Platonik olduğum çocuğun doğum gününü kutlamali miyim?

İlk okuldan beri platonik sevdiğim bir çocuk var çocuk ilk okula 3cü sınıfta geldi aynı siniftaydik ama fazla muhabbetimiz yoktu zaten yan sınıfımızda bı kızın peşinden koşuyodu sürekli zaten utangaç biri olduğum için sevdiğimi söyleyemiyorum bide bı kızın peşinden koştuğu için hiç söyleyemedim sonra ilk okuldan çıktıktan sonra aynı mahallede oturduğumuz için arada sırada görüyodum sonra anonim hesaptan bu çocuğa ona ilk okulda aşık olduğumu söyledim hesap anonim olduğu için kim olduğumu bulmaya çalıştı sonra günler sonra kim olduğumu anladı kim olduğumu anladıktan sonra 1 hafta boyunca yazmadı o yazmadığı için bende yazmadım sonra 1 haftanın sonunda bana yazdı bı kaç gün konuştuk sonra bişey oldu bende onu engelledim ama hani bı kaç dakika sonra açıp napiyon yazıp gülücük attım sonra o da yazdı sonra ben ona bişey dedim o beni engelledi ama o engeli açmadı sonra ben başka bir hesaptan istek attım ama o da sen sapık mısın dedi bende ben değilmişim gibi yaptım yani onu tanımıyomus gibi sonra tekrar konuşmaya başladık sonra doğum gününü kutladım bana sağol kardeşim dedi sonra sevgili yaptı ben sevgili olduklarını bilmediğim için onu sevdiğimi söyledim sonra sevgilisi bana hakaret etti falan işte bizim burada sevgilisi olana bacım*u derler falan dedi bende sevgilisi olduğunu bilmiyodum dedim o da artık biliyodun yazma dedi bende tamam dedim bu olayların üstünden işte 1yila yakın geçti şu an bildiğim kadarıyla sevgilisi yok doğum gününü kutlamak istiyorum ama işte kutlarsam ne der bilmiyorum Zaten böyle anlatınca da kutlamamak mantıklı geliyor ama işte onu sevdiğim için 8 yıldır kutlamakta istiyorum ne yapmalıyım?

Platonik olduğum çocuğun doğum gününü kutlamali miyim?