Nasılsın demistim whatsaptan ulaşılmadı sonra aradım çalınca hemen kapattım bu sefer o aradı açmadım heyecanlandım. Sonra dedim sadece merak etmiştim o yüzden kusura bakma rahatsız ettim dedim bunu yazmış ne diyebilirim sizce 2 3 gun oluyor zaten ayrılalı
Saygılı bir şekilde ayrılmışsınız ki saygılı bir cevap vermiş. Nasıl olduğunu merak ettim diyebilirsin. Bir de telefonu kaptırdım dediği için geçmiş olsun diyebilirsin.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayy kendimi yırta yırta ben ayrıldım gururumdan affetmedim çünkü başka kızları ekledi ve iliskimiz cok yenii 2 ay. Simdi gururumu ezmek o kadar zor geliyor ki bana anlatamam 🤦🏻♀️🙄
Yeminler etti sadece arkadaşlarımı ekledim önceden tanıyıp görüştüğüm insanlar dedi beni sinirlendiren tek şey madem arkadaşlarındı neden ekli değildi ozaman. İnanmadım felan işte senden sonra başka karılarla konuştuysam k. hpe evladıyım. Sen sil de silerim sen kapat de kapatırım dedi. Ama o sinirle gözüm görmedi tabi. Çünkü ağır bir travmam var güvensizlikle ilgili ve bunu bilip öyle yapması cok üzdü beni
Hayır yok benim arkadaşım. Ve sorun şu ki kendisi cok kıskanç bir insan normalde. İlk konuştuğumuz zaman bana hep ilk günden beri flört gözüyle baktı ve dedide sevgili olmadan önce benim sevgilimin yakın erkek arkadaşı olmasını istemem rahatsız olurum benim olsa sende rahatsız olmazmısın dedi?