Ben cok agresif bi insanim. Sinirlendigimde cok kotu seyler diyebiliyorum. Ve ben bu kisiyi bu konuda cok yiprattim. Hep neden odakli oldu nasil yardim edebilicegini vs. dusunuyordu ama ben sinirliyken biri benimle konustu mu daha sinir oluyorum. Ama ne kadar kotu davransamda bana hic sesini yukseltmiyor sakin kaliyor , beni sakinlestirmeye calisiyor. Bazen cok vicdan azabi cekiyorum ona karsi ama yani cok sinirimi bozuyor ne yapabilirim bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu huyunu dizginlestirmeye calis. Degiş. Gunun birinde birakma ihtimali yuksek. Herkesin sabir esigi farkli cunku.
Yok ben her sinirlendigimde agzima geleni soylerim diyorsan böyle birini kaybettiğinde ağlama sakin.
4 senedir ayni sekildeyiz ama bir turlu duzelemiyorum. Biraz duzelme var ama hala cok kotuyum.
Bak bu insanla ciddi birsey dusunuyorsan ki 4 yil surduyse ciddidir, degismelisin. İraden var. Siniri birakip pamuk gibi birisi olursan saglikli olursun.
Nasil duzelirsin onda da psikoloğa görün. Kıy paraya. Hayat kaliten degisir ve daha mutlu olursun
onunla bir iliskimiz yok. Ona daha iyi davranmak istesemde, nedensiz sinirleniyorum ona elimde degil. terapiye gittim ama terapide pek bir sey anlatamadigim icin gorunmesem daha iyi dedim
İliskin olmadan 4 sene arkadasin olsa bile iyi dayanmis 😃. Sen sadece o insana karsi oylesi herhalde.
Peki seviyorum diyebiliyor musun? Ya da kizdiginda ozur dilemeyi.. İcini gördüyse (Eğer vicdanli merhametli birisiysen) belki ondan kabul ediyordur...
Terapide olmuyorsa nasil duzelmeyi dusunuyorsun peki? Diger insanlar ne diyor buna
en cok ona karsi oyleyim. Benim her halimi gormus bir insan oldugu icin susuyor olabilir bilmiyorum.
sıkıntılı bir denge
Seni kaybetmek istemiyordur
Bunu yazan da narsist serdar
Adam zaten seni sinirlendirmek için her şeyi yapıyor, bir de sessiz kaldığını mı iddia ediyosun! Adam bir numaralı manipülatör, narsist … Hala kendisini aklama derdinde ya
Bilmiyorum. Onun her seyine sinirleniyorum.
Sana neler yaptığını dürüstçe anlatsana bana
Her şeyi bir bir anlatır mısın? Anlatamazsın bu nedenle sus
anlatiyim
Anlat hadi
Onunla bir iliskimiz yok ama cok uzun zamandir arkadasiz aslinda. Bir sure benden hoslaniyordu ama o konudada cok yiprattigim icin geri durdu. Arada o konu aciliyor. Arada cok mantik uzerinden bir seyler anlatmaya calisiyor ve bu benim cok sinirimi bozuyor. En cok bu huyuna bozuluyorum zaten. Eglenmeyi cok seven bir insanim ama o cok ciddi ve mantik uzerinden ilerliyor bu benim cok sinirimi bozuyor
Mantık üzerinden neyi anlatmaya çalışıyor sana?
mesela ben cok gundelik bir konu hakkinda konusuyorum. Aniden konu bilime ve siyasete cevriliyor. Bunun gibi
Aha yemedi bak işte, anlatamaz
anlamadim?
Anlasan beynimi salata yapıp ortaya koyardım emin ol. İşine gelmiyor değil mi? Anlatmaya kelimeler yetmez, sinir bozucu
of ne bos yapiyorsun ya sinirimi bozdun cidden
Arkadaşlar birbirine enerji gönderir mi? Sinir bozucu şeyler yapar mı? Öldürmeye kalkar mı?
of bi git tamam
Bak yine sinirimi zıplatmaya başladı, delirtme beni
Of bi git ne demek ! Şu an elimde olsan jakuzide nefes tutmaca oynatırdım sana. Ağzına kadar suyun içerisinde buna emin ol
sinirlensen ne olucak he
ay cok korktum inannn
Senin kıçın yiyosa bunu karşımda söyle olur mu? Klavye delikanlısı
soylerim :)
Şimdi entellektüel, ordinaryüs ayaklarıyla başlar yazmaya. İnsan inanamıyor olanlara. Bu insan nasıl bunları yapabilir?
offff ne sacma insansin cidden dayi ya
Yahu gel bekliyorum, inan sana dokunmayacağım. Gel söyle hadi bakalım
ISBXNSODHEODJEODNWONDOE geliyim
Karşıma çıkıp anlatıcaksın, yok öyle
Çıkamıycaksan hiç varlık enerji gönderme işleriyle uğraşmayacaksın. Nereye kadar çekicem ben bu çatlağı aa dostlar?
AAA DAYI AYIP ETTIN AMA YANI KACIYOSUN OLMAZ oyle
Ne kaçması? Araya kaçıncı kişiler girdi? Yok öyle oyun dümen! Karşıma çıkacak kişi kendini biliyor, hiç ona göz kulak ayak olmayacaksınız. Karşıma çıkacak kişi bunları yapanın ta kendisi, serdar efefndi
tabeee
Sizin ciğerinizi biliyorum ben, tüm sistemi çözdüm
of uyu artik dayi
Hala sinirimi bozuyor ya, büyücü gandalf
ya demi ne demezsin
Ne o inkar mı ediyosun?
evet
Her şeyi biliyorum inkar etsen ne fayda?
Bende öyleyim
Kotu durum
Neden
Yaşlar kaç
Ne güzel işte
terapiye git
bence kendini dnlemek ve ası davranacağın hakkında kararlar almak terapiden daha faydalı olabilir