Sevgilim bana değer vermiyor?

Selam arkadaşlar 3 senelik ilişkimiz var ve bu aralar sürekli tartışıyoruz. 14 Şubat çok güzel bi mesaj atmış “bazen kalbimizi kırıyoruz bazen birbirimizi çok sinirlendiriyoruz ama sana olan sevgimi asla değiştirmez seni çok seviyorum” Gibi bişey yazdı sonra işte tüm gün çok iyidi. Ertesi günü böyle bi soğuk davranıyor benle ilgilenmiyor. Sonra dünde beni aradı tüm gün konuşmadıktan sonra özledim diyor iki gün konuşmadık dedi. Sonra bugün de günaydın yazmış bende yazdım sonra bi baktım çevremiçi ama bana yazmıyor işteydi rahatsız etmiyim diyordum ama beyfendi snap yüklemiş bide ordan puan yükseldiğini gördüm sonra da hikaye atmış ama halen bana yazılmıyor. Bende saydırdım bana değer vermiyorsun bilmem ne sonra işteyim dedi. Bende tamam müsait olduğunu bana yazarsın dedim oda tamam dedi. 7 saat geçti aradan yazmadı ve eve geç geliyor saat 3 de ama yazmadı. Arkadaşlar ben anlamadım beynim yandı gerçekten kendimi anlatmaktan da yoruldum beni asla anlamıyor ne yapsam beni ciddiye alsın diye sizce?

Sevgilim bana değer vermiyor?