Eşimle beraber dışarı çıkıp gezemiyoruz. Ne zaman şuraya gidelim desem hep bir bahanesi var. Bıktım artık araba kullanan bir kadınım tek gitmeme de müsaade etmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok evlilikte yaşanan en büyük sorunlar eşinizle uyumsuzsunuz. Bir cok vakada yasadim. Sonrasında maalesef daha kötü şeyler yasanabiliyor. Ayrılıklar vs. Olabiliyor eşinizle siz o negatif bir konuya siz pozitif.. bu konu değişkenlik gösterir burada sizin keşfetmeniz gereken şey eşinizin zaafları olumlu ve olumsuz zaaflarını keşfettiğinizde her şey güzel olacaktir. Ve en önemli detaylar da sizdedir. Detay olmadan kimse size yardımcı olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılzaafları derken mesela neyi keşfetmem gerekiyor ve keşif sonrası ne yapmam gerek
- +1 yıl
Bunun için detaylar gerekli eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz ben size şunu yapın ya da şöyle yapın demekle olmaz tam anlatmak dinlemek gereklidir burada yapılan yorumlar bir çok size uymayabilir bence daha etkin görüşülmesi gereken bir konu
En İyi Cevaplar
+1 yıl- Kendinize ait özel hayatlarınız var mı?
- Eğer sizden başka biriyle örneğin bir arkadaşıyla gayet gezebiliyorsa, bu tarafta önce kendinize bir bakın derim. Mesela diyalog kurabiliyor musunuz? Yoksa mono mu? Yani bir kişi diğerinden daha fazla konuşuyorsa ve doğal olarak daha az dinliyorsa bir sohbet / diyalog sorunu var demektir. Bu uzaklaştırabilir.
- Eğer genel huyu buysa, belki de asosyal bir kişiliğe sahiptir eşiniz. Zorla çıkartıp gezdirmek ne kadar mantıklı olur bilemedim.
- Eşinizle bazı özel noktalarınız olabiliyorsa güzel olur. Mesela iki adet örnek vereyim. Kız arkadaşımla bir ciğerci mekanımız bir de künefeci mekanımız var. İkimiz de çok seviyoruz. Biri istediğinde, diğerinin modu düşük olsa bile içten içten iki kişi de gitmek istiyor. İster istemez sohbet ederek ve atıştırarakta mod yükseliyor. Buna istinaden, ikinizin de çok hoşlandığı birkaç nokta / yer belirleyebilirseniz belki bazı şeyler değişebilir.
- Eşiniz pasif-agresif mi? Veya çok mu ince düşünür? Mesela toplum içerisinde onun yanındaki herhangi birinin, dışarıdan birine olan tepkisini yadırgayıp çok kafaya takabilir mi? Bu özellikte genelde insanlarla sosyalleşmeyi çok engelliyor. Kendi başına takılmak, gezmek daha rahat geliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılUzun yorumunuz için öncelikle teşekkürler eşimle hiç vakit geçirmiyor değiliz sohbet ederiz konuşuruz ancak dışarıda beraber birşeyler yapmak için hep bir bahanesi olur önceden büyşkşehirde yaşıyorduk trafik var deyip olmaz diyordu şimdi minik bir yere taşındık hava soğuk deyip olmaz diyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ama işyerinde mesela herkes onu sever çok aktiftir dışarıda da arkadaşları çağırdığında genelde gider gitmediği de olur ama bilemiyorum yani kıskançta bir yapısı vardır çözemiyorum
- +1 yıl
hemen her kadının evli olanların eşinin dışında bir sevgilisi var benim gözlemlerim bu yönde bizden daha ileride batı ve doğu ülkelerinde de bu noktaya bizden çok önce gelinmiş bizimde aynı noktaya geleceğimiz kesin olduğu için zaman kaybetmenin de bir manası yok bence. işte tr islam ülkesiymiş filan tabi efendim tiktok kızları bu yüzden var.. çok kasmayın bence yardırın gitsin.
Soran+1 yılevliyken sevgili edinmek doğru gelmiyor bana boşanır rahat rahat yaşarım herşeyi
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Bizde öyleyiz. Yani yılda bir tatil başkası yok çocukta olunca iyice saldı kendini. Şimdi hatayaa göreve gitti diyo hayat çok boş insanların ne hayatları varmış parada mülkte yalan gezecez tozacaz inşallah hayat çok kısaymış dedi. Bi şeyleri görmesi gerekiyor. Bence kaç yaşında bilmiyorum ama tek göndermermezler zaten.
111 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl başa çıkıyosun bu durumla
Soran+1 yılikinci evliliğin mi
- +1 yıl
Hayır ilk evliligim benim yani bir yere gitmek istiyorum ve eşim istemiyorsa ben bende onun istediği yerlere gitmiyorum. Arkadaş oturmalarina falan. Bende insanım benimde duygularım var 50 yaşında değilim ve seninle 35 yıldır evli değilim diyorum 3 senelik evliyim daha çok şükür biraz biraz düşünmeye başladı beni
Soran+1 yıleşimle beraber birşeyler yapamıyorum insanlar eşleriyle de birşeyler yapıyor bu beni bunaltıyor herşeyi de arkadaşlarımla yapamam ki arkadaşlarla genelde evlerde buluşuyoruz
Soran+1 yılAynen valla ya of nasıl değiştircem bilmiyorum
Soran+1 yılyazdm
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
+1 yılİnsan sevdiğiyle gezmek eğlenmek ister farklı aktiveteler yapmak. Senin şansına da böyle denk gelmiş demekki
013 Yorumla
Soran+1 yılvalla öyle
- +1 yıl
Huylarınız biraz ters denk gelmiş
Soran+1 yılilk zamanlar yine bu kadar değildi ara sıra da olsa hadi şuraya gidelm der sürpriz yaprdı
- +1 yıl
Eşine rahatlama gelmiş evliliğin verdiği rahatlama
- +1 yıl
Birazda cicim aylarını geçmiş
- +1 yıl
Salmış kendini
Soran+1 yılçocuk olmasa çıkıp gidecem kafama göre kendi otursun tv karşısında ama işte bağlıyım
- +1 yıl
Ufak mı çocuk
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Eşinlede çıksan kendinde çıksan çocuk yine çıkacak tek başına çık sende al çocuğu
Soran+1 yıltek çıkarsam çocuğu almam evde otursunlar😀
- +1 yıl
Eşin baksın 😀
Soran+1 yılöyle yapcak konuştuk
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni çok açık değil mi?
Ne demesini bekliyorsunuz?04 Yorumla
Soran+1 yılneymiş nedeni
- +1 yıl
Hayatında başka biri olma ihtimali.
Birde 2. Kadının sizden haberi yoksa ve tabi sizinde ondan oyuzden sizinle gezmek istemiyor olabilir.
Soran+1 yılçok minik bir yerde yaşıyoruz kadın olsa bile en fazla sanal olabilir onda da telefonu hep açıktır yani extra hat vs falan kullancakta ancak öyle
- +1 yıl
Bilemem.
Bu sadece benim tahminim.
Doğru ya da yanlıs sizin bile bileceğiniz bir şey.
+1 yılSeni sevmediğini düşünüyorum, seviyor olsa senle herşeyi yapardı. Kendimden biliyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılsende mi sevmiyorsun eşini
- +1 yıl
Eşim yok benim. Ama seviyorum dediğim birisini aslında sevmediğimi farkettiydim. O yüzden
Soran+1 yılhiçbir şey yapmıyor değil eşim gezmiyoruz ama evin içinde şaka yapar film açar ben izlemezsem değiştirir beraber izlemeyi sever birlikte sigra içmeyi sever kahvaltı falan hazırlar ama bunların hepsi ev içinde yapılan şeyler evde pinekleyerek zaman öldürür bunları yapar ama iltifat etmez mesela sarılmaz temas kurmaz çözemedim senelerdir ben kendisini
- +1 yıl
O zaman yapısı böyledir belkide. Odun falandır
Soran+1 yılevet yapısı öyle sanırım ama işte erkek fıtratı temas sever ya hayatımda eşim gibi bir adam duymadım yani hiç millet tam tersi
- +1 yıl
Evlilik danışmanı falan varsa öyle birisi daha kesin ve güzel cevaplar verebilir bence
Soran+1 yılgitmez 😀
- +1 yıl
Sen gidip anlatabilirsin, yinede yardımcı olacaklardır
Soran+1 yılyaşadığım yerde öyle bişey de yok
- +1 yıl
Bilmiyorum o zaman. Küçük pembe yalanlar ile onu dışarıya birlikte çıkarmayı dene. Belki hoşuna gider onun, böyle şeyler. Tabi tam terside olabilir
Soran+1 yılne gibi mesela şu ihtiyacım var desem internetten al der
- +1 yıl
Ona "sana ayakkabı bakalım" de mesela, sonra ayakkabı bakmaya gitmeyip kafede oturup, gezin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa diğer konular? Gerçek sebepleri nedir hiç düşündünüz mü?
03 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum ama karara varamıyorum
- +1 yıl
Ben biliyorum her şeyi...
Soran+1 yılneymiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence beraber guzel zamanlar gecırılebılır eşiniz sizi hak etmıyor ona karşı çok fedakarmısın
015 Yorumla
Soran+1 yılfedakarım evet mesela çalışan bir kadın olduğum halde evde yemek tatlı eksik olmaz güzel de bir kadınım bakarım kendime eşimde yakışıklıdır ancak dost meclislerinde eşime arkadaşları imrenir bunu hissederim hep
- +1 yıl
Ama sana gelince oyle değil bence bıraz kendını gerı cekıp değerını bıldırmelisin. her istediğinde birlikte oluyormusun
Soran+1 yılevet😀
- +1 yıl
bence cok fedakarsın fazlasını yaptığın için bi. caziben yok galiba hiç naz yapıyormusun🤗
Soran+1 yılbizde nazı o yapar valla senelerdir böyle oldu
- +1 yıl
ooooo sende şans yokmuş be seni birisi kendıne getırmeli yaşanmamışlıkları yaşatmalı bence el ğstünde baş üstünde bulutlara çıkarıp ucurmalı
Soran+1 yılnapayım boşanaym mı😀
- +1 yıl
bilemem her sey yapabılırsın sıra sende 😂Yaşamalısın hayatı ve yaşatmalı derim takip edermisin tanımak isterim ,🌹💐🌹💐🌹💐
- +1 yıl
Ne oldu şoka mı girdin su verebilirim
Soran+1 yılözelde konuşmuyorum
- +1 yıl
saygı güven içinde tabiki her daim arkadaş olarak hal hatır edıp sohbet edebılırız eğer özelde sohbet etmıyorsan bıle takıp edermısın
- +1 yıl
gizemli kalmayı neden istiyorsun bence iyi bi arkadaş olabiliriz
Soran+1 yıleşim görse hoşlanmaz ondan istemiyorum
- +1 yıl
olabilir ama hiç önemi yok sadece takip edermisin sorularını yorumlarını görmek isterim
- +1 yıl
Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz bıraz mola verıp ozletsen belkı dedıklerını yapar mı
Bence zincirlerini kırman lazım herkes çatır çatır yaşıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yeter çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşım yok. Çok çok kötü.. tehlikeli bir durum bu. Kaç yıllık evlisiniz?
019 Yorumla
Soran+1 yılDört yıllık çocuğumuzda var
Soran+1 yılpaylaşım var evde beraber film izlemekten hoşlanır ancak filmlerden de bıktım
- +1 yıl
Aradaki heyecanı ve tutkuyu asla kaybetmeyin. 4 yıl nedir ki , hiç bir şey. Söyleyin eşinize emekli insan olayına bağlamasın aranızdaki bu evliliği. Ateşle oynuyor resmen. Çocuğunuzu alıp hafta sonu yürüyüşüne ve bir yerlere kahvaltıya filan gidin. Konuşun eşinizle hiç çekinmeyin sakın , paylaşım istiyorum evliliğimde deyin..
Soran+1 yılDefalarca kez söyledim hem güzellikle hem tartışarak kızıyorum die anlık çıkarır beni dışarı sonra yine aynısı olur. Yürüyüşe falan da gelmez ben zorlarım eğer gelmezse onu dinlemem çıkar giderim en sonunda da öyle olacak yine çünkü ömür boyu onunla vakit geçirmeyi bekleyemem
- +1 yıl
Söyleyin o zaman ben filmden bıktım diyin. Başka bir şeyler yapın , çıkın yürüyüş yapın oturup bi kahve filan için. Dönüşte de evin alışverişini yapın marketten..
Soran+1 yılzorlarsam çıkıyor mesela arkadaşlarım eşleriyle kayağa gidiyor (lüx bir eylem değil) bizde gidelim diyorum onun arkadaşları da gidiyor çünkü hayır diyor
- +1 yıl
Onu siz yönlendirin. Zorlayın yani hep. Bir zaman sınra zorlamanıza hiç gerek kalmayacak. Farkına varacak o da çünkü bişeylerin..
Soran+1 yılÇok zorladım kısa süreli değişimler geçiriyor kendini yenilemiyor
- +1 yıl
Yılmayın sakın. Devam edin hep. Sizi kırmayıp yapıyorsa, hiç bir sorun kalmaz. O paylaşım temposuna sokmak önemli çünkü , erkeği..
Soran+1 yıloff zor ama deneyecem yeniden
- +1 yıl
Zor değil. Hayat bir mücadele. Mutluluğumuz için bu şart maalesef. Yeterki karşı taraf kalben kırmasın sizi , o çok çok önemli işte..
Soran+1 yılkalben kırmaktan kastın aldatmak mı
- +1 yıl
Hayır. Tartışma ve hakaret gibi şeyler. İnşallah öyle bir mizacı yoktur..
Soran+1 yılvar benimde var ama birbirimize söveriz kızınca😀
- +1 yıl
Sakın sakın, yapmayın öyle şeyler. Özellikle de ben karşımdakinin kalbini daha çok kırayım gibi de bir mücadeleniz olmasın karşılıklı. Telafisini yapamazsınız bir zaman sonra da bunun.. çok çok tehlikeli yani. Tartışmayı hissettiğinizde derhal hemen terkedin orayı. 2 saat sonra görün karşı tarafı yani..
Soran+1 yılyapamıyoruz ikimizde
- +1 yıl
Birlikteliğinizi zedelersiniz , büyük bir yara açılır zamanla ileride. Hele hele asla ve asla boşanırız bak ! ya da boşarım seni gibi kelimesi dahi çıkmasın ağzınızdan ikinizinde. Zamanla gerçek olur inanın ki..
Soran+1 yılartık çok geç
- +1 yıl
Yaaa. Çok kötü. Üzüldüm adınıza..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim de çıkmaz. Evde iş çok der.
Amaaaan gel biz beraber çıkalım. Çay içer dedikodu yaparız 😃012 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur🤪
Cevap sahibi+1 yılBunlar bizi çürütür bari biz kendi keyfimize bakalım 😃
Soran+1 yılvalla çürüdüm ya
Cevap sahibi+1 yılBende tek gezmeyi sevmiyorum. Eşim olsun gezelim eğlenelim istiyorum ama yok çıkmıyor
Soran+1 yıleşinin çıkmama sebebi ne
Cevap sahibi+1 yılSevmiyor ki. Evde daha rahatım der. Pijamaları hiç çıkartmaz 😃
Soran+1 yılbenimki de aynı film açar sürekli film gördümmü midem bulanıyo artık
Cevap sahibi+1 yılFilm de izleriz ama yani insan arada çıkıp gezmek hava almak istiyor. Her zaman film olmaz ki. Duvarları görmekten bıktım artık
Soran+1 yılevde yapılcak etkinlikler kısıtlı bir aydır evdeym tek yaptığımız aktivite markete gitmek
Cevap sahibi+1 yılİşte bu da hayatı monoton yapıyor. İnsan bıkıyor. Gizliden çıksam çaya gelir misin 😃
Soran+1 yılmaalesef özelde konuşmuyorm
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım 😊 yanlış anlama öyle muhabbet açısından demiştim
offf... ne şanski ben gezelim derim karım gitmez... sen dersin kocan gitmez...
06 Yorumla
Soran+1 yılsenin karın neden gitmiyor
Soran+1 yılsen napıyosun o gezmediğinde tek mi geziyosun
Soran+1 yılişte erkekler kadın ilgili değilse soluğu hemen dışarda alıyor ama bu benim için geçerli değil
+1 yılEn azından seni aldatıp başından aşağı kaynar sular dökülmüyor
214 Yorumla- +1 yıl
@ironman57 evet bende sadece gülüyorum acaba kafayimi mi yiyorum
- +1 yıl
@ironman57 mesajlarını aman detayı boş ver gülüyorum sadece
- +1 yıl
@ironman57 ne yapım ne yapim kavga çıkarsam çocuklar korkacak üstüne dayak da yiyebilirim daha ne yapim
Soran+1 yılyazmak istedim size ama mesaj alımınız kapalı
Soran+1 yıleşim beni aldatırsa bende onu aldatırım sende öyle yap o yaşıyosa hayatı senin neyin eksik
Soran+1 yılhayır @içiyanmissimm a
Neden gezmek istemiyor neden bahanesi var çok yoğun çalışan birisi mi sana vakit ayırmıyorsa dışarıda seninle gezmek istemiyorsa senden sıkılmıştır
03 Yorumla
Soran+1 yılYoğun çalışmıyor evi seven biridir ama gezmekte lazım senede bir tatile gideriz benim zorumla o kadar onun dışında gezmek istediğimde hep bir bahane
Soran+1 yılbenimki de aynı
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılAcik cezaevine cevirmis esin evliliginizi maalesef
010 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bu sekilde mutlu olamaz bir kadin. Kafeste ki bir kus gibisin kafes be kadar guzel olsa ozgurce ucabilmek istersin.
Soran+1 yılbenimle ilgilensin beni düşünsün yeter tek isteğim bu
- +1 yıl
Sorun da burada basliyor gibi sizi pek dusunmuyor ve ilgisiz birakiyor. Oysa bir kadin icin ilgi bir ihtiyac bir nevi. Ilgi goremeyen kadin susuz kalmis cicek gibi soluyor bir sure sonra
Soran+1 yılhı hı
- +1 yıl
Sizi anlayabiliyorum ve haklisiniz. Isterseniz daha detayli konusabiliriz
Soran+1 yılözelde konuşmuyorum
- +1 yıl
Saygi duyuyorum. Umarim duzelir ama pek umut yok gibi
Soran+1 yılbana da öyle geliyor
- +1 yıl
Ne yapmayi dusunuyorsun peki
+1 yılEv kuşu erkek ıyyy illetlik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı Allah kolaylık versin.
012 Yorumla
Soran+1 yılsağol
Cevap sahibi+1 yılEşini seviyor musun ya da eşinin seni sevdiğine inanıyor musun?
Soran+1 yılseviyorum evet onunda beni sevdiğini biliyorum bazı konularda onu değiştiremiyorum
Cevap sahibi+1 yılO da seni seviyorsa seni mutlu etmesini bilmeli.
Soran+1 yılsöyledim bana dışarısı soğuk diyor napalım kış boyu hep evde mi oturalım diyorum çocuk hasta olur onu düşünmüyosun kötü annesine getiriyor konuyu
Cevap sahibi+1 yılBahane bunlar hep sıcak bir ortama gidebilirsiniz mesela yeter ki istesin.
Soran+1 yılavm filan yok oturduğumuz yerde küçük bir yer ama sabaha kadar dışarda takılalım demiyorum biraz yürüyüş yapsakta olur mangal yapalım diyorum hem ısınırız hem değişiklik olur olmaz diyor sürekli tek isteği evde oturup film izlemek çay içmek
Cevap sahibi+1 yılSenin adına üzücü durum bencil biri belli ki...
Soran+1 yılevet kendini benden daha çok sever
Cevap sahibi+1 yılOda evlilik için sıkıntılı bir durum olabilir sizin için belli bir zaman sonra...
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılÜzücü
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Birbirinizden mi soğudunuz
023 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim böyle biri nedenini çözemiyorum ama bende öyle biri değilim
Soran+1 yıleşim evcimen ben değilim
Soran+1 yılhep dışarı değil en azından bi kaç günde bir yürüyüş yapsak yeter öyle gece kulübü falan değil isteğim
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılarkadaşlarım var sosyal biriyim ama eşimle sosyalleşemiyorm
Soran+1 yılçooook
Soran+1 yılsusmak
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıl😝
Soran+1 yılhayır burdaym
Soran+1 yılçocuk var malum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahaneleri ne tam olarak
12 Yorumla- +1 yıl
Ne olacak dışarı çıkmak için
Cevap sahibi+1 yılBahane üretiyo diyo ya ne gibi bahaneler diye sordum. Mesela şuram buram ağrıyo mu diyo veya yorgunum mu diyo veya hava buz gibi ne işimiz var dışarda mı diyo 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEee nolscak
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
- +1 yıl
Ozaman kacamka
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaş bul
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım var görüşüyorum ancak insan eşiyle de gezmek istiyor
Böyle giderse boşanma yakın gibi abla
015 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bi dışarı çıkmıyoruz die boşanmam ama bazen dayanılmaz oluyor
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık son noktadaym😀
Soran+1 yılbekarkende sıkılıyodm eşim olsa da hep beraber vakit geçirsek diodum😂onu da senelerce tattım o da olmuyor
Soran+1 yılenişte bilse de olur artık bı saatten sonra kendine çekidüzen versin benm sorunum değil😜
Soran+1 yılilk kez yapmadım kavga ettiğimizde gece yarısı çıkıp arabayla dolaşırım sinirim geçsin die o da evde oturur🤪
Soran+1 yılmükemmel olmamak lazım😝
Soran+1 yılmükemmelsin die mutlu sanıyolar😝
Soran+1 yılbunu eşimin göreceği bir yere asacam😝
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılYeni mi evlisiniz
018 Yorumla
Soran+1 yıldört yıl oldu
- +1 yıl
Ailesine vakit ayırması lazım yanlış yapıyor
Soran+1 yılevet ama değişmiyor
- +1 yıl
İşi ağır mı çok mu yoruluyor acaba
Soran+1 yılyo rahat bir işi var
- +1 yıl
O zaman senle bir şeyler paylaşmak pek hoşuna gitmiyor diyebilir miyiz
Soran+1 yılfilm izlemeyi sever beraber bir de sigara içmeyi
- +1 yıl
Sende içiyor musun sigara
Soran+1 yılsadece onunlayken
- +1 yıl
İyi işte ne güzel eşlik ediyorsun kendisine
- +1 yıl
Beraberken başka neler yapıyorsun onun İçin
Soran+1 yılyemekler yaprım güzel bir şekilde onu karşılarım bakımlıyım daha ne olsun
- +1 yıl
Demekki dışarı da vakit harcamak yerine özel alanınızda seni yaşamak istiyor
Soran+1 yılalakası yok valla hiç öyle tahmin ettiğin gibi biri değil
- +1 yıl
Peki bu ilgisizlik seni boşluğa düşürüyor mu
Soran+1 yılbunaltıyor
- +1 yıl
Kendisi ile konularak çözmeye çalış derim
Peki çocuk var mı
Soran+1 yılvar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmmm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe istiyorsun
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle dışarı çıkıp gezemiyoruz, hep bir bahane sunuyor. Böyle nereye kadar gidecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler