ACİL BAKIN ❗❗❗❗❗❗?

Merhaba arkadaşlar şimdi ben bundan bir ay önce biriyle görüştüm tabi aileler biliyor zaten eski komşumuzdu. Her neyse çocukla görüştüm iyi geçti görüşme bi problem yoktu ablalarımız aracılığıyla da numaraları verdik bir birimize ve yaklaşık iki hafta telefon üzerinden konuştuk ama bir şeyler hissedemiyordum çocuk çok bilgili kültürlü anlayışlı ilk defa böyle bir erkek görüyordum ailelerde bir birini tanıyordu zaten her neyse işte biz iki hafta konuştuk ben bir şey hissetmiyordum aşk açısından bu yüzden konuşmayı kestik daha doğrusu ben çok yanlış karar aldım iki haftada bir şeyler olmasını bekledim çok acele davrandım bu arada konuşma sürecinde bi ara bende yavaş yavaş hoşlantı oluyor demişti. Ondan sonra aradan üç hafta falan geçti olduğum şehirde bi kaza gibi bir şey olmuştu ben zannedip yazmıştı bana iyi misin diye bende iyiyim demiştim sonra konuşmayalı neler yapıyorsun dediğimde bana biriyle konuşuyorum şu an sevgili değiliz sadece tanıma aşaması dedi o an bunu söyleyince o kadar kötü oldum ki kabulenemedim bunu başkasıyla düşünemedim. İşte o gün konuştuktan sonra o günün gecesi uyuyamadım ama ona bunu belli de etmek istemiyordum sabahın da mesaj attım ben o zamanlar bi karar aldım ama sonuçların böyle olacağını bilmiyordum bilseydim yapmazdım dedim bi nevi anlasın pişman olduğumu diye bunu yazdım o da karşılık olaraak nasip kısmet dedi bana. Akşam da ona yazdım yine çünkü tutamıyorum kendimi o konuştuğu kızla sevgili değil benim gibi sadece tanıma aşamasıda o yüzden belki de yazdım yine. Ben ilk defa bu şekilde oluyorum normalde asla yapacağım şeyler değil bunlar ama bilmiyorum duygularım ağır geliyor ondan sonra işte akşam Konuşabilir miyim dedim yüz yüze işteyim gelemiyorum dedi farklı bir şehirde çalışıyor kendisi. Sonra peki telefonla konuşabilir miyim seninle dedim üzgünüm konuşmak istemiyorum yazdı ve daha buna cevap vermedim görüldü de atmadım üsten okudum mesajı ne yazmam gerekiyor bilmiyorum. Hayatım boyunca bu acı içimde kalacak sanırım
ACİL BAKIN ❗❗❗❗❗❗?