Aşk İlişkileri Bu sitede hoşlandığınız sevdiğiniz birisi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim var baş harfi M Güncellemeler+1 yıl Baş harfleride söyleyin😅 Bu sitede hoşlandığınız sevdiğiniz birisi var mı? Cevapla Sevgi Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Hayır bu sitede ki kızlar sorunlu ve saf biraz. hoşlanacağım çıkmadı daha 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu sitede değil ama E. 1 1 Yorumla Nasilistrsen +1 yıl Hagi sitede bu E bakalim Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Takip ettiğim bir kişi dahi yok. Ne hoşlanması buradan biriyle mesajlaşmadım bile. 😅 0 4 Yorumla Nasilistrsen +1 yıl sebebi ne güvensizlik mi? Yorumla TürkKızıyız +1 yıl @Nasilistrsen Kafat dağıtmaya geliyorum, sosyalleşmeye gereksinimim yok. Yorumla Nasilistrsen +1 yıl Eyvalla yörük kızı baş tacisin yakışır Türklere Yorumla TürkKızıyız +1 yıl @Nasilistrsen Teşekkürler jdjdj Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu sitede değil ama benim de kalbimdeki insanın baş harfi... 0 0 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Eh hak etmeyenler çıkıyor karşımıza ne yapalım 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Beni sevmese de ve sevmeyecekse de... @Yagmurrrr-_- 0 0 Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl sanaldan hoşlanmak büyük yanılgı ben inanmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var @SymrnaCity Baş harfi Nazım. 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kendimi yazdım. Ne olmuş. Yorumla Soran +1 yıl Kendini seviyorsun yanii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo kendimi de sevmem. Öyle zirtapozluk yapayım dedim. Yorumla Soran +1 yıl Ok. Yorumla Nasilistrsen +1 yıl Allahan kurban Yorumla Nasilistrsen +1 yıl Ben bana kurban olayım 🤣 Yorumla
Passion359 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet var B 1 9 Yorumla Passion359 +1 yıl Ama daha açılamadım Yorumla Soran +1 yıl Açılsana ne güzel olur Yorumla Passion359 +1 yıl Sabah söyleyeceğim reddederse de içimde kalmamış olur Yorumla Soran +1 yıl Umarım kabul eder mutlu olun Yorumla Passion359 +1 yıl Umarım ama şehirler farklı Yorumla Soran +1 yıl Olsun bizimde şehirler farklı mesafe önemli değil sevdikten sonra Yorumla Passion359 +1 yıl Doğru umarım olur🙏 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun yinede Yorumla Passion359 +1 yıl Aynen öyle hayırlısı olsun Yorumla
sokoke Takip Et Xper 6 Yaş: 123 , eic 100% +1 yıl Ihm ıhm ay çok utandım şimdi baş harfi Ğ 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. ro…. n adında bi bayan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Benimde baş harfi G 1 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes ikinci harfi yazsın ama önce sen 😃 Yorumla Soran +1 yıl 2. harf e Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence hazır sevgililer gününe girmişken herkes sevdiğine sevdiğini söylesin Yorumla Soran +1 yıl Engelledi :') Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açmıştır belki bir tıkla herkes engelleyip kaldırıyor Yorumla Soran +1 yıl Dur bakiyim birr Yorumla Soran +1 yıl Hayır kaldirmamis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan mı o Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üçüncü harf neydi Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da soyisimin ilk harf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekinme yaz 😃 Yorumla Soran +1 yıl 2. harfi e Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence özeline dal özledim de açıktır takp etmesede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yazsammı yha bende de var biri Yorumla Soran +1 yıl Yazsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdmda ses yok ondn :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende warmı ses Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben miyim o 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim 2. harfin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl M Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. P benimki 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var tabii 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Arada oluyo 1 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üstüme alinmali miyim 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Benmiyim lan o 😂 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok tabii ki. 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. var kendim 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. yokk 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoksa o ben miyim 🤗 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2. harfin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemem Yorumla Soran +1 yıl O zaman neden benmiyim diyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adı mı nick mi M? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adı yani baş harfi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hayır bu sitede ki kızlar sorunlu ve saf biraz. hoşlanacağım çıkmadı daha
Bu sitede değil ama E.
Hagi sitede bu E bakalim
Takip ettiğim bir kişi dahi yok. Ne hoşlanması buradan biriyle mesajlaşmadım bile. 😅
sebebi ne güvensizlik mi?
@Nasilistrsen Kafat dağıtmaya geliyorum, sosyalleşmeye gereksinimim yok.
Eyvalla yörük kızı baş tacisin yakışır Türklere
@Nasilistrsen Teşekkürler jdjdj
Bu sitede değil ama benim de kalbimdeki insanın baş harfi...
Eh hak etmeyenler çıkıyor karşımıza ne yapalım
Beni sevmese de ve sevmeyecekse de... @Yagmurrrr-_-
sanaldan hoşlanmak büyük yanılgı ben inanmıyorum
Var @SymrnaCity Baş harfi Nazım.
Evet kendimi yazdım. Ne olmuş.
Kendini seviyorsun yanii
Yo kendimi de sevmem. Öyle zirtapozluk yapayım dedim.
Ok.
Allahan kurban
Ben bana kurban olayım 🤣
Evet var kendini iyi biliyor :D
Evet var B
Ama daha açılamadım
Açılsana ne güzel olur
Sabah söyleyeceğim reddederse de içimde kalmamış olur
Umarım kabul eder mutlu olun
Umarım ama şehirler farklı
Olsun bizimde şehirler farklı mesafe önemli değil sevdikten sonra
Doğru umarım olur🙏