İngilizce Öğretmenime Aşık Oldum?

Lise 3’e gidiyordum o zamanlar yaklaşık 5 ay önce İngiliz Kültür’de kursa başladım, 4 ay önce Hong Kong’tan bir hoca geldi 27 yaşında, geldikten 1 ay sonra derslerde sürekli bakışmaya başladık, bir süre sonra daha yakın olmaya başladık ama kurstan başka bir hoca aramızdaki yakınlığı sezmiş direk aileme haber vermiş 1 ay boyunca telefonumu elimden aldılar 1 ay da sevdiğim hocamın dersine giremedim, diğer hoca onu da uyardı, bir akşam kurs çıkışı metroya yakın bir yerde ara sokakta öp*üşmeye başladık elimi tuttu sarıldı, kursta sana tepkisiz davranmalıyım yoksa daha fazla olumsuzluklar olabilir dedi, sonra beni evime kadar bıraktı kapının önünde de öp*üşmeye başladık sonra sarıldığımız anda komşu bizi görmüş sen git hemen bizimkilere yetiştir babam çılgına dönüp telefonu 5. Kattan aşağı fırlattı telefonum paramparça oldu, beni kurstan da aldılar, aylar boyu ağlamaktan kendime gelemedim, 12. Sınıfa geçtim Kasımda da 18 yaşıma girdim, biz sürekli onunla hep gizli konuştuk ben bir gün evden kaçtım plan yaptık bunun için öncesinde de nikâh tarihi almıştık, şu an evliyiz ve o kadar çok mutluyumki bazen insanlar sen çok gençsin neden bu kadar genç yaşta evlendin diyor ama onunla yeni bir hayata başladığım için o kadar huzurlu ve neşeliyimki verdiğimiz karardan çok memnunum, Allah herkese saf aşk ve hayat arkadaşı nasip etsin🙏🏼🤍
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim zaten yabancı çok ama çok sakin bir yapısı var kendi annesi bile oğluna verdiği sevgiyi bana karşı eksik bile tutmadı, bizim en büyük kavgamız TV için olur ben Türkçe haber veya bir şey izlemek isterim o da ben Çin’de değilim şu an bırak ülkemin gündemini takip edeyim sen zaten izlersin boş ver diye tartışma açılır, şiddet gösterecek bir adam değil, eşim yolun ortasında gördüğü salyangozu kenara çekip arabalar ezmesin diye düşünen bir adam
Güncellemeler
+1 yıl
Her şey huzurlu gidiyor...🤍
İngilizce Öğretmenime Aşık Oldum?