Ayran gönüllü olmasam içinizden biriyle mutlaka sevgili olurdum çogunuz çok tatlısınız 😍😍😍
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yazarın bu olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂
Sen bunları nerden buluyorsun ya 😂😂
Pat diye de yapistiriyorsu 😂
N*.
nette denk geldikçe biriktirip arşiv yaptım oradan ekliyorum 😂😂
Çok iyi ya kaç tane fotoraf var o arşivde merak ettim 😂😂 her şeye uygun fotoraf çıkıyor senden cunku😂
saymadım ama yüzlerce böyle foto var aslında daha komikleri var da ekleyemiyorum eklersem siliyolar hemen 😂
Ayy bana atar misin çok komikler 😂baya gülüyorum denk gelince 😂
hangi birini atiim kız yüzlerce foto var 😂 denk gelmesi lazım komik olması için durduk yere atınca komik olmaz 😂
Bu arada erkeklerde o kadar romantik değil😂onlar o kadar çok bekaret arayan erkek var ki insanın aklına neler neler geliyor
O kadar*
Ajhaja bu konu üzerinden atabilirsin. Hem en komikler ini de atabilirdin😂
ohooo tek tek yüklicemde atıcamda uzun iş 😂
Bunlara benzer sorular var hepsini sen mi soruyon aw
Yoo bı ben mi varım sitede aw
Mal sorular çok benzer olduğu için sen olabilirsin
Mal sorular mi, yoksa mal, sorular mi? Virgül nerde ona göre cevap verecegim
kim diyor yalnız girdik diye. masam ayrıldı çiçek yolda restorana benden önce gidiyor masa hazır bekleyecek. masa süslemesi tamam.
Bu sene de geleneği bozmayarak yalnız girdik çok şükür
sorma olsa birisi onu bu özel günde en mutlu kız etmek için yollar aramak bana da zevk verirdi
Kim diyor yalnız girdiğimizi 🤔
Madem yanlız değilsin neden çapkınlık pesindesin bakım şöyle 😒
Bu seni hiç alakadar etmez 😏
Ederrrr yazık değil mi sevgiline
Bide 14 Şubat 'ta yapıyorsun bunu kim bilir o senin hakkında ne güzel şeyler dusunuyordur sen böyle yaparken
Hayat çok acımasız be kuzum 😢
Ayrıca sende bütün erkeklere yürüyorsun o sayılmıyor mu 😂
O da seni aldatsa peki? Ya bişey diycem sana ben yıllar önce bir halt yemiştim ama istemeden aldatmak gibi değil ama bir hata yapmıştım diyelim onu hala unutamiyorum bana da öğretir misin acımasız olmayı valla çok ihtiyacım var başkalarını çok düşünüyorum
Hahahah benim sevgilim değil ama hiç biri arada fark var😂😂 sevgilim olursa da açık ilişki düşünüyorum bu arada bakalım hayırlısı 😂😊
Dinime küfreden müslüman olsa dediğimiz durum tam olarak bu işte 😂
Açık ilişki istememin sebeplerinden biri de aldatılma korkusu aldatilcagima açık açık yaparız capkinligimizi sonra geliriz evimize otururuz paşa paşa 😂
Dedim ya aldatmak gibi bir şey değil diye
Bak ben sana kısaca anlatıyım lütfen yardımci ol
Çok saçma aldatmanın heyecanı nerde o zaman 😂
Anlat bakalım 😂
Eniştem ben daha cahillik yaşlarındayken bana yaklaşmıştı bende bian ona duygusal anlamda yaklaşır gibi oldum ama başında tehdit vardı sigara içtiğini ablana söylerim demişti ablamda anneme söylerdi annemin psikolojisi bozuktu o zamanlar bunu çok fazla kafaya takabilirdi. Eniştem tehdit ediyor hem de iltifatlar ediyordu bana beni öptu bende bir an opucugune karşılık verdim sonra saçlarını oksamistim biraz ama sonrasında adam istismar etti beni resmen çok kötü şeyler oldu çok fazla ileriye gitti zorla. Sonra olanları ablama anlattım ablam benimle konuşmuyor yıllardır ve şu an o adamla evli ve çocukları var. Ben ablama söylemiştim kendi yediğim haltı o kadar pişmanım ki hem böyle bir şey yaptığım için hemde ablama hala soylemedigim için. Nasıl bunu unutabilirim?
Ablama söyledim diyorsun sonra da ablama söylemediğim için pişmanım diyorsun anlamadım
Öpmesine diyim öpucuk çok romantik kaçtı. Çok pişmanım ve tiskiniyorum o andan
Yattın mı yani adamla
gögslerimi ellemisti ve zorla skso cektirmisti skso çekmemek iicn çok diretmistim dovmustu ya da dövecek gibiydi bana o an bide şey demişti eğer ablana söylersen ya da skso çekmezsen senin benden hoşlandığını ve baştan çıkarmaya çalıştım soyelrim
Çalıştığını*
Yatmadim
Cahillik yaşı derken lise 2 ye gidiyorum öyle düşün
Senin o adami ablana değil polise şikayet etmen lazım
Etmiştim zaten beni yurda vermişlerdi 2 gün falan orada kalmıştım sonra ablam geldi şikayetini geri alıp ona iftira attığını söylersen seni burdan çıkarırız annemle dedi bide bende zaten korkuyordum çünkü eniştem olayları ablama anlattığında bana bıçak cekmisti
Hapiste uzun yıllar yatipta bana kinlenip hapisten çıkınca saldırmasından çok korkuyordum
Geri aldım şikayetimi ama kamu davasına dönmüş 2 3 ay falan hapiste kaldı serefsiz
Ama sorun şu ki ben ablamla yıllardır konuşmuyorum kendimi çok iğrenç hissediyorum eniştemle böylesine yakinlastigim ( öpüşme ve saçını okşama)
Yakinlastigim için*
Gittin mi?
Neden yazniyorsun sende mi benim gibi beni haksız buldun? zaten unutmamam gereken bir şey mi?
Ablan aptalın önde gideniymiş seninde hatan çok tabi ama bence tamamen sil ablanı hayatından bir daha görüşme sana gram hayır gelmez onlardan
Yazmiyorsun*
Yazdık ya alooo
Ben bunun pişmanlığını atlatamiyorum. Sen eşini aldatıp akşam yüzüne bakabiliyorsun yargilamiyorum sadece nasıl pişmanlık duymuyorum nasıl aksamalari başını rahat rahat yastığa koyabiliyorsin bunu anlamaya çalışıyorum ben 15 yaşındaydım bu olaylar olduğunda şimdi 22 yaşındayım hala suçluluk duyuyorum yıllar geçmiş olmasına ramen
Mesajı gonderdikten sonra gördüm senin yazdıklarını
Duymuyorsun*
İnsanları daha az umursamaya çalış en çok kendini sev kendine değer ver geriye kalan herkesi herşeyi boşverirsen seninde kafan rahat olur
Eve geldim bu arada nicolatesla93 e yaz instadan ordan konuşuruz müsait olunca buraya çok bakamam
Ablama böyle bir şey yapmisim neyini seviyim ki kendimi bunu anlamıyorum işte
Hata senin mi yani sadece 🤨
Sende söyledin senin de hatan var diye insan enistesine duygusal anlamda yaklaşır mi hiç tam bir serefsizlik yapmışım :(((((((((
Kardeş kardeşe bunu yapar mi
Kardeşine bunu yapan başkasına neler yapmaz der biri duysa
Abartmayı bırak
Sevgilisiz girdiğimiz için utanmalılar
Kesinlikle katılıyorum
Sorma ölüyoruz geberiyoruz 😄
Tok açın halinden ne anlar...
tek misin yani sevgilisizmisin
Evet sevgilim yok senin var?
bende biri varda arkadaşım bu siteden istersen tabii istersen beğenirsen biri var
sana yorum yazan @galatalibey34 bu çocuk bir araştır istersen tabii
hatta aynen z yazdı
Kalsın
Niye
Böyle biri ile kim olur ki
Yine böyle biri ya da böyle biri olduğundan haberi olmayan biri
Yazık olacak desene.
Yoo insanalri olduğu gibi kabul etmeyi öğrensin oda
Öğretmemişler..
İşte böyle böyle ogretirler
Yaş kücuk galiba
Yo ne alaka