ister 10 sene ister 10 gün aninda silebiliyorum o insani ve hic umrumda olmuyor...
Millet bana niye bu kadar acimasizsin diyorlar ama ne alaka yanii
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ister 10 sene ister 10 gün aninda silebiliyorum o insani ve hic umrumda olmuyor...
Millet bana niye bu kadar acimasizsin diyorlar ama ne alaka yanii
açık ama 10 günlük birini silmek kolay neden siliyon yok hani ne yaptı da. demek ki silmek için uğraştın değer vermedin ona ya da beklentin yok o kişiye karşı. basit şeylerden kişi silmek ne demek.
10 yıllığa gelince de öyle bir anda silinmez. sen ona hatasını söylemezsin bir yerde birikir birikir patlarsın. bir anda kimse kimseyi silemez. bu zaten acımazlık değil bu gaddarlık gibi bişey. sen onu kaybetmemek için çabaladın mı anlamak için uğraştın mı?
ha bana dersen ki bak çok şerefsiz, pust hani yazamıyom insan gibi görünüp şeytan menfaat peşinde sil ondan yana sıkıntı yok.
tek hatasini gördügüm an silerim knkacim
afferim sana bu yolda emin adımlarla ilerle. sil tek hatasında. unutma ama şuda var tek sen değilsin tek hata da silen. :) umarım anlamışındır.
Cevap
2Cevap
bende de var o huy. Silmek istedikten sonra isterse 40 yıllık dostum olsun saniyesinde silip her şeyi unutuyorum neden bilmiyorum.
harbi yiaa
Keşke sen gibi olabilsem acımasız falan değilsin ayrıca
askim sil at yapilmayacak bir sey degil ki
Olmuyor be
Takdir ettim seni keşke senin gibi olabilsem çok isterdim nasıl yapabilirim bilmiyorum ama
Sen tam aşık olmamışsın bende senin gibiydim anında silip atardım bir aşık oluyorsun popiş gibi kalıyorsun ve ben böyle değildim diyorsun ama çok geç oluyor:)
yioo oldum yine sildim :DD
Ne bilelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?