bjzözj
Soran+1 yılHormonlarını yitirmiş bence anlamıyor skdnsm
Cevap sahibi+1 yılHiiç bilemezsin bence daha menepoza girmemiştir bjsösj
Soran+1 yılGirdi girdi
Cevap sahibi+1 yılEmin misin daha genç bee jbözjs
Soran+1 yılÖyle öyle genç de olsa oluyormuş
Cevap sahibi+1 yılKocasızlık sıkıntı değil mi yanii artıkk bözvzj
Soran+1 yılOnun için değil
Cevap sahibi+1 yılEmin misin bilemezsin belki dee sözvjz
Soran+1 yılYavvv hayıırr dmdbdj
Cevap sahibi+1 yılYavv o diyor ben yiyemiyorum kızımda yemesinn bjzözj
Soran+1 yılDamadı benden çok seviyo ama
Cevap sahibi+1 yılE seviyor da adam duvara tırmanıyo yatağı delecek yazık değil mii jbössj
Soran+1 yılAynısını diyo biliyo musun ama işteeee bi çift laf olsa fikirleri alt üst edecek söylicem anneme
Cevap sahibi+1 yılKim diyo kocan mı diyooo 😂 kocan şortla önü şişik dolaşsın evde annen korkar belkii jbzösj
Soran+1 yılIyyy yapmaz öyle fkfbkdkd
Cevap sahibi+1 yılAnnen korksun biraz başka türlü anlamaz kii 😂
Soran+1 yılBenim utancım ne olacak dkdbdldl
Cevap sahibi+1 yılNe utancı yaa bjzösj
Soran+1 yılŞaka maka hiçbir yol kat edemedim ha
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım yazsana banaa
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılTamam ben gizliden çıkayım sen bana istek at ben yazarım tamam mıı
Soran+1 yılSen bana atamıyor musun nasış bulucam seni
Soran+1 yılHe bende gizlideyim flfndksns
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden att
Cevap sahibi+1 yılHaadiii
Cevap sahibi+1 yılYazmayacan mııı
Soran+1 yılYetişemedim
Cevap sahibi+1 yılÇıktıımm
Cevap sahibi+1 yılEee hadiii
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBi yandan hakli ama
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Dudun oncesi hamile kalirsan kotu olur tamam sen o sebep icin yatmiyor olabilirsin ama buyukler yani anne baba bu sekil bakmiyor
Soran+1 yılNereye kadar dayanabilirim ev arkadaşı gibiyiz bir sürü korunma yolu var hamile kalınmaması için
- +1 yıl
Bunu sen ben biliyoruz fakat buyukler bilmiyor ama. cok istiyorsan elbet yolu olur olmayacak hic birsey yok
Soran+1 yılDüğün yapmayacak olsak yine ayrı ytaıracak mıydı hayır o zaman bir şey demeyecektik, ilk bu konuyu konuştuğumda düşünemedim bilemedim dedi ama yine ayrıyız
- +1 yıl
Olsun sabret az daha swnide anliyorum ama anne baba zor laf anlatmak
Soran+1 yılBilmiyorum bi yolu olmalı bence düşüncesi yanlış önemli olan nikahtı
- +1 yıl
Onlar oyle bakmiyorlar
Soran+1 yılVe bizde anlamıyoruz
- +1 yıl
Sordun mi peki hic
Soran+1 yılEvet, nikahlarımız olmasına rağmen benim eşimle yatmam gerekmez mi demiştim, bilemedim düşünemedim diye geçiştirdi sonra hamile kalırsan ne olacak dedi ve değişen bir şey olmadı
- +1 yıl
Sende iza etseydin ya da gecin odaniza kilitleyin kapnizi
Soran+1 yılAnnemi çiğnemiş gibi olmak da istemem tamam yapmam gereken böyle ama o da üzülmesin onun düşüncesi değişsin bize hak versin
- +1 yıl
Baska turlu dedigin zor dugununu. Bekleyeceksin
+1 yılDinlemeee
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOtele gidin
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi