Güncellemeler
+1 yıl
Ben saf degilim sükür güzel kizim ama merak ettim tek hep iltifat aliyorum zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Kendime biraz makyaj aldim
Herkese mi böyleler bilmiyorum bana cok fazla iltifatlar etti ama ben erkeklere güvenemiyorum belki herkese böyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İltifat etsen bi dert etmesen bi dert arkadaş size yaranmanın bir yolu yok mu😂
Ama herkese mi böyle ondan
Nerden bilebilirsin ki bunu 🤔
Size soruyom siz herkese böyle msniz
Valla ben kimseye iltifat edip totişini kaldıramam çok beğendiysem güzelmişsin der geçerim max
Hm
İyi veya kötü neyse onu derim kırılma ama sonra
Güvenmediğin erkeklere resim atma tezatlığı?
başka birine daha at oda aynı şeyleri söyler
Ben eskiden attimda hep cok begeniyolardi
ne biliyim ben allah allah bunu sen bilcen dayı
Amca kizi ben anlamadim be
bah şimdi sana hayatının dating tavsiyesini vercem kemerini bağla ve beni dinle sana çok hızlı yürüyen lakayıt tip herkese yürür şey gibi düşün bir anda kaypaklaşan kadın kişisi yarın başkasına da kaypaklaşır şunu düşün ben yerine başkası olsa ne yapardı eğer cevap aynıysa low value ama yok cevap hayırsa işte o zaman high value diyebilirsin aç gibi yürünmez kıza adabı vardır kibarca sorarsın bu şahıs eğer ışık hızında sana iltifat ediyorsa diğer kadınlar tarafından tercih edilmiyor ve hayatında hiç potansiyel ilişki yoktur ki bu da low value erkek davranışı ha eğer simp aka meriç ise o zaman bilmiyorum hayatında simp ister miydin. tamam mı dayı al sana 10/10 tavsiye şimdi hemen bi like layk at bide en güsel görüşü seç de elalem maskülen erkek görsün
Ama biz bunla konusuyoduk ara ara
Normal bicimde
Guzelsen iltifat etmesi gayet normal ama herkese yapiyordur herkes yapar yani zaten
Cirkin degilm sükür
Orasini ben bilemem herkes kendince guzeldir ve herkese kendi guzel gelir
Dogru
Resim yok bisey yok gizli uye guzelim diyosun😄
Ben biliyorm
Himmm senin bilmen degil karsindakinin guzel bulmasi onemli
Zaten hep karsidakiler güzel buluyo bunu da uydurmuyom
İyi oyle olsun bakalım biz gormeden bisey diyemeyiz
Ne kadar safsın
Hayir
Erkekler böyle zaten bilmiyor musun? Tavlamak için her kızı ilgi manyagı yapıp pohpohlayıp övüyorlar. Tek dertleri de birlikte olmak igrencler
Bunun derdi evlenmek
Bak yolumuz kesişti sanki...
Oha jfjjfd
zamanı geldi bence :D
Nasl buldun beniiiii
ben bulmadım ki.. yolumuz kesişti :D
😂😂 gene ayni tarz soru jgjf
ahahah sen de yem atmışsın gibi :D
Kafama takildi bide dün keske bunu sorsaydkm dedim😂😂😂
iyi yapmışsın peki
Gece mi gündüz mu
Gündüz
Çalışan mi boşta mi
Calisan
Begeniyordur o zaman
Köprüyü geçene kadar...
İnanma
Çirkinsin hayir
inanma
İnanma
Canım çok safsın
Hayir
İnanma bence hemen
Nasil inancsm
Biraz konuş tanımaya çalış o belli olmaz ama sakın hemen güvenip inanma sen üzülürsün
Oyy kiyamam, peki test falan var mi
Yok maalesef numara yapan çok olur anlayamazsin ama gerçekten seviyorsa hissettirir ya çok ilgili olur seni kaybetmekten korkar anlarsın zaten konuşmalarınızı görsem bilsem bi yorum yaparım da bilmediğim için bi şey diyemiyorum
Hayır