Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumda sevgili yapsam bi sakincasi olur mu zaten sevdigim var bakisioz ama sevgili olsak lise aski
Güncellemeler
+1 yıl
Kıza ne tepki vereceğini tam olarak bilemiyorum Aşırı heyecanlanıyorum. Yani Beni, Liseyi biraz aşk meşk ile uğraşmış kişiler daha iyi anlar. Kızla bakışıyoruz ilk adimi ben mi atim? Ayrica 10-15 sn goz temasi notmal midir? Kizla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ergenlik çıkışı beyninin, testislerle yer değişme halı olduğu için. Sen şu an bıraksalar ağacı silkelersin. Öyle bir azmanlik sezdim sende
😂 haklisiniz hocam
Brom kıza öyle silkeleyecek gibi yaklaşma. Sakın ol, cesur ol ve kendin ol. Kız urkmesin aw. Mesir macunu almış boğa gibi yardırma saga sola. d
Hocam soruyu güncelledim. Bi bakarsanız daha iyi olur benim için
Bizim lise döneminde çıkma teklifi vardı. Gider kıza benimle çıkar mısın derdik. O da evet veya hayır derdi. Gerçi hayır diyen olmadı bana lise de kdksks. Neyse sizde şimdi sosyal medya falan derken olaylar değişti ama erkek mentalitesi yine aynı. Gidip kızı alacaksın. Utanmican. Diyeceksin ki seni beğendim. Seninle biraz konuşalım.
Hocam siz nasıl yapıyordunuz peki kız alma işini? 😄 Bende Aşırı heyecan oluyor sanki bilgisayar işlemcisine gerektiğinden fazla voltaj verirsin misali. O Sorunu çözersem olacak.
Benim kendi sınıfımda hiç erkek arkadaşım yok. Sizde varmıydı?
Arkadaş dediğin zaten erkekten olur olum kızlarla kanka oluyorsun bir iki hafta sonra diyor ben sana aşıktım. Başlarım öyle kankaliga. Bize ters. Başta ne işe kişi bende öyle kalır. Ben hiç utangaç olmadım bilmiyorum. Kızı görüyordum beğeniyordum gidiyordum kdksks. Gerçekten bir şeyi istiyorsan alırsın. Utanmak kız işi
Hocam siz baya hızlıymışsınız o zaman bari türk hava yolları yetişebiliyor mu size? 😂😂😂 Hocam kız arkadaşımda yok ama yani gereklilik hissediyom. Bende aynen sizin gibi olabilirim ama kız ya reddederse? Korku var ama haklısın. Adını söylemicem ama anlatıcaklarım var: O kızı ben ortaokul 5'den beri tanıyorum ve biraz ergenliğe erken girmiş mi desem ateşlimi bilmiom 8. Sınıf balosunda giydiği kıyafeti unutmam. Transparan kıyafet... Ona rağmen kizin sevgilisi yok biraz kizgin tip ama kizi anlayabiliriyorum. Kizi sinirlendiriyorlar bilerek.
Şimdi bu kız kendine zırh giymiş. Normalde kırılgan bir kız ama sinirli takılıyor bilerek. Erkekler korksun, yanasmasin diyen. Bak sana muhtemel senaryoyu söylüyorum. Sen bu kıza gitcen, seni tersliycek başta. Sakın yilma ve duygusal davranma. Dik dur ve gülerek kızın dediği lafları geçiştir. Bu kızı cesur olursan kazanırsın. Ondan korkmadığını görsun. Hatta çok uzstirsa. Konuşma! Beni dinle bir şey anlatıyorum de. Sonra bak nasıl kedi oluyor
La benim 16 yaşında Ukraynali manitam vardı kdksks hey yavrum hey. Umarım benim hatun bunları görmez. Görürse kıçımı keser aw. Burada değil Allah'tan rahat takılıyorum kfkkd
Ya kralsın bazı reisler pelerin takmaz. Resmen kizi anlattin adam adam
Yani biraz detaylar misin zor olur ama en gerekli şey buydu
Hızlı kovaladik bro. Kızları tanidik çözdük. Bir gün mesajlaşma da çözüyorum kızı sıkıntı yok. Eskide kaldı tabi emekli oldum artık. Nasıl bir detaylama istiyorsun onu anlamadım
Kız biraz kıskanç beni sevdiğinden bilmiyorum ama ortaokulda okul denemisinde okul siralamasinda 7. Oldum. Sonra kiz kopya cekiyor diyodu. Bende naifçe karsiliyodum. Derslerim gayet iyiydi zaten. Sonra kiz benle liseye kadar hiç konuşmadı. Sonra 15 sn goz temasi kurdugumuzu hatirliyorum sadece 1 kere gulup bana kafasini diger tarafa cevirmisti. Ama kizin fizigi çok guzel gorsen aşik olma istegi gelebilir. şu an lise9 dayim kiz benimle ayni sinifta zaten.
Olum seni dinlene dinlene doverim. "Fiziği çok güzel görsen aşık olma isteği gelebilir" ne biçim konuşuyorsun? Bana burada sevdiğin kızı anlatıyorsun. Kızı sahiplenmiyor bir de bana ihtimal sunuyorsun. Yanımda olsan ensene sapalagi vurduğum gibi duvara resmini çıkarırdim. Kendine gel. Öyle bir şey olamaz. Bir kızı da fiziği için değil ruhu ve karakteri için sev. Haydi eyvallah
Bro ben sana kizi anlatiyom ya sen az once erkekler yaklasmasin diye oyke davraniyor felan dedin ya. Onu detayli aç diyorum. Yani kizin kisiligini detayli aç
Abimiz racon kesti ve bölgeden uzaklaşıyor... Senin goruslerinde sagol
Ergenlik dönemi normal
Yapma derim hayal kırıklığı yaşarsım
Anladım kızı tani arkadaş ol ama sevgili olma tanımadan ilişki kurmak trhlikelo
Ergenliktesin hormonların tavan seviyede.
Cozum oneriniz varmidir
İç güdülerine hakim ol. Aklın cinsel istekten önemli olduğunu bil.
Evet genellikle oyle yapnaya calisiyotum
Lisede aşk olmaz.
Hocam sizi anlıyorum. Siz detaylı düşünüyorsunuz. Ama bence her şey yerli yerinde olmalı
Ben uyarayım da.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!