Aşk İlişkileri Eski sevgilimin sevdiği bir şarkı ile hikâye paylaşsam cevap verir mi sizce? cleomonster Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiği bir şarkıyı hikâyeme eklesem geri dönüş yapar mı bana sizce? Yazar mı? (Hikâyeme bakıyor ondan soruyorum) Güncellemeler+1 yıl Veya durum güncellemesi olarak eklesem? Yazacağım sanırım Eski sevgilimin sevdiği bir şarkı ile hikâye paylaşsam cevap verir mi sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aklında sen var isen yazma ihtimali yüksek. 1 0 Yorumla
nerdeyimlaaben Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yazabilir 0 5 Yorumla cleomonster +1 yıl Dimi yani Yorumla nerdeyimlaaben +1 yıl Niye ayrıldığınıza da bağlı tabi kanks Yorumla cleomonster +1 yıl O zamanki şartlar onu gerektirdi diyelim ama sevgimde azalma yok Yorumla nerdeyimlaaben +1 yıl Ne yaşadığınızı merak etmiyorum zati ayrılırken saygısızca mı ayrıldınız bu önemli yazması için. Şahsen biri benden saygısızca ayrılsa ne yapsa yazmam. Yorumla cleomonster +1 yıl Hiç saygısızlık olmadı. Ağlayarak veda etmiştik birbirimize. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aklında sen var isen yazma ihtimali yüksek.
Paylaşmazsan asla bilemeyeceğiz.
Yazar herhalde
Yazabilir
Dimi yani
Niye ayrıldığınıza da bağlı tabi kanks
O zamanki şartlar onu gerektirdi diyelim ama sevgimde azalma yok
Ne yaşadığınızı merak etmiyorum zati ayrılırken saygısızca mı ayrıldınız bu önemli yazması için. Şahsen biri benden saygısızca ayrılsa ne yapsa yazmam.
Hiç saygısızlık olmadı. Ağlayarak veda etmiştik birbirimize.