aniden aklınıza gelmesi?
farkına varmadan onun ismini söylemek?
aniden ona karşı özlem duymak?
ilişki biteli birkaç ay oldu kendi yolumu çizen biriyim
aniden aklınıza gelmesi?
farkına varmadan onun ismini söylemek?
aniden ona karşı özlem duymak?
ilişki biteli birkaç ay oldu kendi yolumu çizen biriyim
Merhabalar,
İlişkiniz bittiği için yeni hayatınıza adapte olamıyorsunuz bu çok normal ama bunu şöyle yorumlarsanız daha kötü felaket sonuçlar olacaktır ben düşünüyorum o da beni düşünüyor o zaman derseniz o kişiyle tekrar birleşmek isteyeceksinizdir bunu yapmayın olabilir bir anda olmuyor hiç bir şey kendinize zaman tanıyın maksimum bu zaman aralığınız 4 hafta olmalıdır 4 haftanın ilerisine çıkarsanız aşamadığınız göstermiş olursunuz kendinize psikolojik rahatsızlıklara neden olmuş olur o yüzden şimdilik acınızı yaşayın her insan acıya alışır sadece bu acıları takıntı ve hırsa büründürmemek gerekir ve en önemlisi intikam almamalısınız erdemli insanlar sınır koyarlar intikam peşinde koşmazlar.
yorumunuza çok teşekkürederim çok doğru benim durum biraz karışık acımı çektim kendimi toparlama sürecine geçtim herşeyi kabullendim onu ve ailesini affettim hatta hayatıma birini aldım yürümedi bitti anlaşamadık hayatıma giren kişiden eski ilişkimi aramadım kıyas yapan biri değilim herkes farklıdır anlık yaşıyorum bunları film dizi ya da kitap okurken ilişki bittikten sonra sosyal medyadan beni engellemişti ilişki bitiminden aylar sonra en yakın arkadaşı beni takibi bıraktı beni takipden çıkardı 2 ay sanırım instegram kullanmadım sonra tekrar kullanmaya başladım bu sefer hesabı açık yaptım emoji foto koydum birgün tekrardan yakın arkadaşının beni takip etmeye başladığını gördüm şaşırdım dediğim gibi kendi yolumu çizmeye başlamıştım sonra instegramda paylaştığım bir videoyu arkadaşa yollamak için baktığımda onunda engeli kaldırdığını gördüm yorumu karşıma çıktı böyle bir karışık bir durum
Öncelikle onun davranışları sizi etkilememelidir siz kendi kafanızda bitirdiyseniz bir şeyi bundan geri dönüş olmamalıdır karşı taraf engeller engeli açar mesaj atar arar gönderi yapar bunlara göz ardı etmelisiniz arkaya atmalısınız her şeyi atılan mesaja ne geri dönüş yapmalısınız ne de aradığında açmalısınız ya da engeli kaldırıp kaldırmamasına takılmamalısınız bitti artık o sizin için hayatta en büyük cevap sessizliktir ona sessiz kalarak cevapların en büyüğünü vermiş olacaksınız her bir cevap veriş aslında bir cevap vermek olmuyor aynı kargaşı tekrar yaşamanıza sebep olacaktır zikzak çizmek yerine dümdüz bir hayat yaşamanızı öneririm anlattığınız kadarıyla da zaten dümdüz bir hayat yaşadığınızı görüyorum çizginizi bozmayın her şey yoluna varır
ilişki bittiğinden beri sessizim sessizliğimi koruyorum bundada koruyorum hayatıma devam ediyorum umursamıyorum yinede kafamda ister istemez soru işareti oluşuyor oluşmadı değil ne yapmaya çalışıyorlar
Soru işaretlerinin oluşması gayet normal onların yaptığı davranışlara bir anlam yüklememelisiniz kendi zihninizi arındırmalısınız bir anlam yüklemek demek bir sonuca vardırmak demektir. Burada sonuca vardıracak bir durum veya kaide yok. Çünkü ilişkiniz artık bitmiş bundan sonraki size karşı yapacak davranışlar olayları şekillendirmenin bir anlamı yok ortada bir olay ya da kişi yok o yüzden dediğim gibi zihninizi arındırın bütün davranışlarını arkaya atın kişilerin böylelikle çok iyi yerlere geleceksiniz
çok teşekkürederim yardımınız için çok bilgilisiniz ve deneyimlisiniz sanırım mesleğinizden dolayı
Sağ olun mesleğim değil de kendimi kişisel olarak kitaplar okuyarak yetiştirdim geliştirdim sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum
bende çok kitap okurum ama kişisel gelişim kitapları beni çok sıkıyor okumuyorum gerçeklikten yanayım genelde biyografi okurum çok teşekkürederim çok saolun size bir soru sorabilirmiyim
Tabi sorabilirsiniz ben genelde aşk konusu ile ilgili kitaplar okudum bir de uzmanları dinledim o bilgilerle birlikte kendimi geliştirdim dinliyorum buyrun sorun
ne güzel sorum şu ben nişanladım ayrıldım ayrılan karşı taraf oldu burada çok açıklayıcı olmak istemiyorum umarım anlarsınız beni nişanı attıktan sonra sosyal medyadan engelledi beni ama en yakın arkadaşı beni takip ediyordu Kasım ayında annem bana onun profil resmini gösterdi bir bayanla çekilmiş foto ozamanlar acım vardı ağrıma çok gitmişti arada 1 ya da 2 gün geçti sanırım yakın arkadaşı beni takipden çıkardı sosyal medyaya girmeyi bıraktım tlfden sildim uygulamayı aralık ayında onu ve ailesini herkesi beni üzenleri affetmiştim yeni bir yol yeni bir hayat çizmiştim kendime yılbaşını arkadaşımda geçirdim foto çekilmiştik sosyal medyada paylaş demişti bende tekrar yükledim fotoyu hikayede paylaştım sayfayı açık yaptım profil resmini emoji yapmıştım
ocak sonuna doğru en yakın arkadaşı beni tekrar takip etmeye başladı takip etmeyebilirdi çünkü sayfam açık sizce neden tekrar takip etmeye başladı bir nedeni var mı sizce bu takibi eski nişanlımmı istemiş olabilir? birgün arkadaşıma sosyal medyadan yapmış olduğum eski paylaşımı yollamak için girdiğimde eski nişanlımın eskiden yapmış olduğu paylaşımı gördüm engeli kaldırdığını anladım sizce ne yapmaya çalışıyor aramızda ne kavga ne saygısızlık ne tartışma hiçbir şey geçmedi kendisi başka şehirde ben başka şehirde oraya giderken çoğu eşyamı oraya götürdüm onları yollamadı onun içinse ben başka hesapdan çoktan adresimi ona yollamış olurdum tam toparlandım derken bu çıktı sizce neden
erkek olarak görüşünüzü merak ettim yazılarınız mantıklı geldi
Bitmiş ilişkiler de kişinin davranışları sizi etkilememelidir siz kendi kafanızda bitirdiyseniz bir şeyi bundan geri dönüş olmamalıdır karşı taraf sizi sosyal medyadan ekleyebilir sizin engelinizi açabilir size mesaj atabilir sizi arayabilir bir kadınla resim çekinip size gönderi yapabilir bunlara göz ardı etmelisiniz arkaya atmalısınız her şeyi atılan mesaja ne geri dönüş yapmalısınız ne de aradığında açmalısınız ya da engeli kaldırıp kaldırmamasına takılmamalısınız ya da sizi sosyal medyadan ekleyip eklememesine takılmamalısınız bitti artık o sizin için hayatta en büyük cevap sessizliktir ona sessiz kalarak cevapların en büyüğünü vermiş olacaksınız her bir cevap veriş aslında bir cevap vermek olmuyor aynı kargaşayı tekrar yaşamanıza sebep olacaktır zikzak çizmek yerine dümdüz bir hayat yaşamanızı öneririm
bu sefer anlamadım ben mantık insanıyım mantığımla hareket eden biriyim aşk ilişkisi kişisel kitapları bilmem benim anladığım şu pişman oldumu olmadımı merak ediyormu etmiyormu benim mantık bu
Benim demek istediğim konu ise onun davranışlarını bir anlam yüklememeniz pişman olması ya da olmaması merak edip etmemesi artık sizin için bir şey taşımamalıdır onun pişman olması ya da sizi merak etmesi sizin için bir şey değiştirmemelidir siz artık kendi yolunuza bakacaksınız onu arkada bırakmalısınız yeni bir sayfa açmanız lazım kendinize onun davranışlarını bir anlam bulmamanız lazım çünkü artık o sizin bir şeyiniz değil sıradan bir insan olması lazım sizin için onun davranışlarına neden aramaya devam ederseniz ilerleme kat edemezsiniz onu hayla istediğinizi göstermiş olursunuz bu da sizin psikolojinize iyi gelmez psikolojiniz bozulmuş olur.
tamam şimdi daha iyi anladım teşekkürederim
Rica ederim
Cevap
2Cevap
biz buna karma diyoruz efenim. ne olduğunu bende bilimyorum.
Enerji gönderiyorlar ondandıe
nasıl yani açıklarmısınız?
Mesela bir yarım saat önce yolladı. Benimle ilişkiye giriyor her seferinde ben ne yapayım bu kadını? Siz söyleyim
Söyleyin
Asla değil
Düşünse arar sorar
orası doğru bazen erkekleri anlamak çok zor 🤦🏼♀️ akıllarından ne geçiyor bilinmiyor
Çok değişik canlılar
kesinlikle hep düşünürler ama ne düşünürler bilinmez
@likyaben neden
@likyaben sendemi evlisin peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?