Bana gerçekten yardımcı olacaklar yardım edebilir misiniz?

Yolda tanışmıştık ilk başlarda çok iyiydik birbirimizi öperdik dudaktan yanakta sarılırdık uyurduk film izlerdik kafeye giderdik her gün beraber geçerdi fakat yolda adamlardan para topladığımı öğrendi 2 hafta süre içinde Bulgaristan’a gitti ona karşı ilgisiz davrandım mesajlarına cevap vermedim dışarlarda gezdim saçma sapan mesajlar attım aklım başıma geldi falan diye oda bakıcaz yazmıştı daha sonra ters cevaplar vermeye başladı sen başkasını bul aşkım yolda bana düğünde kız bulmuşlar sıkıntılarım var zor şeyler yaşadım diye mesajlar attı ona farklı düşündü sonradan seni istemiyorum dedi

Dertlerimi onunla paylaştım ben seninle evlenmek istiyorum dedim Kadın hastalıklarıyla ilgili sorunum vardı regl göremiyordum çoçuğumuz olmazsa evlenir miydin benimle dedim

geçmişte yanlış teşhisle psikiyatrik ilaçlar kullandığını söyledim o kuzeninden bahsetmişti bana bipolar hastalığı var diye bende bunları paylaşma gereksinimi duydum içimi dökmek için hormonal rahatsızlığım düzeldi doktor çoçuğun olur dedi

Bulgaristan’dan geldikten sonra çok değişti sude ben seni istemiyorum ya aşk hissetmiyorum biliyorum bağladın bende bağlandım ama ben çabuk bağlanıyorum çabuk kopuyorum sen iyi bir kızsın ben sana layık değilim başkasını bul dedi

üniversite okuyamadım maddiyattan dolayı lise mezunuyum diyince annesi de kabul etmedi bu başımdan geçen sorunları kesin annesiyle paylaşmıştır

Benle birlikte olmayı da istedi ben yapmadım ama sizce niyeti mi farklıydı ben bu söylediklerimle kendimi ondan soğutmuş olabilir miyim veya sonra oluşan davranışlarımla

Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin başına gelebilir böyle bir durum belki yaşamayan anlayamaz karşısındaki ama lütfen samimi cevaplar verin şu soruya
Güncellemeler
+1 yıl
Onu kafamda bitiremedim hatta iş buldu çalışıyor rehabilitasyon merkezinde annesi ona ordan kız bulup evlendirecek benim okadar canım yanıyor ki keşke ona biraz sevgimi hissettirseydim o mesajlarla soğuttum kendimden dışarda gezerek onu önemsemeyerek
Bana gerçekten yardımcı olacaklar yardım edebilir misiniz?