Elde edilmesi zor erkekleri seviyorum ama elde ettiğimde de hemen sıkılıp bırakıyorum. Bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Genelde erkekler böyledir aslında evde ne kadar uğraşır uğraşır uğraşır elde ettikten sonra da sevgisi biter heyecanı biter ama bu tam tersi olmuş ne erkekler için ne de kadınlar için hiç hoş bir şey değil karşındaki kişi için de çok kırıcı güvensizlik oluşturuyor karşındaki kişilerini diğer yaşadığı ilişkilerini de etkiliyor ve bu şekilde ki insanlar kadın erkek bence hiç doğru bir şey değil bu huyundan vazgeçmelisin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimine göre normal olarak görünüyor olsada aslinda pisikyatrik bir durum göstergesi.
Çünkü bu bir süre sonra sadece ikili ilişkilerde değil hayatınızın tüm alanına yansımaya başlayacak.
Asıl sıkıntı o zaman belirecek ama belkide ipin ucu kopmuş olacak.
Fakat;
Dert etmeyin yanlız değilsiniz.
Hayattan bir beklentisi olmayan , ne istediği ve kiminle yaşamak istediği konusunda sürekli düşünce değiştiren insanlarin içinde bulundukları piskolojik bir durum.
Bunun çözümü de çok zor değil aslında.
Kendinizi bilmeye başladığınızda bazı şeylerin ancak farkına varabilirsiniz.
Hayata herkes gibi bakmamaya başladığınızda ancak.04 Yorumla
Soran+1 yılAaa kariyer konusunda çok istikrarlı ve kararlıyım bak 😂 rutinimde de çok disiplinli bir insanım
- +1 yıl
O zaman bunu hayatın her alanına yansitmaniz gerek.
Gerçi bu şekilde davranıyor olmanız sizi rahatsz etmiyorsa onu bilemem
Ama bu şekilde bir soru sormuş olmanız sizin de bundan rahatz oluyor olduğunuzu gösteriyor.
Soran+1 yılRahatsızlıktan ziyade normalin dışında gibi geliyor. Bazı kadınlara bakıyorum mesela çok daha duygusal yaklaşıyorlar ikili ilişkilere. Onları görünce ben kendimi gözlemleme ihtiyacı duyuyorum
- +1 yıl
İşte en büyük hatayı insan; başkalarının hareket ve davranışlarına bakarak yapıyor.
Kişinin kendine göre bir hayat felsefesi ya da düşüncesi olmayınca başkalarının hayatlarını kendine uydurmaya çalışıyor.
Evet kimi bunu yapıyor beceriyor da fakat büyük bir çoğunluk hüsrana hayal kırıklığına uğruyor.
Ve hayata küsmeye kadar giden bir piskolojik bunalıma yelken açıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Yemin ederim yorumlara baktım kızların hepsi aynı düşünüyor korkuyorum:/
Instagram da bi videoya denk gelmiştim, şöyle diyor:
Bi kadını tavlamak istiyorsan ona ilgi göstermeyi bırak, ortamda ilgi çekmeye bak bütün gözler sende olunca kadınlar zoru elde etmeyi sevdiği için birbiriyle yarışıyormuş ve sana geliyormuş.
Ben inaamıştım ama kanıtlandı artık:)03 Yorumla
Soran+1 yılİlgi çekici özelliklerinin olması gerekiyor bunun için. Kimse patates çuvalına benzeyen bir erkek için çabalamaz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim elde edilmesi şeyleri genelde arzularım ama elde edincede hevesim kaçar ama bu aşık değilsem geçerli aşıksam vehut o kızlarda iyise yapmıyorum onları kullanıp atmıyorum sen iyi olanlarada bunu yapıyorsun bari yapacaksan kötülerine yap
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu doğru bir şey değil yani insan daha sonradan ruhu kirlenmiş gibi hissedebilir çünkü bir kalp gerçek anlamda bir kişiyi sever, tabii ki diğer insanları da severiz, saygı duyarız ama kalbinizin çarptığı kişi 1 kişi olmalı diye düşünüyorum. İki sevgi türü oldukça birbirinden ayrı. O yüzden bunları birbirine karıştırmayacağınız bir hayat sürmenizi tavsiye ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılAynı ben, kendini seven kişilerde görülüyo daha çok büyük ihtimalle kendinle barışık birisin ve ideallerin yüksek ben de yalnızken daha mutluyum
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet egoist ve bencil biriyim hatta çoğu insana göre
- +1 yıl
Ve verilen sevgi ilgi yeterli gelmez daha iyisini hakettiğini düşünürsün burcun ne
Soran+1 yılAkrep
Bence sevgiyi hak etmediğini düşünüyorsun. Birinin seni sevmesi, yanında huzur bulması, sana güler yüzle bakması vs zihninin alıştığı bir şey değil.
Yani bir kişiyle sevgi ilişkisi içinde uzun süre duramıyorsun. orada seni endişelendiren bir şey olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet Emre Bey, sanırım bu durum bende var
Yani baktığımız zaman çok normal bir şey dğeil tabi ki. Fakat herkesin has karakteri var. Yapacak bir şey yok bu durumda.
00 YorumlaElde edemediğin bir erkek çıkacak karşına o na da deliler gibi aşık olursun 😄 o seni elde ettikten sonra bırakacak ve sen onca insanı nasıl üzdüysen sende üzüleceksin…. demedi deme!😅
18 Yorumla
Soran+1 yılÇıksın ya heyecan iyidir 😂
Soran+1 yıl@ahqqowp20 olduğu kadar 😂
Soran+1 yıl@ahqqowp20 işin içinde baba varsa olmaz kız kaç oradan 😂
+1 yılDrama, narsizm sahibi olup cinsellikte de tam beyaz ışıgi görecekken önce hak etmen lazım bebeğim diyecek biri lazımdı üstlendik 😄 şaka bir yana böyle biri lazım senin için sıradanlik eşiĝin artmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil sen baya baya ergensin yani duygunda yok sen ilişki de yasayamazsin öyle sevgilin falan da olmaz senin sen sadece o koşuşturması heyecanı seviyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen 4-5 ay takılmaca sonra sıkılıyorumm
- +1 yıl
İşte o zaman da kendine bagladigin erkeği uzuyorsun onlar seni herkesten farklı ulan ilk defa bir kadın beni sevdi sevildim lan falan olurken birden bırakıldılar yarı yolda o erkekler şu an başka bir kadına nasıl guvensin
Soran+1 yılYok yav o kadar masum erkekler ilgimi çekmiyor 😂
- +1 yıl
He sen biraz kadınların kiralık katillerini seçtiği o kataloglardaki erkeklere bakıyorsun anladım
Soran+1 yılYok yav dağ ayılarıyla işim olmaz 😂
- +1 yıl
Şerefsizlere gidiyon o zaman sana aşığım diyip akşama başka kızla yatan tipler
Soran+1 yılYok işinde gücünde fiziksel olarak da yüksek kalitede olan erkekler daha çok ilgimi çekiyor 😅 memurlar ya da playboylar değil
- +1 yıl
Sende ülkede bula bula en azınlıkta olan kesime gitmissin
Soran+1 yılZor olanı seviyorum 😅
- +1 yıl
Toplasan 10 tane insan yok kız neyini zor seviyon ee hepsini ele geçirdin ne olacak şimdi tekrar başa mi saracan o erkeklerin hepsini 😂
Soran+1 yılYok be sen de baya var o kadar da değil 😂 nasıl bir çevrede yaşıyorsun öyle
- +1 yıl
Benim yaşadığım şehirde insan yok 😂
Soran+1 yılAllah kolaylık versin🥲
- +1 yıl
Sağ ol
+1 yılNormal değil bence ya bende aynı şekilim sanırım takıntı haline getiriyoruz ve sonra elde edince onun modası geçiyor gibi bir şey oluyo maksimum 2 ay oluyo sonrası sarmiyo 1 ay öyle böyle zar zor götürüyoruz ilişkiyi ama ben ciddi ilişki istiyorum işte olmuyor ben çok flortoz bı insanım sürekli flört etmem gerekiyo çok eğleniyorum sonra onu da ele geçiriyorum takılıyorum bırakıyorum bu bir hastalık falan mi acaba?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. aynısını sana da yaşatırlar bir anda pat diye hayatından çıkar elbet biri sen böyle devam et :))
11 Yorumla
Soran+1 yılBiri gider başkası gelir
😂
+1 yılOoowww çok iddialıııı. Ben en sxından tadını çıkarıyorum kız. Sonra sıkılıyorum. Sen kazandınnn😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Elde etmek derken bir süre konuşup birşeyler yasamakmı yoksa reelde görüştükten sonramı sıkılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılTrajedinin üzerine zaman eklerseniz, komedi elde edersiniz.
Nitekim o zaman benim için yalnızca 1 saniyelikti.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Elde etmek sözünün açılımı nedir? Yani, ne yapıyorsun da, elde etmiş hissine kapılıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılToplum önüne sevgili olarak çıkıyoruz
Soran+1 yılOlmaz bir şey
+1 yılSiradan kız piskoljosi sana iyi bir haber vereyim hic mutlu olamiycaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin 😂
+1 yılDemek ki sağlam basamiyorlar kötü yönde demiyorum yanlış anlama ama bu gerçek
06 Yorumla
Soran+1 yılİyinin daha iyisi vardır her zaman
- +1 yıl
Senden de daha iyisinvardir
Soran+1 yılElbette
- +1 yıl
Onun için çok toton kalkmasın diyorum😂
Soran+1 yılKalkacağı kadar kalkmış inmez bu saatten sonra 😂😂
- +1 yıl
İndirirler anam indirirler canım😂
+1 yılSonra niye sevgilim olmuyor... Sevmiyorsun çünkü sadece beğenip takıntı ediyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yüzden sormuyorum zaten. Sevgilim olsun hırsım yok
- +1 yıl
O zaman rahatsızlık duyacak bir şey yok ki :D
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzguvenni tamamlama her erkegi elde edebilme psikolojisi bu kendini daha cekici güzel hissetmeni saglıyor
00 Yorumla
+1 yılReis işte o elde etmek mi edilmek mi iyi düşün 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Hahaha çok net konuşmuş
- +1 yıl
Umarım kırıcı olmamıştır, 🤷♂️
Soran+1 yılNeden olsun 😂
- +1 yıl
İşte olmasın da 😂
+1 yılErkek cinsel stratejisini kullanıyorsun. Yaptığın hata zaten burada. Acaba kaç kere sevgilin oldu. Üzücü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Allah başka dert vermesin. Bizde birine takılı kaldık ne ileri ne geri gidebiliyoz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü 🥲
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Ben elde etmeden de sıkılıyorum tahammül sürem 1 gün
11 Yorumla
+1 yılGerçekten sevince bırakmak çok acı oluyor. Anlasilan aşk sandığın senin için sadece rekabet
10 YorumlaKaynağında psikolojik bir problem var mutlaka. Bir eksiklik vs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılSevmediğin için olabilir. Sadece elde edemediğin için hoşuna gidiyordur
00 YorumlaNe güzel işte sürekli farklı tatlara bakiyorsun 😀
00 Yorumla
+1 yılNormal, böyle bir arkadaşım vardı, hırs meselesi 🤷♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bence normal değil. Doğru insanı bulsanız bile böyle yaparak kaybedersiniz elinizden.
00 Yorumla
+1 yılÖnce o erkeği neden elde etmek istediğini ve neden elde ettiğini hatırlaman lazım
00 YorumlaSen görev niyetine elde ediyorsun sevmiyorsun, normal sıkılman
00 YorumlaNormal değil kompleks bu. aynısını biz yapsak herkes söver neyse :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sanırım bendede biraz var ama bu insan değil diğer eşyalar için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yıldeğil :) normal diyen de zaten normal değildir.
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç normal değil. Sıkılmaman lazım normalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların aradığı aşk değil zaten elde etme hırsı başka hiç bir şey değil yazık kendi karakterine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle kızların mayası bozuk, vicdan yoksunu olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😂
Cevap sahibi+1 yılhele teşekkür eden kız olunca şüphelenmek gerek, terk edilince gece için çokça teşekkür eden olmuştu, tekrarı olmadıktan sonra ne anladım teşekkürden
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılnormal, erkeklerin genel hali sende vücut bulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir kadını elde edince sıkılıyorum tuhaf ama peşinde koşmak daha çekici geliyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil erkekleri oyuncak olarak görüyorsun. Bir gün öyle bir erkeğe denk gelirsin ki feleğin şaşar. Bu tarz oyunları bırak.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnormal... de.. erkek seni elde edince napıyo.. çokmu vazgeçilmezsin?
00 YorumlaBizim ülkemizde de dişi sinek kuyruk sallasaa bir çok kişiyi elde eder o yüzden bence kendini kandırma
02 Yorumla
Soran+1 yılMaymun kılıklı adamlarla işim yok 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de böyleyim sadece cinsellik yaşayamıyorum o da olsa capkinim dicem kendime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen bende de olur. Sıkılıyosan diyorum ki çok da şey değilmiş ondan sıkılıyorumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişince hevesini almış olduğun için artık yeni simalar arıyorsun çok normal
00 YorumlaSanki kendini sınava sokuyorsun illa kazancam diyorsun kazanıncada seviniyorsun 2 gün sonra ee kazandım noldu şimdi diyorsun gibi
00 Yorumla
+1 yılYa evet ya aynı şeyi bendede oluyor biz kızı elde edince hemen sıkılıyorum daha zor olanı sevmek hoşuma gidiyor olaylar falan olsun
03 Yorumla- +1 yıl
ne olayı
- +1 yıl
Kaos olsun istiyorum toxic ilişki seviyorum
- +1 yıl
Hahaha
+1 yılaynı durumu kızlarda yaşıyorum bende. elde ettikten bir süre sonra ghostlamam garanti sksjhshs
00 Yorumla
+1 yılTabii ki normal bende öyleyim elde edince sıkılıyorum nebiliyim
10 YorumlaÇünkü hedefinde kişiler yok, sen hırs yapmaktan zevk alıyorsun
10 Yorumla
+1 yılbir şey ne kadar imkansızsa o kadar cazibeli geliyor
00 Yorumla
+1 yılNormal çünkü artık senin için çekici ve uğraşılası bir tarafı kalmıyor.
00 Yorumlabende boyleyim bisey diyemiycem kullanıp atarim
01 Yorumla- +1 yıl
Benide kullanıp atarmısın lütfen 😂
Sen elindeki hazır erkeği bırak sonra sokaklarda erkek aramaya başlar
00 YorumlaNormal hale gelmiş baksana sorgulama bence yaşa gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen abazasin
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmezsin işte
01 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde ne kadar evliliği ya 😅
+1 yılbedboy seviyorsun dimi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBusiness boy seviyorum 😂
- +1 yıl
olur :D
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sen evlendiğinde de sıkılır kocanı boşarsın
011 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum 😅
Soran+1 yılEvlenmek zorunda mıyım 😂
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılEtrafımda hiç kimse evli değil benim yaşlarda 😂😂 organizasyon şirketim var
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var böyle insanlar normal yani. Bu da senin yapın.
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeği elde edince hemen sıkılıyorum ondan, bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım