İlk okuldan beri platonik sevdiğim bir çocuk var çocuk ilk okula 3cü sınıfta geldi aynı siniftaydik ama fazla muhabbetimiz yoktu zaten yan sınıfımızda bı kızın peşinden koşuyodu sürekli zaten utangaç biri olduğum için sevdiğimi söyleyemiyorum bide bı kızın peşinden koştuğu için hiç söyleyemedim sonra ilk okuldan çıktıktan sonra aynı mahallede oturduğumuz için arada sırada görüyodum sonra anonim hesaptan bu çocuğa ona ilk okulda aşık olduğumu söyledim hesap anonim olduğu için kim olduğumu bulmaya çalıştı sonra günler sonra kim olduğumu anladı kim olduğumu anladıktan sonra 1 hafta boyunca yazmadı o yazmadığı için bende yazmadım sonra 1 haftanın sonunda bana yazdı bı kaç gün konuştuk sonra bişey oldu bende onu engelledim ama hani bı kaç dakika sonra açıp napiyon yazıp gülücük attım sonra o da yazdı sonra ben ona bişey dedim o beni engelledi ama o engeli açmadı sonra ben başka bir hesaptan istek attım ama o da sen sapık mısın dedi bende ben değilmişim gibi yaptım yani onu tanımıyomus gibi sonra tekrar konuşmaya başladık sonra doğum gününü kutladım bana sağol kardeşim dedi sonra sevgili yaptı ben sevgili olduklarını bilmediğim için onu sevdiğimi söyledim sonra sevgilisi bana hakaret etti falan işte bizim burada sevgilisi olana bacım*u derler falan dedi bende sevgilisi olduğunu bilmiyodum dedim o da artık biliyodun yazma dedi bende tamam dedim bu olayların üstünden işte 1yila yakın geçti şu an bildiğim kadarıyla sevgilisi yok doğum gününü kutlamak istiyorum ama işte kutlarsam ne der bilmiyorum Zaten böyle anlatınca da kutlamamak mantıklı geliyor ama işte onu sevdiğim için 8 yıldır kutlamakta istiyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oof ne çekmişsin be vazgeçmeyi bitirmeyi denesen. bak hem olmuş bitmiş. hiç yaşanmamış aşklar büyük olur ya okadar berbat değilsin bence bitirememekte
Zaten onu unutmaya çalışıyorum ama çalıştıkça sürekli karşılaşıyoruz ya da artık rüyalarıma falan giriyor rüyamda aslında onunda beni sevdiğini söylüyor ve her unutmaya çalışmamda veya unuttuğumu düşündüğümde bunlar oluyor
Çalışma yap çalışmadada konu o olunca nasıl unutulabilir ki
ya da unutma be bu büyük aşkı. Bakarsın dışarıda dalgalarla boğuşur hevesini alır sonra senin limana halatlarını bağlar
Haklısın ama işte unutuyorum düşünmüyorum sonra karşılaşıyoruz ve istemsizce hani acaba beni sevseydi nasıl olurdu diye düşünüyo insan ama artık zaten uzak duruyorum hesaplarına bakmıyorum onun olabileceği yerlerden gecmemeye çalışıyorum artık ne olur bilmiyorum zaman gösterecek
Ya sana değeğr veren birini bulup sende ona değer versene neden kendi kendine çile çektiriyorsun ki. Kalbine dur diyebilirsin bence
Biliyorum zaten bı olurumuz yok ama işte öyle söylendiği kadar kolay olmuyor 8 yıldır sevdiğim birini bı anda unutmak kolay değil
Ama yaşın gereği bu tam bir sevgi değil takıntı bence. Elde etsen sevgili olsanız belkide sevmediğini anlayacaksın. Bir şey paylaşmadığın insanı tanıyamazsın kalpten sevemezsin sevdiğini zannedersn
Yani bilmiyorum onu sevdiğime eminim yani onu takıntı haline getirsem böyle davranmam bence çünkü bu zamana kadar hiç ona zarar vericek bişey yapmadım onu hep uzaktan sevdim ama onunla anonim olarak konuştuğum zaman içimde öyle değişik bı duygu vardı ki hayatımda ilk kez öyle hissettim
Evet bu bir heyecandı :) Yani gerçekten söylüyorum onunla çıksan ve ayrılsan belki hiç bir şey olmayacak bunları hissetmeyeceksin.
Bilmiyorum zaten onunla sevgili olmak istemiyorum yaptığı o kadar şeyden sonra ama işte onu uzaktan 1 saniye bile görmek beni çok mutlu ediyor üzgün olduğum zaman onunla olan anıları düşünüyorum ve ne kadar üzgün olursam olim birazda olsa gülüp mutlu oluyorum ve ona bişey olucak düşüncesi bile beni mahvediyor dışarı çıktığım zaman onu gorememek çok kötü hissettiriyor bunu napicam
Bence onun yerine koyabileceğin seni seven birini bul. Değer görünce zaten o yok olur gider içinden merak etme
Umarım dediğin gibi olur yorumun için teşekkür ederim:)
ne demek rica ederim olur merak etme bu yaşlar için en doğal şeyler bunlar ilgilenmeki ilgi çekesin tamam
Tamam tekrar teşekkür ederim 🤗
takip atarsan şu an yazamıyorum da ileride gene sorun olursa konuşabilirz. görüşmek üzeree:)
hey daha açmamış gonca gül. neler gelir başımıza bilemeyiz benimde şu geldi başıma. nişanlanacaktım bi sms attım napıyon nası gidiyo diye ve sms iletilmedi. sonra gece 12 den sonra iletilince bende bu saatte telefonu neden açtın yazdım tekrar. Senin için telefonumu açtım demesini beklerken daha tam tanımıyordu beni. beni baskıcı kıskanç biri zannedip tanıdıklarıma sakın karşısına dahi çıkmamamı söylemişti. 2 sene sonra falan gördüğümde karnı burnundaydı:((( gözyaşları falan. ama geçiyor zamanla gerçekten tekrar sevince sevilince ya da bir çiçeği bile sevince
@İzmitlionur seninki daha zormuş bu kadar şey ne kadar unutmaya çalışsanda unuttum desende hâlâ aklında olur
yani bak görüntü bu bende: 10 yıl geçmiş hala aklımda ama cız etmiyo içim. yüzümde bi tebessüm olusuyo sadece
@İzmitlionur aynen öyle bendede onu düşününce sadece mutlu oluyorum ne kadar üzgün olursam olayım onu düşününce yüzümde bir tebessüm oluyor
zaten önemli olanda odur yarinle bi araya gelsende ayrılsanda nefret eden biri bırakmak yerine tebessüb oluşturan biri geride bırakma. olmuyorsa tabi arada ayrılığın kuralı bence de budur.
@İzmitlionur o kadar haklısın ki valla
:) hep tebessüblü olman dilğiyle
ya sende çok temiz ve iyi niyetlisin
@İzmitlionur teşekkür ederim sana'da hep tebessümlu olman dileğiyle 🤗
ve bu özelliklerini de koruman dileğiyle
@İzmitlionur teşekkürler 🤗
sanada çok teşekkürler açmamış goncagül. ismi bilmediğimde bole diyorum ama haz etmediysen bilgim olsun
@İzmitlionur sorun değil İzmitlionur rahatsız olmadım çok güzel bir hitap bence teşekkür ederim 🤗
:)
Nasıl gidiyo zamanın ençok neyle nasıl geçiyo