İlişki içinde bulunmaktan sıkılmış olabilir miyim?

Selamlar,

24 yaşındayım. Kız arkadaşım ise 20 yaşında. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var. Hemen her ilişkide olabilecek bazı ufak tefek detaylar dışında ilişkimiz güzel. 8/10 diyebilirim. Ancak bu ilişki beni son zamanlarda çok daraltmaya başladı. Hayatımda sürekli ilgi bekleyen birisinin olması vs. bana daha fazla sorumluluk yüklenmesi gibi olaylar beni gerçekten yordu. Ben bu ilişkinin artık bitmesi gereken bir ilişki olduğunun farkındayım. Ancak bitirme konusunda pek başarılı değilim. Daha önce bir ayrılık yaşadık. Ben istemiştim ancak allem etti kallem etti beni tekrar ikna etti. Değerli site üyeleri, benzer bir durum içinde bulunanınız elbet vardır. Nasıl bir yol izleyebilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme - Bunalım dönemimi atlattıktan sonra tekrardan ilk günkü gibi hissetmeye başladım 5 aylık b ir süreç sonunda aldatıldığımı öğrendim. O kadar kafaya takılacak bir insan değilmiş. Bugün akşam singapur vizem onaylanmış artık orada biriyle karşılaşırım diye düşünüyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ben elendim :)
İlişki içinde bulunmaktan sıkılmış olabilir miyim?