AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnsanın tabi ki karakteri zengin olmalıdır. yani para bir yere kadar sizi götürür ama karakteri yoksa o insan bir işe yaramaz.
Aynen öyle barışım maddiyat gelip geçici oluyor ama gönül zenginligi baki kalıyor
Ikiside
Gönül zenginliği cep zenginliğine engel değil
Kiranın da 10 bin olması ev sahibinin suçu değil
Ev sahibi senin baban değil
Bu işle devlet ilgilenecek
bunu yazacaktım sen yazmışsın ne hoş, gönül zenginliği elbette olmalı da parada lazım be arkadaş
İllaki para önemlidir gülüm yaşamak için çünkü parasız da bir şey olmuyor maalesef Burdaki zenginlikten kastımız aç gözlülük doyumsuzluk, kanaatkar olamamak , herşeyin en lüksünü ya da fazlasını istemek burada anlatilmak istenen tema budur maddi zenginlik gelip geçiyor ama gönül zenginligi baki kalıyor
bana bir kişi söyle gözü doyan? tek bir kişi paraya doydum artık istemiyorum diyen? yoktur elbette gönlü zengin insanlara her daim ihtiyaç var da nerede
görseldekini yazan arkadaşa itafen kardeşm emin ol o kadar parası olan çoktan kendini antalyaya falan atmış tatilini yapıyodur
Bu vicdan azabıyla değil Antalya'ya dünyanın öbür ucuna gitsen boşuna en güzel zenginlik vicdan rahatlığıdır ... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
herkes vicdanlı değil maalesef
Adamlarda vicdan olsaydi şimdi zaten bu halde olurmuyduk bu kadar yeni yapılmış yapılar cokermiydi. Aldıkları yedikleri her kuruş haram paranın inşallah da bunun hem bu dünyada hem ahirette karşılığını görürler
Gönlü zengin olanın cebi sonradan de zengin olur. Ama cebi zengin olan, kendine zengin bir gönül bulamaz ¿
Paylaşmayı bilen insanlar zengin olsun =)) Paylaşmaktan bir haber olanlar ise gönlü zengin olsun onların.
Paranın pek önemli olmadığı apaçık ortadadır. Halen görmek istemeyen görmez neyazık ki.
Okadar haklısın ki. Ben bunu hep girebilenlerden oldum. Hatta bir. İki yorumda da bu düşüncemden dolayı tartismalar bile yaşadım. Onların fikri insan zengin olmalı en iyi arabaya binmeli en iyi tatili yapmalı vss bende tam tersini savunuyorum kimseye muhtaç olmayacak kadar bir gelirim olsun veya yaşantım olsun en iyi yerlerde tatil yapmama gerek ben nerde mutlu olursam benim için orası cennet olur. Hatta Almanya'da yaşayan bir beyefendi vardı bu düşüncemden dolayı beni aşağılar gibi konuşmuştu benim param olmasa ben Türkiye'ye gelip lüks otellerde tatil yapabilirmiydim param varki yapıyorum demişti ama sen yapamazsın sen sadece işte böyle anca memleketine gidersin demişti. Bende ona memlekete tatile gitmek kötü bir şey mi ben bu yıl da memlekete gittim ailemle birlikte zaman gecirdim ve benim için en güzel tatil buydu benim nerde tatil yaptığım önemli değil kiminle yaptığım daha önemli mutluysam benim için konu kapanmıştır demiştim oda bana sen bu kafayla olduğun yerde sayarsin zaten bak ben Almanya'ya geldim herşeyim değişti vss demişti
Buda öyle bir anım olarak kalmıştı seninle paylaşmak istedim bazı insan parayla mutlu olur bazı insan maneviyatla mutlu olur ben bir kafede bir bardak çay içincede mutlu olabiliyorum herkesin bakış açısı farklıdır ve hiç bir zaman paranın mutluluk getirmeyeceğini düşünenlerdenim
Valla o Almanyaya gitmiş parası olduğu için konuşmuş zaten, varsın öyleleri mutlu olsun. bizim gibi parayı önemsemeyen çok azdır. Benim lüks otellere ihtiyacım yok param nekadarsa okadarlik tatil yaparım. param nekadarsa okadar harcarim.
Aynen öyle çok haklısın ama bu düşüncemi adama kabul ettirenedim oyuzdende zaten beni aşağılar gibi konuştu
Herşeyden önce insanın gönlü zengin olmalı
Ülkede fırsatçılılara çok yüz verildi
Ağır yaptırımlar gelmelidir
Her yönden fakir olalım. Fakirlikte paylaşmak daha Kolay.
Aynen öyle maddiyat gördüğün gibi bugün var yarın yok ama gönül zenginligi baki kalıyor
şeker para en önemli şeydir, ama gerçekden kullanmasını bilen için.
İnsanda gönül zenginliği lazım vs. Güzellemesi yapmayacağım. Her şey paraya bakıyor. Yalıda oturanları deprem vurdu mu hayır. Demek ki cep zenginliği de şans.
Gönlümüz zengin olsa da maalesef şimdi cebin zenginliği önemli bazıları için
Gönlü zengin vicdanı bol olmalı
Aynen gönlünüzce zengin olmalidir
Sen nerelerdeydin hele onu söyle
Bir 15 gün kafamı dinlemek istedim oyuzden de buraya girmiyordum çünkü burada aşırı vakit geçiriyordum şimdi tekrar geri döndüm
Hoş geldin sefa geldin 😘
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
Sende öyle😘
cebi