4aylık ilişki ilk ben açıldım o ilerletti sonra da terketti öyle diyip pişman olur mu 2 hafta oldu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben varken değerimi bilmeyen ayrılınca yerimi dolduramayıp bana geri dönse nee dönmese ne koyayım ta...
Hani sinirlenip demişti ondan dedim
Kıymetini anlamış olamaz mı
örneklerim dokunur biraz
sence ben neyimki kafası atınca yıkacak yerimi dolduramayınca dönecek kusura bakma da başka bi eskici bulsun
Bilmiyorum her insan hata yapar belki amalar hatasını dedim
sevgi ne hata ister nede şüphe barındırır
Beklentimiz uyuşmuyor demiş ya niye pişaman olsun?
Cinsellik istemişti bende erken dedim belki pişman olur çok ortak noktamız vardı da
Sana apt@lsın desem bozulur musun?
Neden sevmek beklemek aptallık mı oluyor
Hayatım çocuk sana tabiri caizse ya verirsin demiş ya da ben yokum demiş ve öyle de yapmış yani seni terk etmiş. Seninle sevdiği için değil cinsellik yaşamak istediği için sevgili olmuş ama sen o işe yanaşmayınca ayrılmış. Nasıl bu kadar saf, bu kadar körü körüne sizi obje olarak kullanmak isteyen erkeklere bağlanıyorsunuz gerçekten şaşıyorum. Cehennemin dibine git demen gereken birisi için hala geri döner mi diye soruyorsun...
Evde film izleyelim arabada film izleyelim demişti bende fazla yakımlaşıcagımızı düşünüp birbirimiz tanıyalım dedim direkt cinsellik istemedi
İlk görüşünde "Cinsellik istemişti bende erken dedim" yazan sensin şimdi "film izleyelim dedi bende güvenmedim" mi oldu? :D Valla ablacım ya sen ne dediğini bilmiyorsun ya da sana söylediğim hakikate inanmak istemiyorsun sana bir şey diyemiyorum ne yapmak istiyorsan onu yap ama emin ol ilerde çok üzülürsün. Böyle birisinden ne sevgili, ne koca ne de baba olur.
Ben direkt cinsellik yazdım çünkü filmde arabada ister Yani ondan öyle yazdım ama
Biliyorum haklısın gitmezdi teklif de etmezdi bunladı beni sevse ama seviyorum halay engel olamıyorum
Şu anda boşluktasın ve sevdiğini sanıyorsun aslında nu sevgi değil sadece hevesini alamamış olma duygusu. Zaman verirsen bu his kısa sürede geçecek ve bu süreçte şunu çok iyi kavramalısın "Bu çocuk seni SEV-Mİ-YOR..."
Öyle değil mi ki ben hayır Bile demeden zamanla olsun istedim sevdiğim için ama o gitti. Hiçbi sorunumuz y şive onu sevdiğimi bilerek
Adam senden hevesini almıştır en sonunda bırakmıştır
Evde film izleyelim dedi kararsız kadim aramıza soğukluk girdi kız ekledi , yine dedi arabada izleyelim bakarız dedim eve de gideriz filme dedi , dedim biraz daha tanıyalım birbirimizi
Kız eklemesini de söyledim terketti
Ama anlayabildiğim kadar siz Hem film seyretmisiniz hem ilişkiye girmisiniz doğru mu
Yok bu parkta bile fazlaca dokunup öpüşüyordu evde de çok ileriye giderdi ondan erken dedim
Bende bakireyim zaten
Kaç yaşlarındaydı bu kişi
Ama sen bir akıllılık yapmışsın eve gitmekte İyi yapmışsın
23 yaşında
Evine gitmedim
Peki sana ayrılacağım filan demiş miydi kendisi veya kısa bir aşk Yaşayalım mı dedi
Yok hayır ciddi gibiydi yanılır tanışmaz ekşmde tanıştık 14 Şubat da ortak doğumgünlerimizi kutlarız falan
Hep benle öok ilgiliydi öyle kısa ilişki mesajı vermedi hiç
Mesajlaşırken cinsellik de konuşmadı hiç
Ama seni kandırıp kullanmak amaçla düşünmüştur kendisi İyi kide onun isteklerini yerine getirmeden seni terk etmis
Ama seninle hiç cinsellik konusunda konuşmayan biri neden durduk yere seni terk edebilir
Ona lisede hoşlandığımı söyledim bilerek gitti Yani
Samimiyetimiz yavaş ilerledi dedi
Kaç yıldır tanıyorsun o kişiyi peki
2 ay aynı sınıftaydık o beni hatırlamıyor
4 ay mesajlaştık 6 kez buluştuk iyi tanımıyorum onun için evine gitmedim
Demek ki o seni o zaman sevmiyor Demek ki sadece seni kullanmak amaçla mı seviyordu
Veya istediğimi alırım yaparım diye mi düşündü kendisi
İşte bilmiyorum hiç sevmedi galiba ki böyle gitti
Pişman olup gelir mi acaba diyorum sadece hatasını anlar Mı
Ama. O kadar iyi anlaşıyorduk ki hiçbi kızla anlaşamaz benim gibi zor bi insandı kendime benzediği için seviyordum onu ondan ilk mesajı ben attım
Ama sen ona mesela ilk başlardan nasıl konuştuğunuzu bilmiyorum Daha doğrusu ama veya kırıcı bir laf gibi bir şey mi dedim veya eve Gitmediğin için mi senden ayrıldı veya istediğini vermedin diyerek mi kızdı çekti gitti
Veya Niyeti seni bozup peşinden mi koşturmakmiydi
2 ay sadece arkadaşça sevgiliydik ama 0 cinsellik konuştu
2 aydan sonraki 1 ay evde film falan istedi kabul etmedim diğer ay da soğuk yaptı, kız ekledi imstsgramda sonra tekrar istedi birbirimizi tanıyalım biraz daha dedim, imstsgramını da sordum o zaman gitti
Ama bir de şöyle bir şey var mesela film veya prno izliyor mu diyerekten denedi ve oradan soğudu senden kaçtı mı
Hani gitmeme sinirlendi ama dedi uzatsaydık daha köyü olucaktı beklentilerimiz farklı
Biz hep film konuşurduk o da başbaşa izleyelim diyordu orada da yakınlaşırdı ama
Öbür taraftan mesaj yazar mısın
Yakınlaşmak istiyor işte muhtemelen.
Çok iyi anlaşıyorduk ruh eşi gibi Öpüşüyorduk , evde de film istedi 2-3 kez erken dedim biraz zaman sonra soğukluk girdi tam aramız düzeldi bu sefer arabada film izleyelim dedi bende kararsız kaldım , eve de giderdi dedi biribirimizi tanıyalım dedim, eve gidince telefonda terketti
Bende onla yakınlaşmak istiyordum ama erken olduğunu düşündüm o da sinirlendi gitti
Tamam işte tek amacı buymuş alamayınca da yol vermiş.
Ya ama seviyor da gibiydi her sorunumla ilgilendi yanımda oldu nasıl gitti ana veremiyorum
Ya herkes aynı şeyi söylüyor hala savunuyorsun, git yat o zaman sonra hevesini alınca gitsin. Bi sen doğru biliyorsun zaten madem insanların düşüncesine karşı herifi savunacaksın niye soruyorsun. Hayret bir şey.
Onun niyeti mi farklıymış anlamadm
Yakınlaşmak istedi arabada film evde film istiyordu zaten öpülüyorduk vs bende dedim biraz daha birbirimizi tanıyalım falan sinirlendi
Ama çok ortak noktamız vardı pişman olur mu
Aaa bu çocuğun niyeti farklıydı bel altı düşündüğü için sende düşünmediğin den düzgünce ayrılmış
Bekle bakalım yazma arama eğer azda olsa aklına takılı kaldiysan döner sana
Of bu erkekleri anlamıyorum biraz hakim olsalar kendilerine şaşarım
Ben onu çok seviyordum yaşamak da isterdim onla ama
Sakın sakın yasama eğer yaşarsan basit konumuna düşersin seni her kız givi görür zora oynadın şu an köpek givi gelecektir
Son zamanlarda aramız soğuktu öyle teklifler etti bende biribirimizi tanıyalım diyince dellendi aniden gitti
Yok yazmam kesinlikle ama onu çok seviyordum pişman olup dönmesini çok isterim
Döner ama ya 1 ya 3 ay
Bu cinsellik konusu dışında ruh eşi gibiydik çok iyi anlaşıyorduk
Beklemekten başka çare yok
2 hafta oldu imstsgramdan çıkarttım
O da rehberden silmiyor
En güzelini yapmışsın seni hayatında istemeyen birini sen niye tutacaksin listende
Eskortt arıyor o salla
Evde film arabada film istedi birbirimizi tanıyalım vs dedim gitti
Birde imstsgramda kız eklemiş profilini Açmış onu da söyleyince sinirlendi
Erkolar böyle maalesef oyalanmak istemiyor hemen her şey olsun istiyorlar. Senin için de zaman kaybı olur boş ver
Ama öpüşüyorduş yakındık da yani sadece eve gitmeye tanıyalım dedim ve onu sevdiğimi bilerek nasıl gitti
Nasıl bulacak benden iyi anlaştığı birini çok iyi anlaşıyorduk
Anlaşacak birini aramıyor zaten ve emin ol seni cepte gördüğü için rahat. Benzeri bana da denk geldi ben kendimi kullandırmadım ve hala bekar o. Ben de ama koptuk biz çünkü ben kendime yakıştırMadım
Geri dönermi yani
Seninki geri döndü mü
Bikaç kez yazdı ama araya başkaları girdiği için ben soğuk davrandım. O da konuyu evirip çevirip cinselliğe getirmeye çalışıyor gibiydi. Ondan dolayı da güven kaybı fazla olduğu için birbirimizi sildik sosyal medyadan tel no falan değiştirdim öyle koptuk.
O da dönebilir ama benzer senaryo olur olan sana olur yüz verirsen
Pişman olmaz mı
Ne hayal ettiğini anlıyorım ama hayal kırıklığına uğrayacaksın emin ol. Onlar masum aile kuracak aşk aramıyor belli bir yaşa kadar 30-35 ten sonra en fazla onda da çevresinde seçenek kalmadıysa genelde… dönse bile yine isteyeceği şey aynı alırsa cepte olduğunun garantisi olur onun için sadakat vs bekleme tasmanı vermiş gibi olacaksın sadece onun için 😉
Annem de aynısını söyledi ben sadece azıcık sevdiyse pişman olur dedim hep inşallah unuturum
Kadınların hatası aşkın bir erkeği değiştireceğini düşünmesi aslında. Erkek kolay değişmez, istediğini alana kadar rol yapar ancak. Aile kurmayı hayal eden biriysen fazla yakınlaşmanı tavsiye etmem hiçbir erkekle…
Evet onla ciddi düşünüyordum ciddi bi ilşki istiyorum
Üzgünüm ama o ciddi ilişki insanı değil. Sürekli o sana yanaşmaya çalışacak sen kaçacaksın, sen kaçtıkça o da soğuk yapıp seni sevmemekle suçlayacak. Böyle ilişki yürütebileceğine inanıyor musun gerçekten?
Bi önceki sevgilimde zamanla oldu böyle şeyler gezip tozduk birbirimizi tanıdık bu birden isteyince işte olmadı
Cinsel birliktelik olduysa eski sevgilinle ve bu bahsettiğin de biliyorsa normal böyle davranması. İyi bir şey demiyorum ama erkek kafası öyle çalışır maalesef
Yok onla da yaşamadım zaten sevgilim oldu mu onu bile sormadı
Sadece kendini söyledi benimde öyle sadece konuştuklarım oldu dedi