Ben bira ve sigara içen biriyim sevgilimle öpüşücem zamanda içtim biradan yudum yudum sigara zaten elimdeydi yinede öpüştük içkiden nefret eder sigara da hiç içmedi ama benden tiksinmediğini söyledi kötü değilmiş üzmemek için mi diyor öyle sizce nasıl?
Cevabın nedir?
+1 yılİçmeyen biriyse seni üzmemek için dedi ya da çok harika öpüşüyorsun gözü hiçbirşey görmedi. Sigara ve biranın kokmaması gibi bir olasılık yok, bir de bu kişi kullanmıyor diyorsun. hissi iğrenç olmalı hele ki sigara içiyorsan öpüşürken kültablası yalamak gibi bişey olur! bööğğ...
sende biraz saygılı ol, dişini fırçalayamıyorsan, spontane ani gelişen öpüşmeler oluyorsa hemen naneli bişşler at ağzına ya da haribo tarzı ayıcık şekelerle azına aroma tadı kat, öpüşmesi daha da keyifli olur. fransız öpücüğü tarzı olmuyorsa sadece dudaktan belki tolere edilebilir ama dil vs işin içine girerse yani iyiki sevgilim değilsin saygısız şey seni :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi sıkıntı şurda. Sevgilin yatsıdan yeni gelmiş sen bira ve sigara içmiş isen soruyu bira ve sigara içen kızla kusmak olarak değiştir.
He yok aynı anda içiyosanız soruyu bira sigara içen kız ile yiyişmek olarak değiştir. Sıkıntı yok yürür gidersiniz :)02 Yorumla
Soran+1 yılOkula içerek gidiyorum ben
Bence seni uzmemek icin oyle demistir cunku sigara kokusu o kadar igrenc ki ben sigara kullanmiyorum sigara icen bir sevglim var ve kotu koktugu halde onu kirmamak icin kotu kokuyosun demiyorum ama cidden cok igrenc sigara icen biri bunu anlayamaz :)
00 Yorumla
He kızım he seni seven adam bir dokunamaz iki o içtiğin zıkkımları içtirmez , adam kendi sevmiyor ama sana içmene birşey demiyor, bu bencillik. Seni kullanmasına firsat verme.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kız haklı
Soran+1 yılBenim özgürlüğümü kısıtlayamaz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
125Cevap
Bende alkol ve sigara kullanan birisiyim, genelde alkol ve sigara kullanan birisini dişlerimi ve dişlerini fırçalattırdıktan sonra öpmeyi ve öpüşmeyi tercih ederim ama narin bir şekilde dudak üstü öpücük önemli değil ama yiyişme potansiyelinde iyi olmuyor deneyimle sabittir :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Bira kokusu kadar iğrenç bir şey bilmiyorum. O kokuyu ilk defa 15 yaşımda duydum arkadaş okula içip gelmişti nasıl bilinçaltıma yerleştiyse hala o kızı görünce aklıma geliyo bir hafta boyunca midem bulanmıştı bak yine geldi aklıma
00 Yorumlaben sıgarya karsı savas acmıs bı ınsanım ıcen ınsandan nefret ederım ama sıgara ıcen kızdan 10 kat daha nefret ederım asla öpmem ya. dunya uzerınde son kalan ınsan olsun yıne yanına yanasmam.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılKırmamak için söylemiştir. Ben ikisini de içmiyorum fakat sigaranın kokusu uzaktan bile midemi bulandırıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm
+1 yılBende kızlarda koldaki kılı sevmem, yani kıllı kızı sevmem iğrenirim, ama sevgilimde az çok kıl var çok hoşuma gidyior iğrenmiyorum bu yüzdende onu bırakmam.. Oda senin kalbini seviyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bence azgın
- +1 yıl
Hayıır, alakası yok.
Tiksinir hacı, söylemese de tiksinir, yapma böyle yazıktır günahtır
13 Yorumla
Soran+1 yılO diyor öpüşelim öpüşelim diye
Soran+1 yılHımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılsırf o yüzden birinden ayrılmıştım ama sevmiyorum tiksindim uzaklaştım
ama sevdigim kızda içiyodu onunkini hissetmiyodum bilehafifden soğuk davranırsa tiksinmiştir :D11 Yorumla
Soran+1 yılSürekli öpmeye çalıştı valla
+1 yılBende hiç kullanmadım sigara ve iğrenirin bence senn sevgilin abazalıktan öyle demiş
16 Yorumla
Soran+1 yılSanırım :))
- +1 yıl
Ahaha :D iğrenç ya mide bulandırıcı sigara ıyy bira neyse hadi ama sigara çok pis sende içme sağlığa zararlı bir kere :S
Soran+1 yılYaşlanınca içmem zaten gençkende bu zevkten mahrum kalamam
- +1 yıl
Bu işin yaşlısı genci mi var ahaha yaşlanınca namaz kılarım diyenlerden ne farkı var :D ama pis kokuyosunuz içince toplumuda duşunun bir zahmet
Soran+1 yılBirayı popomla içmiyorum kokmam yani
- +1 yıl
Birayı gotuyle içenler mi kokuyor yani nasıl bir gotmuş o oyle
tabiki üzmemek için diyor, birazda koku da olsa nimetlenelim niyeti var tabi. Bira neyse de sigara kokusu hiç çekilmez be...
01 Yorumla
Soran+1 yılYazık valla :))
Midem kalktı hem sigara hem alkol yazık ya kendine de ona da ya ileride anne olucan sen ya
30 Yorumlabu işler görecelidir. kimi sever kimi sevmez. ben de sigara kullanmam ama sorun etmezdim. yalan söylediğini düşünmene gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici geldi. Ben olsaydım ben de tiksinmezdim sanırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi ozaman
- +1 yıl
Hadi gel öpüşelim der gibi oldu bu kuzu be
Soran+1 yılYok alakası yok :)
Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Sigara neyse de bira içen kızla asla öpüşmem. Hatta sigara biraz iyi olabilir.😎
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden iyi olur sigara
Soran+1 yılHımm oe
Kimi insan sevdiği için bazı şeyleri görmezden gelebilir bu çok doğal. Belki gerçektende rahatsız etmiyordur. Benim için bira tamamdır fakat sigara kokusuna tahammül edemediğim için rahatsız olurdum.
00 YorumlaYa bacim bosver sen ya :) opmek istiyosa op gitsin istemiyosa zaten yaklasmaz meraklanma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılZorluyor öpmek için :))
Iyy gervkten cok irenccsin ya amacin ne biraa icmektekii
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir hergün içerim alıştım
+1 yılYok ben opusmem :):) kötü kokuyo özellikle de sigara :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKahve, sigara ve değişik birsürü şey kötü kokuyor, üzmemek için dememiştir bende öyle diyordum çünkü :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide iyi kötü öpüşmek istiyotdur kaybetmemek için diyordur
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama aldığı zevk az olur
Kesinlikle seni üzmemek için söylüyordur.. Çok pis kokuyorsunuz çünkü...(deneyimlerimden biliyorum)
13 Yorumla
Soran+1 yılVeya öpüşmeyi kaybetmemek için?
Soran+1 yılHımm iyi ozaman :))
Uzmemek icin soyluyor cunku bira ve sigara igrenc senin dudaklarini dogal tadi dogal kokun varken neden digerlerini istesin
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belkide azmıştır hayvan
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O an senden gelen kokunun ne kadar iğrenç olduğunu bir bilsen birdaha ikisini de içmezsin.
00 YorumlaBence üzmemek için ya da deli gibi arzulamış seni gözünü körertmiş :D Şahsen ben olsam tiksinmem çünkü bende zaten tüketiyom, ama eleman hiç takılmamış hele sigara boyutu bence bir noktada iğrenir yani.
00 Yorumlasigarayı içme yılına bağlı? akciğerler öldüyse çürük bir koku gelir bu hiç iç açıcı gelmiyor bana
02 Yorumla
Soran+1 yılMis gibi kokuyorum ben
+1 yılben uzun zaman önce sigarayı bırakmış biri olarak söyliim yalan söylüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm
+1 yılBenim kı arkadaşlarımdan aigara içenler vardı ve sigara içtikten sonra nefesi daha bir çekici gelirdi htta ben iç derdim sevişmeden önce
00 Yorumlavalla ben senınle öpüşürdüm bellliki sevişme konusunda uzmansın senden ögrenecegim çok sey olabilirdi sevişme molasındada bira sigara içerdik
00 Yorumla
+1 yılSigaradan nefret ettiğim için, dişlerini fırçalamasını isterim :) bira için sorun yok, severim ve içerim.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiş fırçalamk mı yanında içiyorum ben
- +1 yıl
kendisi de içiyosa pek sorun etmez gibime geliyo.
- +1 yıl
Pardon içmiyormuş. Bence sende yanında pek içme. misal sigaradan aşırı rahatsız olurum.
Soran+1 yılİstemiyorsa öpmesin
Seviyorsan içme birlikteyken şahsen ben olsam içirmezdim.
10 Yorumla
+1 yılValla azgın bir sevgilin varmış doğrusu baksana hiç birseyi dinlemiyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım :))
- +1 yıl
Sanırım değil gerçekten öyle :) ben kendimi biliyorum bir ara soğan kokan kızla opustugumu hatırlıyorum :)
ya şimdi seni seviosu onlara da katlanır ya ayrıca tiksinir ama zevkinden de vazgeçmez
06 Yorumla
Soran+1 yılHımm iyimi yani
Soran+1 yılBenim gibileri sevmiyorum
Soran+1 yılKendimi seviyorum ama
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. benim için önemli değil daha çok hoşuma bile gidiyopr yeterki turşu sogan sarımsak olmasın
06 Yorumla
Soran+1 yılTertemizimdir
Soran+1 yılSus çaktırma :))
Soran+1 yılBizde uyurken bile nefes alıyoz :))
çok güzel bir kız olursa sorun etmem.. ama kız zaten kötü ise bide bunlar varsa kusura bakmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılOda etmiyor :)
+1 yılbira kokusunu bir türlü sevemedim, sigara kokusunu da garip bir şekilde seviyorum ama ağızdaki kokusunu ilgi çekici bulamam herhalde... bilemedim :D
00 Yorumla
+1 yılazmışın dini imanı olmaz diye bir laf var herif onumu düşüncek orda :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
di :D :D
bira okey de sigara kokusu varsa kusura bakma ama iğrenç
13 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor gibi ama
Soran+1 yılSürekli öpmeye çalışıyor belkide abaza
+1 yılMidyeyi yemek icin once kabugunu kiracan gardassss.
BILMEM ANLATABILDIM MI!!!23 Yorumla- +1 yıl
@romeoooooo hakli miyim haksiz mi?
- +1 yıl
Eywallah gozum
sevgilin abazalıktan yapmıştır, ne bulduysa yapışmış. tiskindirici
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSigara kullanıyorsanız kültablası ile öpüşmeyibkim ister.
10 Yorumla
+1 yılBirayı zaten sevmem içip de kokan kızı hiç sevmem allaha yakın bize uzak
00 Yorumlapis kokar be.. hani bira neyse de sigara kokar yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşındaki sigara ve alkol almadıysa kız olsun erkek olsun farketmez eziyettir
10 Yorumlakendi adıma söyliyeyim sigara içine veya kokan kızdan nefret ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Sigara içen bir kızla hayatta cıkmam heralde yani ama tiksinmiştir bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye öpmeden sarılmadan duramıyor ozaman
Soran+1 yılBen de niye tiksinmiyor diye düşünüyorum işte
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kırmamak için söylememiştir. Ya da nasıl bir tutkuysa aranızdaki, önemsememiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kere tükürdü oha içtim rwsmen dedi sonra yine öpüştük
- +1 yıl
Siz sadece öpüşmüşsünüz, anladık. Çocuk kendinden geçmiştir. Herkes halinden memnun gibi. Bir şey demediyse bize birşey demek düşmez :D
Birinin diş fırçasını kullanırım ama öyle kızla öpüşmem
04 Yorumla
Soran+1 yılOkadarda kötü değil
Soran+1 yılDeğil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek kelime ile iğremç ince çocukmuş seni kırmak istememiş
06 Yorumla
Soran+1 yılbir kere yere tükürdü sonra yine devam ettik
- +1 yıl
Offf ben yapamazdım be ya eleman ya yoklukta ya da gerçekten seviyor
Soran+1 yıl6 kere ayrılıp barıştık valla seviyor sanırım
- +1 yıl
Seni bu halinle seviyorsa sıkı sarıl bırakma bu çocugu
Soran+1 yılBelkide yokluktandır :))
- +1 yıl
Bana öyle geldi :)
+1 yıloanın zevkinden unutuyoda olabilir bunlardan nefret eden birinin senle olmasıda tuhaf
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
öyle biri sevgilim olamaz bana sigara bıraktırcak birinin gelmesi lazım
Gerçekten tiskinmiyordur çekiciliğin varsa açığı kapatıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi ozaman yırttım :)
Seviyorsa tiksinmez kokusunu alir ama genede tiksinmez
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmese tiksinirmiydi
Soran+1 yılİlk öpüştüğü kızım
Soran+1 yılya da abazalıktan :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğinden tiksinmiyorum diyor ama tiksiniyordur emin ol ya da o an azginliktan takmiyordur ben sevgilimden sigara iciyor diye ayrildim ya kokudan ne opebiliyon sevişebiliyorsun sigarayi bana tercih edince bende yol verdim
02 Yorumla
Soran+1 yılOha
Cevap sahibi+1 yılNeye oha
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bira sorun değilde kül tablası ile hiç öpüşmek istemem :P
00 YorumlaBen severim acıkcası hoş bulurum bende kullandığım için Fakbile etmem
00 YorumlaÖyledir o zaman aldığı hazdan hissetmemiştir bile onları bir ihtimal.
02 YorumlaSigara içmeyen birisi için sigara içen biriyle öpüşmek kadar iğrenç bişi yoktur
11 Yorumla
Soran+1 yılİğrençse niye öpmeye çalışıyor
tıskındıgını soylese yolun sonuna ulasamıyacak çunku
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta alkollüyse öpüşen kadının nefesi çok seksi kokuyor. Bayılırım...
00 Yorumla
+1 yılKüllük gibi olur öpüşülür MÜ midesi bulanır insanın
00 Yorumlabenim için fark etmez ama sigara ve alkol kullanmayan biri icin igrenç olabilir..
00 Yorumlasanırım sevgilin işkembeyi çok seviyor anlatırken ben tiksindim öğğğğğğğğ
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem