2 aydır konusuyorduk lakiin?

Bana yazdığı ilk günden beri niyeti hep net ciddiydi. Ama ben biraz tanıyıp görmek istedim ama o hep flört yaklaştı sonra geçen hafta askere gitti yeni sevgili olduk sayılır bu arada. Bir kaç gün once bir iki kisi ekledi ses etmedim üstü kapalı konustum ama. Sonra yine dün birisini eklemiş dedim ben artık konuşmak istemiyorum konuyuda belirttim. Çünkü benim baştan beri aşırı derece güven sorunumun olduğunu biliyor ilk iliskimde aldatılmıştım bunu onada söyledim güvenemiyorum hic bi zamanda güvenmem kimseye dedim. Bunu bile bile yine birisini takip etmiş karşılıklı ama. Sonra işte yemin ediyorum arkadaşlarımı ekledim sadece felan dedi dedim madem arkadaşın insan arkadaşını nasıl sonradan ekler? Sen bana demedin mi benim sevgilim çok yakın erkek arkadaşı bile olamaz diye bu ne çelişki dedim. Allah belamı versin başka karılarla konuşup sana ihanet ettiysem bilmem ne cocuguyum. Bu kadar ciddiye alcagını düşünmemiştim sen sil desen silerdim sen kullanma desen kullanmazdım dedi. Sorun bu değil dedim benim bu güven sorunumu bildiğin halde düşünmeden bunu yaptın. Sonra soguyorum böyle oldukca sanada daha fazla samimi davranamazdım. boyle olunca dedim. Aradı açmadım felan bittimi tamam dedi Allaha emanet ol bendende bu kadar dedi. Kendimi çok suçlu hissediyorum ama inanın ki benim güven problemim aşırı derecede ve ailemde yaşadığım olaylarda üstüne eklenince kimseye güvenemez oldum
2 aydır konusuyorduk lakiin?