Aşk İlişkileri Siz olgun birini mi tercih edersiniz? ya da özgür ruhlu birini mi? yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor tercih ettiğiniz kişiden beklentiniz neler olur Güncellemeler+1 yıl teşekkür ederim cevaplarınız için :) Siz olgun birini mi tercih edersiniz? ya da özgür ruhlu birini mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Ben kendimden olgun kadınları seviyorum. yani benden büyük kadınlar 0 0 Yorumla
yazanayazarım Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl 25+yaş uzun boylu beni dinleyen anlayan seven bir erkek. Aynı zamanda eğlence de yüksek olmalı 1 0 Yorumla
helalzevk Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Gençler olgun, olgunlar genç istiyor. Gençler özgür ruhlu olur genelde. Akıl yaşta değil baştadır ama yaşın da olgunluğa çok katkısı var 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tercihim yok. Sevgiye ihtiyacım yok. Ya da her hangi bir insana 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. +30 yaş, özgür ruhlu bir kadını tercih ederim. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Tabii ki olgun olmalı, aceminin arabasına binilir mi? :D 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben olgun biriyim. Özgüruhlu olsun ki dengelenelim. 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Özgür ruhlu birini isterdim sanrm ama azcikta olgun olsun olmaz mi yw 🤭 0 0 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Özgür ruhu olsun ve özgürlüğü yaşayacak kadar da olgun olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karakter sahibi birini ağız salyasını silebilen irade sahibi insan seviyorum 1 0 Yorumla
Alperdesorsun Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl +30 yaş, özgür ruhlu bir kadını tercih ederim. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tez zamanda ruhuna fatiha okuyacağım zengin birini 😂😂 0 0 Yorumla
Kim1askadamıister Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl ikisini de tercih ediyorum. Hem olgun olmalı hem de özgür ruhlu biri olsun biraz da cocuksu olsun ki eğlenmesini bilelim. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olgun ama yeri geldiğinde çocuksu olan 2 1 Yorumla 58gurlevik_ +1 yıl Burdayim😉😂 Yorumla
handsomeboy1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl olgun olmasını, cocuk avutamam ne istedigini bilmeli 0 0 Yorumla
nicolasant Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Olgun birini ve bulunduğu ortama ayak uyduracak birini isterim 0 0 Yorumla
Serapenginevliciftt Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Belli bi yastan sonra genc istiyor insan ama kadinlari bilelemem 0 0 Yorumla
enskadir33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Olgun net. O nerde ne yapacağını bilir 0 0 Yorumla
Mendevil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Ben insan olanı tercih ederdim 🫠 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Olgun birini her zaman. 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olgun olması tercihim. 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Özgür ruhunu olgunluğu ile harmanlayan birini. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Görmeden bir şey diyemem 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Özgür ruhlu yorar insanı ya 0 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Sen özgür ruhmusun? Olgun biri mi Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Özgür ruhlu bir kadın tabi ki... 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Olgun 3 2 Yorumla 58gurlevik_ +1 yıl Brdayim😅 Yorumla Mendevil +1 yıl Eminmisin? Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yerine göre olmalı 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kişilik olarak olgun olsun. 0 0 Yorumla
DeistBirisi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Tercihim olgun birisi oldu 1 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl deistte olsun mu? Yorumla
Gokhan_Alann Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Olgun ve dom olması 0 1 Yorumla Gokhan_Alann +1 yıl özel bir sorum olacak size? @yelizece Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aklı olgun birisini 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olgun biri 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Olgun 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Ortası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ben kendimden olgun kadınları seviyorum. yani benden büyük kadınlar
25+yaş uzun boylu beni dinleyen anlayan seven bir erkek. Aynı zamanda eğlence de yüksek olmalı
Gençler olgun, olgunlar genç istiyor. Gençler özgür ruhlu olur genelde. Akıl yaşta değil baştadır ama yaşın da olgunluğa çok katkısı var
Tercihim yok. Sevgiye ihtiyacım yok. Ya da her hangi bir insana
+30 yaş, özgür ruhlu bir kadını tercih ederim.
Tabii ki olgun olmalı, aceminin arabasına binilir mi? :D
Ben olgun biriyim. Özgüruhlu olsun ki dengelenelim.
Özgür ruhlu birini isterdim sanrm ama azcikta olgun olsun olmaz mi yw 🤭
Özgür ruhu olsun ve özgürlüğü yaşayacak kadar da olgun olsun
Karakter sahibi birini ağız salyasını silebilen irade sahibi insan seviyorum
+30 yaş, özgür ruhlu bir kadını tercih ederim.
tez zamanda ruhuna fatiha okuyacağım zengin birini 😂😂
ikisini de tercih ediyorum. Hem olgun olmalı hem de özgür ruhlu biri olsun biraz da cocuksu olsun ki eğlenmesini bilelim.
olgun ama yeri geldiğinde çocuksu olan
Burdayim😉😂
olgun olmasını, cocuk avutamam ne istedigini bilmeli
Olgun birini ve bulunduğu ortama ayak uyduracak birini isterim
Belli bi yastan sonra genc istiyor insan ama kadinlari bilelemem
Olgun olsun lütfen 💁
Olgun net. O nerde ne yapacağını bilir
Ben insan olanı tercih ederdim 🫠
Olgun birini her zaman.
Güzel istekli ve 30 yaş üstü.
Olgun olması tercihim.
Özgür ruhunu olgunluğu ile harmanlayan birini.
Görmeden bir şey diyemem
Özgür ruhlu yorar insanı ya
Sen özgür ruhmusun? Olgun biri mi
güzel Seksi birini tercih ederim
Özgür ruhlu bir kadın tabi ki...
Özgür ruhlu olanını severim.
sevişsin yeter
Olgun
Brdayim😅
Eminmisin?
Yerine göre olmalı
Kişilik olarak olgun olsun.