Arkadaşlar benim en az 3.5 yıldır netten belaltı yaptığım biri var. Çok fazla zevk alıyoruz. Hatta ben vajinusmusum ve bir evlilik geçirdim, onda hissettim kadın olduğumu, çok zevk alıyoruz. Sorum şu ilk defa 3.5 yıldır şunu attı sabah bana Kız kardeşim telefonu düşürüp kirdi. yarın telefonunu götürüp tamire vereceğim. sabahtan beri ısrar etti, senin telefon bilgisayar gibi, proje ödevim var 3 güne yetirmem lazim diyor.3 gün boyunca mecbur telefonu ona verecegim🥹😭😭perşembe günü sana yazarım ben. ben yazmadan yazma olur mu?
İnsan bu yalanı neden söyler biz onunla sevgili değiliz, reelde yapmadık;deseydı müsait değilim, 3 gün görüşmeyelim diye neden böyle bir yalan söyler ki kişi? Yorumunuz ne olur Arkadaşlar? Yorumlarınızı rica edıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
3 gün boyunca manitası ile olacak kıskansın istemiyor.
Biz sevgili değiliz ki kıskanayım, bana musaıt değilim diyebilirdi yazma 3 gün diyebilirdi.
Senin kıskanmanı umursayan kim, manitası görüp kıskanmasın diye.
İyi de Watsap mesajları da silmemiş sevgilisi o mesajları görmeyecek mi?
Arşivler?
Ben sevgilisi olsam mesajlarına telefonuna bakarım; hayır en az 3.5 yıldır görüşüyoruz hiç böyle yapmamıştı ilk defa böyle karşılaştım.
Yeni biridir ve bu defa mesajları da silmiştir muhtemelen.
Çok değişik huyları çıkmaya başladı; önceden mesajlarıma cevap verirdi çoğuna vermemeye, kaba davranmaya, birde bugünkü yalan huyu çıktı.
Nasıl yani
Tamam işte yeni biri girmiş hayatına sana yol vermeye başlayacak hafif hafif. Yoklukta kaldıkça yazmak için de tutuyor yedekte.
Bunu anlamadım.
Tam olarak anlamadığın şey ne?
Yeni biridir ve bu defa mesajları da silmiştir muhtemelen bu yazını.
Diyorum ki, yeni biriyle tanışmıştır, senin mesajlarını falan silip öyle gitmiştir yanına, sen de yazıp bozma istiyordur.
Yok Watsap mesajları herkesten sil oluyor; ben zaten yazdığında bundan sonra sanalda dahi belaltı konusuna girmeye namusum üzerine yemin edeceğim; birde benle iletişimi. Sonsuza kadar kesmesini söyleyeceğim tekrardan ha kesmiyorsa da ayda yılda bir selam sabahça yazabıleceğini onun dışında yazarsa da cevap vermeyeceğimi yazacağım. Ben yedekte tutulacak bayan değilim.
Belaltı konusuna girmemeye
Bence gayet yedekte tutulacak birisi gibi duruyorsun, umarım sözünün arkasında durup duruş sergileyebilirsin. Hiç sanmıyorum ama…
Ne diyorsun sen lütfen terbıyenı takın ben reelde asla yapmadım 3.5 yıldır tanıştı tanışalı ki başkasıyla da yapmadım.
İşte o yüzden kopamazsın muhtemelen, alışmış kudurmuştan beter olur derler.
Ya ben bunu Ağustos ayı içine kadar hiç dikkate almıyordum. O belirttiğim ay içinde oldu. Ama şöyle bir şey var o İstanbul’da oturuyor ben İstanbul’a gittim 5 kez haberde vermedim görüşmedım de evet çok güzel sanalda yaşattı daha akşam görüntülü yaptı ben yapmam izledim ve hiç korkmuyor çekinmiyordum artık ama düşününce yedekte durmak ben yedekte tutulacak bayan değilim. İradeliyim zaten ihtiyacım olabilecek videolarda var elimde dururum reelde yapmamaya duruyorum sanala da dururum rabbimin izniyle.
Sanmıyorum. Kolay gelsin.
Hala neden sanmıyorum diyorsun lütfen şu noktadan dolayı diye belirtir misin?
3.5 sene. Az mı?
Hmm ama şöyle de bir durum var; reelde yapmamışım artı bu adam beni yedekte tutacak, ben yedekte tutulacak bayan değilim ki.
Bilemem bence öylesin gibi duruyor.
Değilim değilim merak etme ben Ağustos ayı içine kadar yılda bir kez yapıyordum o istedıgınde de yapmıyordum camda hiç yapmadım o yaptı; ben ona hep terbiyesiz pislik diyordum.
Bilemiyorum. :)
Ayy sende😅
Yalan mı söylememi isterdin? 😅
Ama doğru değil 😅
Bilemem tanımıyorum seni. :)
Ben yazmadan yazma derken? Demek ki sanal yetmemiş artık reelden bulmuş kendine
Hayatnda başkası vardr erkeklerin işi yalan yani sasirmadm
Sevgili yapmış olabilir senin bilgin yokken3 günde onunla geçirecektir belki evde falan kalacaktır. seni de kaybetmek istemiyordur onu da?
Olup olmadik adamlarla yapmayın
Ahahahaha başkasının yanında olacak belki :)
Kimsenin görmesini istemiyordur belkide
Bu ne babacm ne kadar ergence ya yol ver
Evlidir belki oda
Evlidir
Ama evli olsa biz vakitli vakitsiz mesajlaşıyoruz.