Evlenmişsin bir kızın olmuş. Yıllar sonra o kız büyüyüp evlilik çağına gelmiş. Gözünde canlandır lütfen.
1. Hayalinde oluşan kızın nasıl biri? Tarif eder misin?
2. Kızın evden dışarıya çıkmış. Sence şu an nerede, bulunduğu mekanı tarif eder misin?
Evlenmişsin bir kızın olmuş. Yıllar sonra o kız büyüyüp evlilik çağına gelmiş. Gözünde canlandır lütfen.
1. Hayalinde oluşan kızın nasıl biri? Tarif eder misin?
2. Kızın evden dışarıya çıkmış. Sence şu an nerede, bulunduğu mekanı tarif eder misin?
Hayalimde oluşan kızım öncelikle kendini çok aşırı derecede seven ve öz saygısı yüksek biri olurdu. Kendini geliştirmiş ve hayatta bir hedefi olan bir evlat olurdu. Ne istediğini bilen ve istedikleri için savaşan bir karakterde olurdu. Her şeyi birlikte gördüğümüz için bir erkeğin eline bakıp ondan baba sevgisini beklemezdi. Çünkü gereken ilgiden ve istediklerini ben çoktan yerine getirmiş olurdum.
şu an büyük ihtimal işinde olurdu. Güzel bir üniversitede akademisyenlik yapıp galiba ders anlatırdı şuanda.
evlilik cagina gelmis ya hu yok mu damat😁
Damat olabilir tabi ki. Kendi tercihi. Kendine uygun birini bulduysa neden olmasın. Demek istediğim sadece ilgi için bir erkeğe ihtiyaç duymaz. Bir erkekle mutlu huzurlu olmak için evlenir. İlgiye aç olduğu veya babasından görmediklerini ondan görmek istediği için değil.
kizin evlenecegi kisiyi kendisi mi bulmali? yoksa bu ebeveynin mi gorevi
Tabiki de kendisi bulmalı. Ben zaten doğru birini bulacak kadar onu doğru yetiştirmişim. Neden müdahale edeyim kendisine.
peki etrafta hic temiz bir erkek yoksa? temiz olanlar da sizin temiz kiziniza talip olmayip pis kadinlari tercih ediyorsa? nasil hissederdiniz
Yani kızım için üzülmem. Pis bir erkekle birlikte olacağına tek başına da hayatını sürdürebilirim. Temiz erkekler düşünsün pis kadınları tercih ediyorsa. Onlar için bide üzülecek kadar düşmedim. Zaten temiz denilen biri pis birini tercih etmez sorunuzda yanlışlık var. Temiz gözüken içinde pislik barındıran olarak değiştirmeniz daha doğru.
Birincisi gerçek olsun da ikincisi kızımın istediği gibi olsun... Bazı şeyler benim için hayal ama yine de hayali bile güzel... Şu kederli günlerimizde sorunuzla bir nebze de olsa moral buldum... Sağolun...
her sey bir hayalle baslar. neyi hayal edersen o seni bulur
Nasip kısmet...
Cevap
3Cevap
Esmer siyah saç kara Kaş Kara göz ama güzel bir yüzü var orta boylu ve normal kilolu dışarda da kütüphanede ders çalışıyodur ya da arkadaşlarıyla geziyodur
evlolik cagina gelmis evlendirmiycen mi ya da aday yok mu😁
Kendi bilir ama sevgili yapmasını istemem düzgün temiz birini bulsun evlensin
niye sizin hic sevgiliniz olmadi mi?
Olmadı ve karşıyım buna çünkü tanımadığın bir insanla gönül ilişkisi kurmak tehlikeli
tebrik ederim Masallah size. ayrica size katiliyorum sevgili diye bir kavram bile cok cirkin
Sağolun hem tanımak için sevgili olmak şart değil normal arkadaş ortamında da bir insanı tanıyabilir
bir ekek ve kiz asla arkadas olamaz. evlenecegi kisiyi kendi cabalariyla aramaya kalkarsa deneme yanilmada cokca hatalar yapar. bu ebeveynin gorevi degil mi sizce
Hayır arkadaş olabilir ebeveynler elbette denetlemeli ama kendisine uygun kişiyi bulmak kendisinin görevi yoksa hep bağımlı olur ebeveyne
peki diyelim ki kiziniz Islami secti. tesetture girdi. gercekten inaniyor ve saglam bir musluman oldu. diger kizlarin aksine makyaj yapmadigi, kasini dahi almadigi icin hic cekici gorunmuyor. herkes kiziniza saygi duyuyor. ancak musluman erkekler ona "abla, kardesim, bacim" diyip kizinizla evlenmek icin aday olmuyorsa ne hissederdiniz ve kiziniza ne soylerdiniz?
Yani zaten onu öyle görenlere itimat etmemesini söylerdim onlar eglenecek birini arıyo derdim ve temiz düzgün bir erkek bulmasını isterdim tabi kimse aday olmuyosa kısmet ama illa biri olur kendi isterse de yardımcı olurdum
hayale gerek yok gerçekten kızım var
peki o kizinizin buyuyup evlilik cagina geldigini dusunun oyleyse. nasil bir kiz
niye boş şeylere kafanı yoruyorsun. gidip biraz kitap felan okuyup kendini geliştirsen olmaz mı?
onu da yapiyorum merak etmeyin. bu soru onemli bence. insanlarin ne dusundugunu merak ediyorum. cevap vermek zorunda degilsiniz😊 Allah herkese guzel kader nasib etsin
Siz zaten bir babasınız ve doğal olarak hassasiyetiniz var. sizi anlıyorum böyle bir şeyi hayal etmek size karmaşık duygular yaşatabilir. ben aslında bunu bekarların cevaplamasını istemiştim.
Çocuk mocuk bakamam istemiyorum
takdiri ilahi iste oluvermis napican cami avlusuna mi birakican😁
Nasıl oluvermiş korunurum olamaz
korunmak mi😂 oyle bir sey yok. hicbir sey sizi koruyamaz emin olun. olunca oluyor
Ablacim olmicak ağzını hayra açar misin
kiz olmak o kadar zor ki , 1 canin daha yanmasina tahammulunuz kalmamis olabilir
Kızım evlenemez
niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?