Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin başına gelebilir böyle bir durum belki yaşamayan anlayamaz karşısındaki ama lütfen samimi cevaplar verin şu soruya
Güncellemeler
+1 yıl
Onu kafamda bitiremedim hatta iş buldu çalışıyor rehabilitasyon merkezinde annesi ona ordan kız bulup evlendirecek benim okadar canım yanıyor ki keşke ona biraz sevgimi hissettirseydim o mesajlarla soğuttum kendimden dışarda gezerek onu önemsemeyerek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sizinkisi zaten aşk sevgi değil dost hayatı yasamissiniz heycan bitmiş gitmiş boşlukta olduğun için sen sığınacak liman aramissin
Bu yaşadığım sorunları onunla paylaştığım için soğumuş olabilir mi veya ben bulgaristandayken dışarda geziyordum mesajlarına cevap vermiyordum ilgisiz davrandım aklım başına geldi falan diye saçma sapan mesajlar attım bakıcaz yazmıştı mesajlardan belliydi soğukluk olduğu
paylaşım yapmak senin yanında olan kişi seni dinlediyse sen onu dinlediysen fikir alışverişinde bulunmaktır ama sen ilgisiz olduysan ya da o zaten aynı evde bişey yaşayan zamanla sogur
Seven insan varya hiç bir şekilde sogumaz ciddi seviyorsa soğumak işleri bahanedir bacım seni sevmiş gerçekten aşkınızı sevmiş baya güzel eglenmissiniz falan ama sonradan gerçek bir aşk olmadığını anlamış sana da kısaca r yapmış diyim
Bu yaşadığım sorunları onunla paylaştığım için soğumuş olabilir mi veya ben bulgaristandayken dışarda geziyordum mesajlarına cevap vermiyordum ilgisiz davrandım aklım başına geldi falan diye saçma sapan mesajlar attım bakıcaz yazmıştı mesajlardan belliydi soğukluk olduğu kesin ondan dolayı onu sevmediğimi düşünmüş olabilir
Birde yolda adamlardan para topladığımı biliyor
Yolda adamlardan ne parası topluyordunki
Kahve parası kitap parası acaba bu anlattığım her şey neden soğuması için bence
Açıkçası ihtiyaçları karşılayamıyorsan para toplaman kötü olmuş soğuması normal fakat heyecan kalmamis ilişkide o yüzden bırakmış olabilir
Peşinden koşsam halen olur mu sence 2 sene geçti aradan halende kafamdan silemedim çalışıyor şuanda annesi onu evlendirirse bir kaç yıl içinde mahvolurum
Ah o anneler varya bazen çok oluyolar çocuklarının evledigi kişiye karışmalari çok saçma ve o annesi adamın aklına bile girmiştir bende çektim eski sevgilimin annesinden bilirim
Eğer annesinin aklina uyuyorsa olmaz o iş bacım
Adam niyeti evlilik değil zaten
Seven adam ne olursa olsun vazgeçmez
Bu yaşadığım sorunları onunla paylaştığım için soğumuş olabilir mi veya ben bulgaristandayken dışarda geziyordum mesajlarına cevap vermiyordum ilgisiz davrandım aklım başına geldi falan diye saçma sapan mesajlar attım bakıcaz yazmıştı mesajlardan belliydi soğukluk olduğu Adamlardan para topluyordum yolda Onu kafamda bitiremedim hatta iş buldu çalışıyor rehabilitasyon merkezinde annesi ona ordan kız bulup evlendirecek benim okadar canım yanıyor ki keşke ona biraz sevgimi hissettirseydim o mesajlarla soğuttum kendimden dışarda gezerek onu önemsemeyerek annesi istemedi zaten sence annesine de anlatmış mıdır bu kız yolda adamlardan para topluyor geçmişte yanlış teşhisle psikiyatri ilaçları kullandırmışlar ondan okuyamadı falan diye bence en büyük neden bulgaristandayken benim ona soğuk ilgisiz davranmam saçma konuşmalarım oldu ama bu anlattıklarımda bir neden bence 😕
Dertleşmek istersen takip edebilirsin
abla çok uzun ya gerçekten yardım zor gelir