Çok seviyorum ama sevgilisi var?

3 sene önce tanıştığım biri, her zaman en iyi arkadaşım gibi olan biriydi. Hayatımda kimseyle onunla konuştuğum gibi konuşmadım, konuşamadım. Veda etmeden hayatımdan gitmişti.. gizli soru sorulan bir sitede sevgilinin olduğunu öğrendim. Biz gerçekte görüşmedik hiç, ama benden uzak bir yerde oturmuyor. Eğer buluşsaydık nasıl olurdu acaba diye düşünmedim değil… 3 hafta önce onu eklemeye çalıştım sosyal medyadan ama hiç bir yerden ulaşamadım, numarası bile değişmiş. Faceden ekledim, ama ordan da engelledi.. her neyse, iki gün önce eski telefonundan bana mesaj attı. Beni asla unutmayacağını söyledi, görüntülü konuşmak istedi, ben istemeyince görüntüsüz konuşmak istedi. Elveda demek ona bile zor geldiğini söyledi.. sevgilisine bile beni anlatmış fakat beni koruduğu için baya tartışmışlar. Sevgilisiyle tartıştığında bana yazası geliyormuş. Bir kaç ay önce bana yazdı mı diye soru sordu, hayır dedim, rüyamda gördüm o zaman dedi.. oturduğum şehire geliyormuş beni belki görür diye, ve şimdi daha da sık geleceğini söyledi. Karakterime baya iltifat etti ve seni sevmeyen insan olabilir mi gibi şeyler söyledi... kafam çok karıştı. Beni seviyormuş gibi konuştu benimle.. hatta benimle konuşmayı bırakmak istemediğini bile söyledi. Bana tekrar yazacağını söyledi ve gitti… sizce beni seviyor mudur? 2 dakikada cevap vermeyince bile beni özlediğini söyledi, hemen yazmamı istedi vs. Ama bir yandanda sevgilisi var.. evlenmek istiyorlarmış..
Çok seviyorum ama sevgilisi var?