Uzmançavuş sevgili?

Gizli Üye
Merhabalar. Öncelikle bu zor günlerde bu alakasız bir soru sorduğum için çok özür dilerim. Hepimiz üzüldük kahrolduk. Ama duamızı ve yardımımı eksik etmedik. Hala daha yapıyoruz.
Soruma gelecek olursak erkek arkadaşım uzman çavuş. 23 Nisan da nişanımız var. Sorun şu ki kendisi şuanda Suriye de görevde. Son iki aydır çok yoğunum diyor. Gececi. Ve oldukları bina dan en fazla bahçesine kadar cikabiliyorlar. Yani dışarı da yapacağı işler çok kısıtlı ve sınırlı biliyorum. Kendisi de zaten havancı. Şu son iki ay öncesinde birlikte geceleri zaman geçirir oyun oynardık. Film izlerdik. Şimdi sadece akşam uyandığında arıyor geceleri hep işlerim vardi diyor ne işi dedigimde iş güç işte diyor. Arkadaşlar zorluğunu emin olun biliyorum ama tuvalete giderken de olsa bir mesajını çok görmeye başladı artık. İşkilleniyorum. Bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum yoksa normal mi? Ölümü gördük ve vakit varken mutlu geçirmek istiyorum. Lütfen kafayı mı yedim hakkına mi giriyorum bilmiyorum yardımcı olun. Nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.
Uzmançavuş sevgili?
10 Cevap