Sizce yurtdışına hangi adam için gitmeliyim? Almanya mı, Rusya mı?

20 yaşındayım, üniversite okuyorum. Okuduğum bölüm başka ülkelerde de okuyabileceğim bir bölüm. Yaşadığım hayattan pek memnun değilim. Arkadaşlarım ve huzurlu bir yuvam yok. Ben de çareyi buradan kaçmakta buldum. İnternet üzerinden 5 aydır Rus bir çocukla konuşuyorum. 22 yaşında, tiyatro oyuncusu. Konuşmadığımız dönemler de oldu ama 10 gündür yeniden konuşmaya başladık. Beni sevdiği gibi daha önce kimseyi sevmediğini söylüyor. Ama bazenleri mesajlarıma geç cevap veriyor. Ben de bu yüzden onunla konuşmayı kesmek istediğimi söyledim ama istemedi konuşmayı bitirmek. Tekrar söyledi beni sevdiğini. Fakat yaklaşık 2 hafta önce başka bir adamla daha tanıştım. Alman, 35 yaşında, bilişim ve elektrik uzmanı. Şu anda en sık konuştuğum, benimle en çok ilgilenen kişi o. Beni Almanya'ya davet etti. Ama dolandırılmaktan korktuğu için öncesinde bana para göndermek istemedi. Rus olan net bir şey söylemiyor görüşmekle ilgili ama Alman adam kararlı gibi. Orada istediğim kadar kalabileceğimi söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

Sizce yurtdışına hangi adam için gitmeliyim? Almanya mı, Rusya mı?