eski çıktığınız sizi terk ediyor instagramda sizi engelliyor en yakın arkadaşı sizi bir süre takip ettikten sonra sizi takipden çıkartıyor aradan birkaç ay geçiyor en yakın arkadaşı sizi tekrar takip etmeye başlıyor tesadüf eseri eski çıktığınız sizi engelden kaldırdığını fark ediyorsunuz? ACABA NEDEN TEKRAR DÖNÜŞ İÇİN YOL ARAMAMI ya da SİZİ MERAK ETTİĞİ İÇİNMİ?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten terk ederken planiydi bunlar. Tepkinin parcalari tepkiyi oyle gosterdi
anlamadım
Bende nasil anlatamadigimi anlayamadim
😀😀😀😀
Emoji nerden cikiyo bende sasirma emojisi gondercektim bulamadim gonderdim say :)
klavyenin en alt solda yüz emojisi görünüyor bende ordan yapıyorum😲😲 senin yerine yaptım
arkadaşımın durumu bu aslında her buluşmamızda nasıl oluyor bilmiyorum🙄 bu konu çıkıyor karşıma öneri bulamadım 🤔🤔birde sizlere sorayım dedim
😳
Oldu galiba sagol
rica ederim bak senin soruna çağre bulduk😀 benimkine değil🙄🙄
Konuyla alakam kalmadi emoji derken. Neydi he engelleme falan takipten cikma hikaye. Hep tepki onlar biseylerin bitmediginin gostergesi. Beni tehdit eden rahatsiz edeni ben savciya sikayet ederim engelleme ne ki. Baska hesapla numarayla gene yapacagini yapar. Hep ders verme cabasi bence
engelledi diyince bende çok güldüm tutamadım pardon ama sen kadınsın bunu sen yapsan neyse ama bunu yapan bir erkek olunca komik ve gülünç bir durum rahatsızlık varsa aynen şikayetde bulun aynı düşünce en son bak kızım demekki onda bişiler bitmemiş belkide ysptıklarının pişmanlığını yaşıyordur sessiz kal bekle dedim bir kadın yapmış olsa bunu çözümler bulunur ama erkek olunca ah siz erkekler sizi anlamak çokkk zorrr ne yapmaya çalışıyorsunuz bir anlasam açık net olsanız yaaaa🤔🙄🙄🙄
Aaa hep erkekler rahatsiz edici tacizci olduruyo yapisiyo olemi vatan sasmazi kim oldurdu kizma emojisi sonra utanma
iki cinsiyette çürük yumurta var tabiki inkar edilemez ama teraziye bakıldığında kurban olarak kim görünüyor sence hadi itiraf et emoji bu sefer yok belki 2 yorum sonra olabilir
O dogru ama yapiskan kadin da cok fena
Bende sizi anlamiyorum. Bir yaz gunu otostop uygulamasindan bi arkadas almistim. Yaz oldugundan ya sort ya kisa etek giymisti. nerden biliyorsun diye sorma anlatiyorum. Ozaman benim araba benle yasit oldugundan vitesi 5 te tutmazsan bosa atiyodu araba kendini. Neyse araba 5 te benim avuc viteste arkadasin dizi elimin tersinde. Ne kadar oyle gittik hatirlamiyorum bu arkadas sesini yukseltip ters bakarak elini ordan ceksen artik ii olacak dedi. Bende bu araba 5 te durmuyo ya al sen tut ya 4 te daha yavas gidelim ya da sen dizini cekiver hangisi dedim haaaa haa haa koptu gulmekten. Hadi sen bu denklemi coz
😂😂😂 çok güldüm özellikle arabana otostop uygulaması nedir eskiden benim bildiğim 👍 bu idi değiştimi yoksa bazı konularda geri kalmışım🙄🙄 senin denklemin çözümü şu bayan arkadaş etekmi giydi şort mu giydi?
çözümü olmayan bir denklem ; devamı gelebilir belkim araba hala duruyormu
Bla bla uygulamasi denklemi bilmem sen coz ben kopcayi cozdum o kemeri cozdu
no comment😒😒😒
Oda cok guldu arabayi sattim baska bela aldim. Ne devami
bu arabanın sorunu nedir 😀😀😀
Onceki t. Vites geciricisinden cikti. Bu ii de hatunun biri sana bitiyorum yazip altinada tel silecege tutturuyodu. Bende en sonunda arabaya mi bana mi yazip tutturdum
Yani biraz gosterisli bu modifiyeli
bana göre arabaya demiştir 😎😎
Hayir sana dedi bende ozaman bana tuttur silecege tutturma dedim. Ve tutturdu hep herseyi tutturdu. Ucakla 10 saatlik uzaktayim bugun dogum gunum ille gel diye tutturdu. Herseyi. Cekilecek dert degildi. Bu kadar ne tutturuyosun deyincede sen demedinmi bana tuttur dedi. Hadi bunu coz
sende bişey tuttur ya da bişiler hala hayatındamı tutturmalı bir şekilde
Herturlu pisman edersiniz herifi. Arkadasim derdi ki kadinlari cozdum ne cozdun deyince. Cozulemez olduklarini cozdum demisti
Bende olmaz diye tutturuyorum arada
arkadaşını sevdim 😎😎 kahretsin kanımızda var naparsın karşı tarafı çatlatmak sabrını zorlama pes ettirme ama sizdede suç var bizi üzmeyin sabrımızı sorlamayın 😇😇😇
kaç aydır sürüyor bu tutturrrmaaa
Bunlari biliyonda ne denkleme giriyon denklem sizsiniz. 4 ay oldu
Cok oldu bu sefer 4 ay
Arkadasimla da ben toyken diger arkadas ve o ben cesmeye giderken tanistik herseyi bana bulasti.
Bole atraksiyonlu anin yok mu sende anlat
Hep ben olmuyo
4 ay dan beri birbirinize tutulmuş pardon tutturulmuşsunuz 😀😀😀😀
benimmii hımmmm tutturulmuş değilde 5 yıldan beri takıntılı eski sevgili var bende tutturma olsa neyse benimki takıntılı seviyede nemi yaptım heryerden engelli şu an
korkarak soruyorum izmirdemi yaşıyonn 🤔
Tutturulmus degil tutturmus. Da aslinda en buyuk hata. Sevgilin ya da partnerin ya da zamazingo diyor is arkadaslarim her neyse. Ona nasil davraniyorsa oyle davranmak yani duvar gibi etki tepki cok yanlis. Sen sen olacan. Hani o seni degistirmeye calisiyo ya bilmeden boyle degisiyo adam ya da hatun. Karsisi gibi olarak
Yok iliskini sormak istemedim. Heyecanli atraksiyonlu vites diz gibi bise sordum. Komik yani
Tutturulmus degilde sen adami tutusturmussun gibi geliyo da hadi neyse
Korkarak ne izmitliyim
ne yaptınki sana tutturmuş durumda tepki vermedinmi peki ne istiyon benden uzak dur gibilerinden dememişsinki 4 aydan beri sana tutturmuş şekilde devam ediyor hayatına birini alıyorsan şayet onu herşeyinle kabullenmişsin demektir kimse kimseyi değiştiremez değiştirdim der ama başaramaz sadece üstünü örter değişmek isteyen değişir hatasını anlayan değişir
Isine gelirse alirsin gelmezse almazsin. ya da direyete cekicilige arzuya ya da ayfere bagli. Aynen oyle
Neden korkuyorum izmirdenmisin dedin
He aklima gelmisken encok engelleme muhabbetleri baska partnere manitaya yakalanmayalim diye yapiliyo. Bu da denklemde olmali
izmirdemi yaşıyorsun ona göre dicem
olabilir
Hayir
ben İzmir'de yaşıyom
Guzelmis eski sevgilinden korunmak icin badygardlik mi teklif edecektin (gulmekten kopma emojisi
Rodwellier falan al hem baska işede yarar
Son mesajı yanlıs yere yazmısım kafamda biraz iyi. Rodwailler falan al diye yazmıstım. Hem baska işine de yarar
ne içiyon
Jackten İstanbul'a dustum. yani İstanbul redbul
Sen nabıyon
dizi izliyorum
Cok mu Ayip ettim? ↗
Buna ne yorum yaparsın önemli benim için
Senin yorumun
neyde çok ayıp ettin anlayamadım
Yazıyı okudun mu
evet okudum hatta cevap yazdım
Vaaar olasın
rica ederim eyvallah 😁😁😁
Ya sallıyon atıyon ucuyon mı sen kendin gibi soruyu sormussun sonra arkadas diyon bi net olun mu
aklım yerinde içki içmiyorum vede herhangi bir şey kullanmıyorum oraya onu açıklama gereksimi duymadım bende bilirim arkadaşım için soruyorum diye açıklama gereksimi duymadım kendimi anlatırdım 🤨🤨🤨🤨😡
Ayyy halt ettik pardon
bencede
Uyumucan mı daha bu kafayla bu saatte gevsersem sana kusura bakma demin sana yavru dememek için zaten kendimi tuttum
uykum yok dizi izliyorum ben çalışmıyorum ailemle yaşıyorum sen çalışmıyormusun
Evet işim manisa İzmir'e de düsüyo
Hangi diziye bakıyosun askı memnu mu 😝
hahahahha rose red neftlix
Ne üzerine komedi dram aksiyon
Rose yazınca aklıma titanic geldi. Batınca bi çıglık duyuluyo ya gerkesten depremde de gerçeği olmus yıkılan evlerden çığlıklar 😞
çok kötü bir durum çok para toplandı inşallah o parayı depremzedelere kullanırlar gerilim tarzı mini dizi
aa engelleme konusunda bişe farkettim. biri son sözü söyleyip sözünün üstüne söz söylenir canı acır diyede engelliyo. şimdi başıma geldi
ne yazdınki seninde dilinin kemiği yok ya😂😂😂 ben onların ilişkisinin içinde oldum resmen çünkü arkadaşım ve ben kardeş gibiyiz nişanlılardı nişandan sonra terslikler yaşamışlar hatta enişteyle tanıştırdı beni sevdim onu iyi biriydi ona karşı çok ilgili nazikti gördüğüm buydu terslikler yaşanmaya başladı sanırım sorunların üstesinden gelemedi mesaj yolu ile nişanı attı mesajı okudum şaşırdım kaldım terk ederse arkadaşım ederdi okadarını diyim tartışma küfürler asla olmamış mesajları okudum kırıcı laf söz yok nişanlısı başka şehirde yaşıyor arkadaşım İzmir'de yaşıyor kızın eşyaları hala ordaymış düşünebiliyormusun nişanı atan herif eşyaları yollamamış
beni bi sal yazdı bende bağlı değilsin koş istediğin çayıra dedim. kendini öyle görebe ben ne deyim ki :( ya sorma bende nişanlanacaktım çok romantiktim o yıllarda bi sms attım nasılsın falan diye. iletilmedi sms. gece 12 de iletilince: bu saatte neden telefonu açtın yazdım. senin için açtım demesini bekliyordum ki beni baskıcı biri zannedip ortak tanıdıklardan mesaj gönderdi bidaha sakııın karşısına çıkmamam ve konuşmamam üzerine. kendi kaybetti. tabi bende romantikliğimi.
baskıcı birimisin yoksa
ben yorum bile yapmam
hiç değilim. yok ben yaparım yorum pis yaparım. aslında çok kötü sevmiyorum bu özelliğimi gene üzülen ben oluyorum
bu yönün kötü aslında erkeklerin çoğunda bu özellik var ne yazıkki lafın altında kalmama gibi kalsanız ne olur bak işte lafın altında kalmam diyip aslında lafın altında kalıyorsun susmak bile doğru cevabı verir yaşın kaç
doğrucu davut derlerdi eski işyerimde diyen yöneticimede patron ağır bir ortamda ö yenetici ne dediğse artık patron ona: her doğru heryerde söylenmez diyor. akıl yaşım 15 te normal yaşım 37
ne işle uğraşıyorsun bende doğrucu davut patavatsızımdır ama yaş ilerleyince kendimi kontrol etmeyi öğrendim frenlemeyide öğrendim😁😁😁yaşında etkisi var ben 42 çünkü 😎😁😁
makine işi. aynen sükut altın.
ne makinesi çok güzel açıklama yaptın medyumum ya pat diye anlarım ben 😂😂😂
sen neyle meşgul oluyorsun ençok. insanlarla uğraştıkça mutsuz ama kalabalık; doğayla nesneyle uğraşınca mutlu ama yalnız oluyorsun. en güzeli nesne doğayla uğraşıp insanlarla mutlulugu paylaşmak. saldırana saldırmaya gerek yok yani
asıldığımı düşünme öyle bir niyetim yok için rahat olsun sanal ortam burası sohbet sanalda kalır benim için
ben hayvanlarımla ilgileniyorum ağırlıkta çevremde çok az kişi var çok az kişi çok az sorun uğraşamam çünkü hayvanlarım kedi ve kuş 😊😊😊sufle&selçuk
aynen kimseye anlatamadığını anlatabileceğin ortam. yok ya sorun değil hiç düşünmedim asıldığını. belki erkeksin ozaman sorun. yani erkeğin bana asılması sorun:))
veya ben kadınım nerden bilebilirsin
zaten kadın gibi laf dalaşına giriyorum adam herif dediğin icraata koyulur fazla laf etmez
çiçek gibi yok aynı insan gibi çok ilgilenince nazlı büyüyo bazen ilgiye alıştırırsan. ama hiç ilgilenmediğin bi bakıyorsun köşede gelişmiş seni bekliyo
bir süre yokum 2 saat veya 10 bilgi
😂😂😂 yok yok erkek değilim bayanım sen erkeksin çünkü erkeklerin genel anlamda düşündükleri davranışları sergiliyorsun sıkıntı değil izmitlionur😁😁
koca karılar ağız dalaşına girerler yaaa erkekdede gördüm hatta demişliğim bile oldu bu ne yaaa koca karı gibi laf dalışı yapıyon diye
abartmayacan aranda mesafe olacak her şey karşılıklıdır sen ilgili isen oda olmalı hep ilgi sende olursa sıkıntıı
anaa nereye gidyon pişşştt
O emoji gülerken dişlerı sıkma mı. Yanı kızgın mı bana mı öyle geldi. Zaten var ya hep siyasilerden bulaşıyo birbirimize atıp tutma işleri
Bu arada neşen yerinde dünkü gibi. Şuna bakabilin mi bi neşene belki daha katar
KADINLARDA İSTİHBARAT? ↗
32 diş gülüşüdürr😀😀😀
Aa sendede varmış ha girişim hikayesi 😂😂
ben yapmadımki karşı taraf yaptı başıma ilkkez geldi ama o evleniyesiye kadar çok iyi arkadaş olmuştuk
Vaay denkleme baaak hem şok hem arkadaş hem tepki verirdim. Tanımsız denklemsiniz ya.
Bak hele evlenesiye kadar arkaş sonra değil. Arkadaşlığı evlilik bozar mı. fazlamı yüklendim. ya da yüklendimmi yüklenmek için değil bilinemeyen olduğu için
diyene bak asıl çözümü olmayan denklem sensin anlayamama gibi bir özelliğin var tabiki sen bir şekilde kızlarla tanıştığın için çok doğal ben ilkkez yaşadığım için benim için şok her tanışılan erkek sevgilim mi olmalı hadi ordan sana ayrıntılı açıklama lazım anlamıyon
Anladığım gene halt ettiğim. Etmişimdir malzemem kumaşım bu halt etmek hep. Amaç memnun etmek olsada hep halt etmek. Sözün bittiği yer
kesinliklee 😎😎😎
Nalanı harikayı okudun mu serabı. Senin adın ne. ulan ya bende ulanı kendime diyorum dişi sinek görsem neyse. Hep hatunların yüzünden işte. Sen asılmadan ben asılayım ozaman dedim. Asılma meselesi kapansın diye
Ettim ama niye ettim bi sor diyo ya banker mahmut biloya onun gibi oldu
yok okumadım onların yorumlarını sen asılsana onlara neden asılmadın suç sende😀😀😀
Bilmiyordum oyle seyler kumandalı araba bilirdim. Power rangers oyuncaklarını. Manuela dizisinde uyandım biraz geç uyanmışım
bencede geç uyanmışsın bak şanslısın sana asılmayan adın ne bilmem ne diye sormuyorum😀😀😀
Güneş gözlüklü emojinin anlamı ne mesafeli mi tersi samimi hangisi
ne bileyim emoji sözlüğümüyüm ben 😂😂 havalı gibi gör diyelim nebileyim🤔
Havalı. Yanına yaklaşılamaz ozaman adın ne
İlk defa başına gelmesi normal şok olman bu kadar havalı olunca kimse cesaret edemiyordu. Şimdi biraz anladım seni
havalı hayır değilim herkes gibi bende sıradan bir insanım senin adın ne
Benimde emoji şu yakarıdaki yorumun sonuna kollarını açmış 30 diş emojisi. Yaş 37 dişler eksilmeye başlamış
hahaha 😂😂 favori emojim odur 32 diş çok kullanırım onu bir ara samimiyet kurmaya çalıştın frene bastın afferim çok iyii taktir ettim
Radara nerde yakalanmışım cezaya razıyım. Hız benim tutkum bıldırcın
bıldırcın mı 😂😂😂😂😂
yavrumu ne öyle bişi yazdın sen frene basmasaydın ben basacaktım
Oo direksiyona 2 kişingeçerse sonu şarambol olur. Amaan olsun ne olacaksa olsun.
Peki hiç bişe kıpırdadı mı bunlarla. Dobra söyle ne olur. Zaten varya sizin yaş grup hatunlarla sırf dobra olduğunuz için olunur. Zaten ötesi var mı
yoo kıpırdamadı saol bee direk beni yaşlı grubuna aldın
ben sana demiştim sanalda yapılan sohbet sanalda kalır zaten bir şey sormak için girmiştim muhabbet nerlere gitti😀😀😀😀
Biraz açık sözlü olmak istiyom korkuyom ne dersin olsam mı dayanamıyom
Yaşlı gurup demedimki dobra grup. Grup demeyelim hazetmiyorum. Benim sanalda kalmayan olduğu için ihtimal veriyorum bıldırcın. Bak bıldırcınım demiyor saygı duyuyorum ihtimalinin olmamasına
Bu arada bende kıpırdadı
Açık sözlü olsam mı
kartları açık oynamayı severim açık sözlülükten yanayımdır buyur
kopırdayan ne aşıkmı oldun yoksa 😀😀😀
bıldırcın ne ya neden bıldırcın diyon bana
42 yaşında ya da 30 yaşında olayım o yaşta bile dobraydım ama çok açık sözlüydüm lafımın nereye gideceğini tartmaz dan dan dan konuşurdum sonra farkına varmadan karşı tarafın kalbini kırdığımı gördüm sonra sonra kendimi frenlemeye başladım kelimelere dikkat eder oldum
sanalda kalmayanmı anlamadım sanalda tanışıp görüşüyonmu görüştünmü
Evet görüştüm aaah evlendim hatta. Kıpırdayan böyle ateşin yükselmesi
Seviyorum klise degil eb azından bıldırcın
Korktugum açık sözlü olmaya şu çayıra salıyorum deyince engel bıldırcına gülümseme hani hayvan sevgisi.
İsmim de yazıyo onur senin
Töbe bismillah aşk mı hayır
anlamadım ne yazmaya çalıştığı sen evlendinmii hadiii yazılarında hiç o sezgiyi yansıtmadın tam bir kazanovasın sennn
Seni çok sorguladım yapmıcam artık söz ya da az sorgulucam
Evlenmeye hakkım yok mu ne kazanovası nefes alsın yeter yoo yoo tombik olsun çamurdan olsun
Beni tanıyan çevremde kim evlenirdiki benle
nerlerde sorguladın beni de bakimmm🤔🤔🤔
kim tombik olsun kız arkadaşınmı bunu yazdığına göre kesin zayıfsın😂😂
yooo şaşırdım ne kadar sürdü
Şok olma falan. Arkadaş evlwnince iptal.
Ya ben hanımla tobbikken evlendim mide küçültme ameliyatıyla falan zayıflası şimdi ben ne yapayım sen söyle.
bak orası doğru seni tanıdığım kadarıyla kimse evlenmez baksana eteğindeki taşları bir bir döküyon otostop birini mekana davet etme mail adresi neler vardır sende neler kazanovasın kabul et
Maaalesef hem uzun hem zayıf. Sürdü değil mücize hala sürüyo
ne güzel zayıflamış işte suçmu zayıflaması benim çevremde çok tüp mideli var özgüven geldi onlara o ayrı tabiki boşananlar aldatmalar falan filan
evlimisin sennn🤨🤨🤨
Evet beni evlilik muhabbetimi kapatalım. Ya dayanamıyom anlatcam pandemide covid oldum diye suçlu oldum. Ne kadar dalaştıysan son görüntü hanım yerde ben üstünde beni öldür diye yalvarıyo. Bende kemeri çıkarıp boynuna geçirdim boşlugunu aldım. Dedim devam mı ne diyosun hala bişe demeyince kemeri boynundan çıkarıp ayaklarına doladım. Kaçtım. Amaan sağlam dolamayınca yetişti sırtıma 2 yumruk ben kadın terlikleriyle dairwnin dışındayım. Baktı kapıda öyle masum bakıyo. Ulan bi tekme hakketti 2 yumruğa. Tekmeyi bi salladım yerdeyim. Hatunu allah koruyo zor kaştım
Ya istemeden kilo alsa nwyse bu keyfi zayıflıyo sevmediğimi bildiği halde bide sağlıgı bozuluyo
Kapatalım çok sürer
resmen birbirinize şiddet uygulamışsınız buneee sevgiyi bıraktım birbirinize karşı saygıda kalmamışş çok acı verici bir durum bu evlilik bitmiş daha ne yürütüyorsunuz anlamadım gitti ikinizden biri birbirinizi ödürdüğünüzdemi sonuca varacaksınız ikinizde resmen çocuksunuz sende eşini aldatıyon dimi
Ben karşıyım şiddetw. Kacabildiğim yere kadar ya da ölür sağolsun çok kahrımı çekti hakkıda var feda olsun.
Ölür değil ölürüm olcaktı
Vefa da çok önemli hatta saygıya basar bende vefa
Aaah evlendim dedim ya evlendiğime pişman değilim evlada drama aksiyon yaşattığımız için pişmanım
Aldatmaya gelince mesaj yemek sayılıyosa evet. Ama saplama olayına kadar sayılmıyorsa anna marie yi çok beğeniyorum onun gibisine de saplasam hanımla olduğu hazzı vermicek. Bekarlığımdan biliyorum çünkü. Buda heralde nikahın kerameti
evliliğin düzelmesini için yol arayıın evlilik terapistine gidin senin hataların çokmuş kabul ettin olan çocuklara oluyor en kısa sürede bir çözüm arayın
benn sana hiç hararet ettim mi de bana kazanova dedin? günaydın. . kazanova nedir nekadar çok hatunu elde etsem mutlu olurum; felsfesiyle yaşayandır. Benim felsefe nekadar çok kadını memnun edersem mutlu olurum felsefesi. Bütün çatışmalar da bundan geliyo. biri derdi büyüğüm yöneticim bana bak herkesi memnun edemeyiz bırak şu kafayı.
hakaret etmedim sana jendini haklı çıkartmak için hiç uğraşmaa kadınları mutlu edeceğine ilkin eşini mutlu et diğer kadınları bekar erkekler mutlu etsin
hakkı yokmu yani diğerlerinin diyorsun. ya dm ye gelsene mesajların altına inene kadar 5dk geçiyo
al işte telefon açtı illa gel 5 satlik yola haftasonu diye tutturuyo. nası mutlu edem
nereye geleyim anlamadım hakkın yok seni tanımıyorum kimsin nesin bilmiyorum umrumdamı hayır değil karını üzmüzşsün kalbini kırmışsın üstüne dayak sonra bana kadınları mutlu eden kişiden bahsediyorsun karın çocukların mutlumu değil sen neyden bahsediyorsun
ilkin yanındaki evindeki insanları mutlu et karına en son nezaman çiçek aldın onu bırak ona sarıldınmı seni seviyorum dedinmi hal hatrını sordunmu çocuklarınla ilgilendinmii
:)) ne daya ben yedim be tekme attı kaburgaman 5 gün hareketsiz yatmaya dayandıktan sonra dayanamayıp doktora gittim. doktor ne oldu dedi ayak çarptı dedim. adli rapor tutacak hanıma diye sen diyon ya. çiçek almam yetiştiriri 3 ay 10 ay neyse açana kadar yetiştirirken de yarime yetiştiriyorum diye ayrı bi özenerim. para verip mutlu etmem emek verim. kapatalım çok uzar bak evliliğimle ilgili mevzular. dm direkt mesaj. ya da başka kanala geçelim adın ne? ne bileyim bende seni tanımıyorum. belki hanımın elemanısın
5 satlik uzaktayım hanımdan dedim onuda anlamamışsın
bana yükleniyorsun ha emojilerde gitti ''göğsüm daralıyo yüreğim kanıyo olmasaydı sonumuz böylee''