Evli biriyle beraberlik yaşayan veya evli olup da sevgilisi olan ama birbirini gerçekten seven var mı aranızda
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yasak iliskiyle hayatinizin en mutlu anlarini yasasanız ne yazar ya Üc kurusluk yüzüne tükürmeye bile degecek karaktere sahip degilsiniz gercekten. İGRENCSİNİZ
Evliyim. İş yerinden de bi hatunla ilişkim var. Hatunu sadece rahatlamak amaçlı birlikteliğim var. Neden sordun böyle bir soru
varsa söylesin eşine diyeyim sonrada haberi gazetcilere yayar para cukkalarım
Sevgili sayılır mıyız bilmiyorum ama benim var. 18de küçük olduğum için o kadar takılamıyoruz ama 18den sonrası için hayaller büyük ksfmsöcksldş
Kaç yıllık evli
20 sanırım
20 yıllık evli birisi senden çok büyük birisi degil mi
Yaş önemli mi?
Bazı yerlerde önemli bnce
Ne gibi
şu an kaç yaşındasın
18 sayılır
Dedigin kişi en az 40 yaşında bi kaç sene sonra adam iyice çökecek sende daha çok gençsin isteklerini yapamaz duruma gelecek adam
He işte o tam olarak öyle değil 45 yaşında ama senden daha iyi karşılar her isteğimi.
Sen öyle san
Ne gibi hayallerin var peki, ne planlıyorsunuz
Şimdilik çok planımız yok yeni yeni takılmaya başladık zaten. Beraber tatillere gitmeyi birlikte bir şeyler yapmayı falan planlıyoruz şimdilik. Ailem gereği hayatı ne gördüm ne de yaşadım o ufkumu genişletiyor. Oturup sohbet etmek bile bizim için çok değerli.
Mesaj atar mısın bna
Niyeymiş
Mutluluklar dilerim
Böyle birileri gerçek de olamaz gerçek de sevemez. Bu yanlıştan dönün.
Evli bir kadınla ilişkim oldu yıllarca hatta birden fazla kadın da oldu sadece biri çok farklıydı.
erkek yaa🥺🥺🥺😍🤢🤢en yasak iliski adami sensin askım tamam
@Butterflyy_0 En namuslu harika insan da sensin tebrikler.
Biri senin icin cok mu farkliydi🥺🥺 hepsinde metresten farksizdin ne kadar farklıydı anlatsana biraz🥺🥺
@Butterflyy_0 Biri ile yaşadığım duygusal ve fiziksel ilişki bambaşka boyuttaydı.
Senin icin bambaska boyutta olsa o kadin icin kısa süreli bir hevestin Sen, sen ve senden onlarcası.. Özel hissetmedin umarım kendini. Yeni birisiyle konusmaya basladiginda lütfen karakterinden bahset Şu an seni düşününce o kadar midem bulandi ki kusmak istiyorum Herkesle cinsel iliski Öğk Ne kadar igrenc bi insan vücudu ya fosillesip gitsen keske
@Butterflyy_0 Ben o kadın ile evlendim senin derdin ne bilmiyorum ama herkes kendi hayatından sorumlu sen kendi doğruların ile yaşa sana dokunan bir şey yok.
@Butterflyy_0 Hikaye okumayı bırakıp kendi hayatın ile ilgilen sana düzgünce cevap verdim diye kendini nimetten sanıyorsun ama sadece bir hiçsin. Git yaran neredeyse ora ile oyna.
İnsan yerine koyup cevap verme şuna. Çoluk çocuk ergen cahil bi b. k bilmeden gecenin bi yarısı canı sıkılıyor diye almış eline telefonu yargı dağıtıyor.
Açıkçası umursamıyorum sadece cevap veriyorum onun düşünceleri benim zerre umurumda olmaz. O benim statüme erişmeye aday bile olamayacak bir çocuk.
Yeterince büyüdüğünde anlayacak hayatın toz pembe olmadığını. Gözü açılınca bizden bin beterini yapar böyle ahlak timsalleri
Ya bunun gibi çok bağıran en başta bayrak sallayandır kim bilir hangi evli adamla ilişkisi oldu adam kullandı bunu öfke kusuyor.
Artık yazdığını okumaya dahi gerek yok kuyruk acını burada tatmin etmeyeceksin.
@Butterflyy_0 Öyle yaparım.
@Butterflyy_0 Mutlaka öyledir.
Evli değildi ama sevgilisi olan üniversite öğrencisi bi kizla üç yıl görüştük...
Kötü bri durum aslında bu ama vardır
Sanırım sorduguna göre sende durumlar bu şekilde.
Ümitsiz bir aşkın kurbanını. ben... ya sen?
Yaşadın mı öyle bir şey
Evt... gizlidesin
Var neden
Kocasının elinde almak hoşuma gidiyor zaten kocası veriyor kendi yapamiyormus
Çok tatlı dimi
Tatlı olan ne. üc yasında annesinden gizlice makyaj yapan küçük kız cocugundan farksiz adrenalin yasıyorsunuz ya Onun ki masum Sizin ki igrenc
@Butterflyy_0 bana neden kızdın?
@Butterflyy_0 gel gel
Evet bir kadınla hala var
Sen mi evlisin o mu
O
Ne kadar zaman oldu
Utanmiyorsun dimi
1 buçuk yıldır devam ediyoruz işte
Seviyor musun onu peki
@Butterflyy_0 neden utanayım bence eşinin utanması gerek düşünsene senin bir eşin var seni insna yerine koymuyor git başkasıyla naparsan yap desin bana para getir desin sende ilgiyi başkasında aramazmisin
İkimizde aşığız birbirimize yalniş olabilir belki ama
Evlenmeyi düşündünüz mü hiç peki
Evet düşünüyoruz
Neden evli birisiyle peki? Bi kadının metresi olmak cok mu güzel
Umarım mutlu olursunuz. Umarım biz de mutlu oluruz. Az önce ağlaya ağlaya döndük evlerimize. Kimsenin sizi anlayamaması ve yaşanılan o çaresizlik hissi o kadar kötü ki
@Butterflyy_0 bence sende kendine evli bir adam bul
Kızım sen bi s.. tirip gitsene şurdan hit o çok namuslu hayatını yaşa bizi rahat bırak
Seninde mi böyle bir sıkıntının var eşinle
Ben evli değilim sevdiğim adam evli
Çok seviyorum onu, hayatım boyunca bulamadığım mutluluğu sevgiyi saygıyı aşkı ve kıymeti onda yaşadım. Beraber bir hayatımızın olamamasına o kadar üzülüyoruz ki böyle bir acı yok
Bence bu sizin elinizde yeteri kadar mücadele ederseniz istediğinizi yapabilirsiniz
O benim için her şeyi göze alabileceğini söyledi. Bu şekilde ortaya çıkacağına Evlenip bir evde yaşayalım o şekilde ortaya çıksın ve her şeyi atlattıktan sonra beraber güzel bir hayatımız olur diyor
Dediği mantıklı ama boşanması gerekir
Eger dedigin gibi bir adam esine igrenc ötesi davraniyor ve yaptiklarini gram önemsemiyorsa o zaman o kadının kendi evli olmasına ragmen bekar biriyle iliski yasamasını elestirmem gayette normaldir. Yazdıgını sonradan gördüm. Zaten evlenmeyi düsünüyormussunuz Size mutluluklar. Umarim görmedigi degeri sende bulur Direkt saldirdigim icin kusura bakma. Benim kastettiğim güzel bi aileye sahip insanlara bunu bile bile onu bastan cıkarmaya yönelik yaklasıp iliski baslatmaları. Sanki dünyada bekar mükemmel insanlar kalmamıs gibi evli insanlara yöneliyorlar. Bu kadar nefret dolmamin sebebi bizzat bunun belli süre basımdan gecmesi ve etrafımda canımdan cok deger verdigim insanların gözlerimin önünde üzüntüden eriyip gitmesi. Senin elinden aglayıp izlemekten hicbir sey gelmemesi ve hayatının mahvolması. Kinim nefretim mide bulantım en cok bundan geliyor. Asık olmusta elinde degilmiste.. sadece yaptıkları seyi vicdanen rahatlatmak icin koydukları bos bahane. Senin gibi insanların durumuna gercekten bisey diyemem kadın en iyisini yapmıs ama birrr sürü insam heyecan arayısından , rahatının battıgından böyle seylere kalkısıp insanların daha o kücücük cocukların hayatını mahvediyor. Seni se yine öyle sandim dogal olarak. Tekrardan kb
Soruyu soran arkadas.. senin kendini gram savunmaya hakkin yok İgrenc ötesi birisin. Mutlulugu askı git evli adamda ara Adam icin heyecan olsun sana asık olsun. Adamin karisina yazik günah degil mi ya Ne kadar coksunuz çok kötüsün igrenc Umarim hayatinda hicbir zaman mutlu olamazsın. Sadece adamın gecici hevesi olur ve hep sürünürsün. O kadar icten söylüyorum ki bunu. Mutlu olacagına inan sen.. kesin öyle olur
Ben böyle bir şeyi kabul edemem. Ne evliyken ne de boşanmışken, vicdanım el vermiyor her ne kadar yanlış yapmış olsam da bunu çok daha ileri boyuta taşıyıp başka insanlara zarar vermek istemiyorum. Çok sevdiğim için gidemiyorum ama kaldıkça da işler çok daha zor ve çıkılmaz bir hal alıyor. Düşünmekten deliye dönücem artık
@Butterflyy_0 sorun değil bazen yalniş anlasşılmalar olabiliyor sürekli eve sarhoş gelen bir eş düşün para için eşini satmaya kalkan döven insan yerine koymayan köpek diye çağıran kadın zaten aşırı iyi niyetinden kaybetmiş saflığından temiz kalpli liginden
Ya ablacim gercekten bak ben seni tanimiyorum Sana karsı nefret beslemek icin can atmiyorum Zaten surda bi gün sonra ne sen ne ben senin aklına gelicem. Gercekten yaptığınız sey insanların acı cekmesine o kadar vesile oluyor ki. Evet belki istemeden asık oldun cok sevdin Ama napabilirsin. Adam mutlu olmayıp bosansa sonra siz bi iliskiye baslasanız eyvallah bunda yanlıs olan nedir ki.. Sadece belki ne kadar kötü biseye sebep olabileceginizi görürsünüz diye anlatmaya calısıyorum Yoksa karısmaya hakkım yok biliyorum..
Umarim sizinle beraber sevgilerin en güzelini yasar
Benim yüzümden kimsenin yuvasının yıkılmasını istemiyorum kimsenin de acı çekmesini istemiyorum sadece çok seviyorum ve ikimiz de acı çekiyoruz. Farklı bir yerde ve doğru zamanda karşılaşmış olmayı her şeyden çok isterdim ama maalesef zamanı geri alamıyoruz
@Butterflyy_0 çok teşekkür ederim 🤗
Evet keske öyle olsaymıs.. Umarım duygularınla basa cıkabilir , kendini bu insandan uzaklastırabilirsin. Ve yine Diliyorum ki en kısa sürede karsına seni o kadar güzel seven bir adam cıkar ki dogruyu secip o ailedekileri düsündügün icin yüzünde ki mutluluk hic sönmez🥲 Bazen hayat seni sınıyor Dogru yanlıs senin elinde oluyor Hissederek söylüyorum dogrusunu sectigin müddetce asla pisman olmayacak o adamın hissettirdigi duyguların kat kat iyilerini hissediceksin İnsallah böyle olur.🥺
Bir daha böyle sevip sevileceğime inanmıyorum. Yine de şansa bırakıyorum ve bu acının bir an önce geçmesini diliyorum.
Evet...
Niye bekar kadin mi yok dünyada 🤨
Var tabiki de.. Ama aşk asla medeni durum secmez senin kontrolunde asla olmaz... maalesef.
Ben ask kismindan bahsettim zaten birliktelikden degil.. o kisim senin dedigin gibi aynen
Evlimisini
Selam arkadaşın oldu