Güncellemeler
+1 yıl
4 sene sonra yeniden görüştük ve aramızda birşeyler geçti. Sen beni terk ettin , yarı yolda bıraktın dedim. Sana ne yaptım dedi yanına bir kızla mı geldim dedi o konuda gerçekten haklı ben kız arkadas falan görmedim ve ilişkiyi yıllar önce ben bitirmiştim beni kullandığını sandığım için ama hep bana gördüğüm kadarıyla o sadıktı sadece kızlarla arasındaki samimiyet bir kız arkadası kıskandıracak düzeyde ve bu akrep benim hiç hosuma gitmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır olmaz bence
Arayış içerisinde aklı karışık bir tip kısa vadeli bir ilişkide olumlu fakat uzun vadede çok yorar seni düzelir diyorsan yanılırsın
Üniversiteye İzmir'e gitti ben hep bunu yüksekte gördüm çünkü fiziken dıs görünüşü dediğiniz gibi asırı fazla bana ve benle ilk öpüştüğünü iddia ediyor o zamanlarda ben o konuda kötüydüm oda sadece dokunmak için benimle olduğunu düşündüğüm için ayrıldım yıllar önce ama sonra aramız düzeldi gibi oldu onunla konusunca seni öpmicem dokunmucam dedi bem öptüm yine olmadı çünkü cinsellik olmasada anlasamıyoruz iki kanka gibiyiz ben sürekli elini tutmak istedikçede sinir oldu tutmamıştı yine ayrıldım ve bana bağırdı benden ne istiyorsun kızım diye sonra ağladım oda gitti
Sana bir büyük tavsiyesi onu çıkart hayatından önüne bak
Balık burcuysa kaç kendimden biliyorum
O balık ben akrep. O özgür ben değilim. Kafa yapımız çok zıt anlasmıyoz zaten
Aslında en çok yengeç ve akreplerle anlaşırız. Bana hep yengeçler denk geldi
Uyumumuz harika tensel olarak. Sadece arkadas olsaydık anlasırdık gibime geliyor ama biz daha ilk bulusmada flört olduk o bulusma sonunda. Lise çağlarındaydık bugün vay be 4 yıl oluyo tanısalı dedi bende şaşırdım
4 senede maksimum 6-8 aydır konustuk bulusmusuzdur hemen ayrılıyoruz ve 2 tarafta asırı gururlu kavga ediyor ve unutmuyor olanları. Mesela 4 sene öncesinde yaptığım şeyleri bile söylüyor
Bir kadın eğer gerçekten isterse erkeği nikah masasına oturtur. İstiyorsan şansını zorla peşini bırakma sahiplen
Her buluşmanızda tutkulu sevişmeler oluyor mu
Ben peşine düşsen o kaçar engelliyorum bende sinirlenince. Çünkü ağzına geleni söylüyor. Buda balığın o kırıcı yönünü hiç sevmiyorum. Normalde bana haksızlık yapılsa sen kimsin köpek derim ama ona gıkım çıkmaz hık der susarım. Ben kedi oluyorum ona ama neden öyle oluyor bilmiyorum
Evet ama benim olsun benim malım olsun kafasındayken beni sal ya kızım diyo o an onu boğasım geliyor kafasına sahipli yazıp dısarı çıkartmıcam diyorum. 46 kilo kızsın tek parmağımla seni havaya kaldırır giderim dısarı diyo
O ne söylerse söylesin üzerine git senden kopmaya çalıştığında yokluğunu hissedecektir
Ben ondan vazgeçince dönüyor. Sizce neden oluyır böyle? Hayatına hiç kız arkadas girdiğini de görmedim yoksa benden mi gizliyor? Bi ara hesabınıda verdi görmedim bir kız Arkadas. Bana zorla biyo koydurdu lise dönemimde. En son bayağıdır ayrıldık biz 1 yıla yakın ve depremde kötüykem geldi sarıldı bana çünkü hrp basımıza kötü bişey gelince birbirimizi sorarız
Yani hissediyor yokluğumu bi zaman geçince. Midem bulanıyor senden çıkma karşıma diyen adamın zamanla gelip yine dönmesi yanına geleyimmi dedikten 1 saat sonra bana öyle sıkı sarıldı ki sanki bunları hiç yasamamısız gibi
Senin onu koşulsuz sevdiğini hissetmiş olmalı. Arada yokla boş bırakma. Hayatına başka birileri girmiş olabilir illa paylaşım yapmasına gerek yok. Senin girdi mi?
Girdi o yüzden nefret ediyorum midem bulanıyor senden çıkma karşıma demişti
Geçmiş olsun
Ona bakireliğimi kaybettim dedim ve bitirdi beni ama sevişirken tam giricekken bakireyim dedim bana hassas davrandı ve bizzat konustum olanları. Ona nasıl o an psikoloji ile anlattım bilmiyorum
Yani şu an bakire misin?
Uzadı özlden yaz
İşte yine 1 sene sonra deprem bahanesiyle barıstık o an bozuktu psikolojim ve yanıma geldi bana ne dedi biliyor musun? İlk buluşmayı unutmadım. Hastaneye gelicem dediğin gibi gün doğunca geldin ben bunu hiç beklemiyordum. Hiç tanımadığım adamı seker hastası komaya girmiş gidip merhaba diyorum
olmaz