1.73 boyunda kalmış bir erkeğin sorunları?

öncelikle sevgili yapmak veya kısa süreli ilişkiler yapmak için çok yakışıklı olmanız ve çok iyi giyinmeniz şart ki bu da her zaman kesin işe yaramaya bilir. İnsanlar sizi 2. sınıf görür ve kızlar hoşlanacak gibi bakmazlar size. Şahsen hiç olmadı yani birinin gelip hoş bulduğu ama 1.83 civarı boylu arkadaşlara genelde sadece iyi giyinince bile düşen birileri var. Fit olun lafı da yakandır. Taş gibi fiziği var anca ne güzel fiziğin var demekle yetinirler ötesi gelmez. Şahsen oturup kalkıp 4-5 cm için dua ediyorum lise son sınıfım daha uzar mı bilmiyorum. Randevu aldım kemik yaşıma bakmak için zaten doktor uzamazsın derse oturur orada ağlarım buna çok eminim çünkü hayatımda hayallerim vardı boy hep önüme geçti. Şuana kadar hiç ağlamadım sayılır ama artık patlama noktasındayım. 3-4 cm uzarsın derse bile mutlu olurum ama durdu derse tutamaz artık kimse beni. Aşırı sıkıntı ya çok kısa hissediyorum... Berbat bir his. Aileden dosttan arkadaştan... hiç bir yerden yüzümüz gülmedi hep dışlandık bide bu olunca... Bir kız da gelip hoşlnıyrum demedi. Buda Allahın hangi cezası bilmiyorum

1.73 boyunda kalmış bir erkeğin sorunları?