onun için çok endişeleniyorum neymiş çok iyi biriymiş ben ırkçıymışım ona anlatamıyorum bir türlü. Bir de çok güzel bi kız gül gibi resmen büyülenmiş gibi.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ablana ailenizin ortak karariyla kısıtlamalar ve engellemeler oluşturun. Onunla görüşmesini yasaklayin ve mümkünse başkası ile görüşmeye başlasın. S*riyeli birisi daha kendi ülkesini korumuyor savastan kaçıp geliyor, kendi namusunu mu koruyacak? Kültür ve ahlak farkı da cok inanilmaz fazla bir çoğu sapık gibi. Allah yardimciniz olsun.
Mesleği varsa, ailesini geçindirebilecekse ve evlenmek için şartları sağlıyorsa problem değil bence.
Ya yine de gerçekçi bakmak lazım Suriyeli yani çok farklı kültürler onlar dini hükümlere çok önem veriyorlar yarın öbür gün ablami da zorlamayacagi ne malum. benim ablam açık mesela. Ayrıca kimsenin onaylamadığı bir şey kendini bu ilişkinin içinde ne kadar iyi hissedebilir
Ablan Müslüman'sa o da dini hükümlere önem vermelidir. Kapanmaya zorlamak olmaz fakat dini hükümlere önem veriyor diye de bir kimse eleştirilemez. Ablanızı açık olarak görüp beğendiyse ve böyle evlendiyse buna karışmamalıdır.
Irkçıligi sevmem yapanı da sevmem... Her Suriyeli. Kötü değildir seviyorsa bırak sevsin
her Suriyeli kötü demedim ki zaten bu çocuk da ablamın anlattığı gibi iyi biridir belki ama ben ileriye dönük realist bakıyorum. Toplumda kötü gözle bakacaklar hadi biz aile olarak karşı çıkmasak bile toplumun mülteci tutumu belli ve bu çocuk normal yollarla gelmemiş bildiğiniz mülteci kamyonla falan giriş yapmış ülkeye 🙂
İleriye dönük baksanda iyi yere gelir. Tanıdığım çok insan var yakınlık olarakta var mülteci olarak kalmıyor vatandaşlık veriliyor Türkiyeye gelenlerin %60 si o yolla gelmiş bunu devlet bilmiyor mu sanki biliyor merak etme
Toplumumuzda köprüyü geçene kadar herkes iyi. Ayı dayı muhabbeti… Neyse ablana anlatamazsın bazı insanlar yaşamadan anlamaz. Adam elde edince çıkarır gerçek yüzünü
ablanın üstüne kuma aldıklarında anlar gerçeği
neden suriyeli onu ben anlamiyorum iste 90 milyonluk turkiyem'de erkek kitligi mi var
valla ablam çok güzel ama kısmeti aşırı kapalı kıtlık seviyesinde. onun seviyesinde biri hiç çıkmadı karşısına böyle olunca da Suriyeli çocuğa kaptırdı gönlünü işte
yazik kismetini kendisi kaptmis belli ki
Ablanda m. llık var biraz burnu sürtünde geçer
Bizim hakkimizi yiyorlar 😢
Dağdan geldiler kızlarımızı çaldılar
He birde paralarımız falan çalıyorlar
Bırak yağında tuzunda kavrulsun
Sanane
Olur böyle şeyler
olmasını hiç istemiyorum. Çok güzel akıllı bi kiz ama hiç sevgilisi olmamıştı daha önce o yüzden kendini kaptirması hata yapmasi daha kolay. onun için aşırı endişeleniyorum
O zaman atman gereken adımlar var onları at
ne mesela
Engelliceksin. kardeşine müsade etme bi şekilde engelle. yeni biriyle tanıştır