Sizce ayrilik sebebi mi?

Ben 2 bucuk senedir evliyim, 4 aylik kizim var. Esimle severek evlendim. Cok seviyordum. Evlendik ve ben hep fazlasiyla sevgimi gösterdim ona üstlenmicek seyleri üstelendim her zaman. 1 sene önce anladim ki ben cok fazlasini yapiyorum ama kesinlikle karsiligini almiyorum. Bir kere olsun bana ‚bugünde Cok güzelsin‘ demedi, sacimi oksamadi. Bir kere gel sinamaya gidelim veya gel alisverise gezmeye gidelim demedi.
7-8 ay önce ben hamileyken, yine aramiz bozuldu. Rahatsiz oldugum her seyi anlattim söyledim. Agzini acipta düzgün bir sebeple diyemedi sende surda hata yaptin diye. Maddi manevi her seyimi kendim karsiliyordum asla ondan para almadan, kendi paramla. Bütün kagit kürek islerimi de kendim yapiyordum, hala daha öyle. Kendim hamile kalana kadar 1 bucuk sene calistim, her ay aldigim parayi kenara atiyordu KENDI kazandigim parayla bir seyler aldigimda da laf ediyordu her zaman. Ozamanlari evlden gittim 2 hafta ayri kaldik. Ya hamileydim. Bir kere demedi ki ya kadin gel bak cocugumuz olcak yazik günah tekrar deneyelim. Kendin gittin gelirsen gelirsin gelmessen gelmessin. ben sirf cocugumuz olcak diye geri döndüm. Ama Hamileligimin 9 ayi nerdeyse aglayarak gecti. Alisverise yanliz gidiyordum sulari alisveri kendim tasiyordum ne kdar agir olursa olsun. Bir kere sormadi ki canin bisey cekiyor mu diye ve ya icinden gelerek elini bile karnima koyup oksamadi. Neyse kizim olmadan aramiz birazcik düzeldi gibi oldu. Kizim dogdu bir kac hafta yardimci oldu bana yardimci derken kahvaltidan sonra sofrayi topluyordu bu kadar. 3 gün dogumdan sonra hastanede kaldim Hastaneye gelirken bir cicek dahi getirmedi. Bende bi insanim benim de kendime biraz zamanim olmasi lazim degil mi? Iki kere ayri ayri günlerde kizimiza sen bakabilirmisin diye sordum, bir kac saat ya. Hayir bakamam PlayStation oynicam dedi. Yani PlayStation daha önemli anlamina geliyor bu benim icin. Asla kendi vazifelerini yerine getirmiyor her seyi benim ona söylememi bekliyor kücük cocuk gibi. Daha burada yazamadigim cok seyler var ama artik yoruldum ben bu evliligin bitmesini istiyorum artik sogdum ondan, sizce bu ayrilmak icin sacma bir neden mi..
Sizce ayrilik sebebi mi?