Sevgilimin sürekli parası yok?

Lütfen okuyun bana bir fikir söyleyin sevgilimle bir yıldır birlikteyiz onu çok seviyorum ama bir yıldır sorunumuz hep aynı hiçbir zaman parası yok ikimizde öğrenciyiz ailesinin maddi durumu iyi aylık en az 30k para giriyor evlerine evleri kira bile değil hatta bir tane daha evleri var ordan da kira parası alıyorlar ama babasından ya da annesinden para almıyor alırsa sadece 100 lira alıyor onu da zorla iki tane daha kardeşi var onlar ailesinden hep para alırken benim sevgilim almıyor sorduğumda da bana vermiyorlar ben de ağız eğmek istemiyorum diyor buluştuğumuzda her zaman fazladan oara hep benden çıkıyor her dışarı çıkmamızda en az 300-400 lira harcıyoruz paragöz bir inşam değilim ama sürekli sürekli ailesinin imkanı varken parasız olmasından sıkıldım bugün de yarın 14 Şubat özel günlere önem veriyorum biliyor bunu kutlamasak bile buluşalım mı dedim param yok dedi ben de biraz soğuk yaptım neden diye sorunca artık dayanamadım söyledim ve beni suçladı ben anlayacağımı anladım gideceö çalışacam babamdan para falan isteyemem yaptı ben ondan çalışmasını istemiyorum ki zaten kendisine de kırmadan çok sakin bir şekilde yaptım açıklamamı ailenin durumu olmasa hiçbir şey demem zaten ama ailenin durumu varken bunları yaşıyor olmamız çok saçma annne babanda biliyor senin 100 lirayla bir şey yapamayacağını dedim ve ben suçlu oldum sizce haksız mıyım bana söyleyin lütfen
Sevgilimin sürekli parası yok?