• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkek neden evlenmek istemez?

dark_night1
dark_night1 Takip Et
Xper 1 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
33
Yapay Zekaya Sor
Annesinin kız bulmasını istemez, hayatına bir kadın almaz. Sadece işi ve ev arasında mekik dokur?
Bir erkek neden evlenmek istemez?
İş Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Hepimiz daha büyürken anne ve babamız arasındaki ilişkinin yakın gözlemcisi oluyor ve ilişkiyi ilk olarak bu model üzerinden tanıyoruz. Anne ve baba arasındaki ilişkinin, iletişimin nasıl olduğu, ilerleyen zamanlarda bizim de nasıl bir bakış açısına sahip olabileceğimizi belirliyor. Bu sebeple de ailede çok da iyi bir ilişkiye şahitlik etmemiş olan bireylerin, evliliğe biraz daha mesafeli olduğunu söylemek en hafif tabiriyle çok da yanlış olmaz. Bu söylediğimizin pek çok yönü olduğunu biliyoruz ancak biz daha çok annelerin erkek çocuklarla ilgili bazı davranışlarına değineceğiz. Klinik Psikolog Tuna Tümer şöyle değerlendiriyor: Erkek çocuğunu çok seven anneler… Genelde istedikleri her şeyi kolayca elde eden, daha doğrusu istekleri ona kolayca verilen çocukların, ilerleyen zamanlarda daha az sorumluluk aldığı görülüyor. Ancak ilkel çağlardan beri var olan ve hala kendini gösteren bir gerçek vardır; bir erkeğin kendini kanıtlaması, sadece erkek olduğu için ihtiyaç duyduğu kendini var etme alanı ve onun kendini gerçekleştirmesi, ancak sorumluluk alabilmesiyle mümkündür. Dolayısıyla annelerin erkek çocukları üstündeki aşırı korumacı ve özverili tavırlarının, bir bakıma onların kendilerini gerçekleştirmelerine ve sorumluluk almalarına engel teşkil ettiği söylenebilir.

Aman diyelim, geri kafalı ilan edilmeyelim lakin, böyle bir gerçek var; maskülenlik ve feminenlik arasındaki çizgi artık eskisi kadar kalın değil. Daha feminen tavırlara, imajlara sahip erkekler ve daha maskülen tavırlara, imajlara sahip kadınlar çok sayıda. Oysa hala ilkel bir tarafımız da mevcut. Erkeklerin kendilerini daha “erkek” hissetmesinin bilimsel açıdan bakıldığı zaman, “ataerkil” yapı ile ilgisi olmadığı görülebiliyor. Erkek, kendini var etmek, gerçekleştirmek için hala koruyucu, sahiplenici, sorumluluğu üstlenen bir misyona ihtiyaç duyabiliyor. Kadın ve erkek arasındaki bu dengenin sarsılması da evliliğin önündeki engellerden biri olabiliyor. Buradan ne anlamamız gerektiğini, milyonlarca okuru olan blogger James Michael Sama çok iyi ifade etmiş aslında:

“Bence kişinin bireysel yaşamında bir ilişki içindeki “güç” ve “bağımsızlık” kavramları arasında net bir ayrım yapmamız gerekiyor. Başarılı bir ilişki birtakım işidir ve takımlar ancak ortak bir amaç için birlikte çalışırlarsa kazanırlar. Bu durumda, mutlu bir yaşam mümkün olur.”

Evlilik için ciddi bir bütçe gerektiğini kimse inkar etmiyor diye düşünüyoruz. Binlerce liralık bir masraftan bahsediyoruz çünkü. Bu durum da erkekler için biraz sorun teşkil ediyor. Her kültürde değişiklik gösteriyor olsa da bizim kültürümüzde düğün erkek tarafına ait ve bu da ağır bir yük. Ancak dünyanın geneline bakılınca şaşırtıcı bir şekilde eğitim ve gelir seviyesi daha yüksek olan kişilerin daha fazla evlendiği de görülüyor. Bununla birlikte özellikle gelir seviyesi daha düşük olan kesimin evlilik için yeterince bütçeleri olmadığı da araştırmalarda öne çıkıyor.

Erkekler doğası gereği hala özgür yaradılışın hakim olduğu canlılar. Evlilik, pek çok erkek için sosyal yaşamı başta olmak üzere eşlerin ailesi, toplum ve eşleri tarafından bir kısıtlama olarak görülebiliyor. Özgürlüklerinin kısıtlanması dışında aynı insana hayat boyu aşık olmayacaklarından, daha iyi bir seçeneği kaçıracak olmaları da duydukları korkular arasında. Aile kurduktan sonra artacak olan sorumluluk da başka bir etken: Kendilerini sadece bir baba, bir koruyucu olarak tanımlamaktan çekiniyorlar. Biraz önce kendilerini gerçekleştirmek açısından söylediklerimizle çelişiyor gibi görünse de çelişmiyor; kadınlar için de durum aynı sayılır. Kimse kendini bireyselliğinin önüne geçecek bir tanım ile kısıtlamak istemez.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

şu an ben evlenmek istemeyen erkek olarak konuşuyum sevdiğim kızlar bana değer vermedi sürdürdüler soğudum aşka inanmıyorum bunun yanı sıra maddi durumumda iyi değil evlenmek istesem kız ev isteyecek araba isteyecek altın isteyecek düğün masrafları şuydu buydu bide ailelerin çoğu kız istemeye geldiğinde ne kadar maaş alıyorsun diye soracak tam bir görgüsüzlük param olsa bile bunlar benim zoruma gider bide ev araba altın istemeseler bile ev tutacaksın beyaz eşyalar nakliyeler bu ekonomik sıkıntıların içinde nasıl karşılayacaksın bide benim cinsel performansımın iyi olmadığını düşünüyorum kadınlar kocalarının cinsel performansı iyi değilse aldatıyorlar şu algı çok yanlış erkekler daha çok aldatıyor bilgisi aslında kadınlar da erkekler kadar aldatıyor ama kadın profösyonel bir şekilde aldattığını gizleyebiliyor erkeğin ruhu duymuyor ben telegram ifsalarında bir sürü kocasını aldatan kadın görüyorum mesela erkek o kadını aldatırken yakalasa bile gözü dönecek saldıracak etrafa sonra kadını boşamak isteyecek ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalacak üstüne tabi erkek o anlık sakinliğini koruyabilip karısını başka adamla aldatırken vidoeya çekip avukata delil olarak gösterebilirse ispat olarak o zaman nafaka ödemez isterse kadından nafaka da alabilir ayrıca şöyle kadınlar da var birisiyle evlenmeden önce ne kadar nafaka alacağının hesabını yapıp boşayanlar var erkek bir gün bile evli kalsa ömür boyu nafaka ödüyor bu devirde kadınlara nasıl güveneceğiz gerçek aşk bile yok

0
    0 Yorumla
  • Monster1902
    Monster1902 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    • Ekonomik sorunlar en başta çevreme bakınca gördüğüm milyon bulan bir evlilik masrafını görünce bende ister istemez aman kalsın diyorum.
    • Evliliği yuva kurmayı paraya dökenler.
    • Kafa dengi biri bulamamak.
    • Hevesi kalmamış olması.
    • Kimseye aşık olmamıştır.
    • Bekar hayatını seviyordur.
    • Başta kendi ailesi olmak üzere toplumda hep kötü aileler görmüştür bu da o kişiyi evlilikten soğutmuştur.
    • Geçmişte sevdiği biri olabilir.
    • Geçmiş ilişkisinden veya ilişkilerden ağır darbeler almıştır.
    • Farklı özel sebebi sebepleri olabilir.
    0
    0 Yorumla
  • zPSiCoPaTa
    zPSiCoPaTa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

@el-hakk_doğrudur

Nafaka Nedir?

Nafaka, bir kişinin geçimini sağlayabilmesi için ihtiyaç duyduğu parasal değerdir. Türk hukuk düzeni içerisinde boşanma sonucu bir eşin diğer eşe verdiği bir miktar olabileceği gibi velayet hakkını elde edemeyen diğer eşin ortak çocuk için verdiği bir miktar da olabilir.

Bir boşanma davasında davanın fer’isi niteliğinde talep edilebileceği gibi ayrı bir nafakaya da konu edinilebilir. Süresiz nafaka tabiri ise yoksulluk nafakası için kullanılan bir tabirdir. Esasen hiçbir surette süresiz olan bir türü yoktur. Ancak belli şartların gerçekleşmemesi hali için bu kullanılır.

Nafaka hukuku ile ilgili bütün ayrıntıları “nafaka davası” başlıklı yazımızda okuyabilirsiniz. Bu yazının konusu nafakada yeni düzenleme ve süresiz nafaka düzenlemesi konularına ilişkin temel bilgilerdir. Yazımızda süresiz nafakanın özelliklerine ve nasıl sonlanabileceğine ve çıkması beklenen yeni yasal düzenlemeye ilişkin hukuki zeminde açıklama getireceğiz.

Nafaka Türleri

Boşanma hukukunda nafaka türleri 3 şekilde görünür;

• İştirak Nafakası : Boşanma davasında çocuk için velayeti kendisine verilmeyen eşin ödediği nafakaya denir. İstisnaları olmakla birlikte çocuğun 18 yaşına gelmesi ile sona erer. Süresiz nafaka özelliği yoktur.
    • Tedbir Nafakası : Boşanma davası sırasında eşlerden yoksulluğa düşecek olanın diğer eşten aldığı türüdür. Burada henüz yargılama devam ettiği için kusura bakılmaz ve her türlü boşanma davasında verilen karar ile kaldırılır. Yani bu tür de süresiz değildir.
    • Yoksulluk Nafakası : Boşanmada diğer eşten daha kusurlu olmayan eş boşanma dolayısıyla yoksulluğa düşeceğini ortaya koyarak kendisine yoksulluk nafakası ödenmesini talep edebilir. Yoksulluk türü herhangi bir süreye bağlı değildir. Bu nedenle süresiz nafaka ile ilgili yeni yasal düzenleme tartışmaları bu çerçevededir. Süresiz nafaka mağdurları bu konu ile ilgili hukuki sürece ayrı bir önem vermektedir. Süresiz nafaka düzenlemesi ile ilgili önemli ayrıntılara aşağıda değinmeye çalıştık.
    0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

58

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Ekonomisi zayıftır, içinden gelmiyordur , diğeri kişiyi bulamamış olabilir veya kadınlara güvenmiyor da olabilir. Devir çok evlilik devri değil bence

0
    0 Yorumla
  • balixs
    balixs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Bu benim, nedenlerini hemen anlatayım.

• Kadınları sevmiyorum (gay değilim), kadınlara hormonlarımın verdiği ilgiden başka herhangi bir ilgim yok. Hormonlarım da zaten bana etki edemiyor.
    • Hayatımı bir kadın için baştan sona değiştirmek istemiyorum.
    • Erkekler arasındaki dişi rekabetine girmek istemiyorum.
    • Bir kadını sürekli korumak zorunda kalmak istemiyorum.
    • Kadınların kadınsı davranışlarına mağruz kalmak ve sinir krizleri geçirmek istemiyorum.
    • Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Bir çocuğa kâti suretle bakmam.
    • Boşanma tehlikesini göze almak istemiyorum, bir kadına zorla kazandığım paranın bir kuruşunu bile nafaka adı altında yedirmem. Bu uğurda suç teşkil edecek davranışlar sergilemekten de çekinmem.

Bu liste daha çok uzar ama şu anlık aklıma gelenler bunlar. Evlenen ve çocuk yapan erkeklere hiçbir şey demem ama ben bu akıl kârı olmayan işten uzak duracağım ve insanlıktan uzak bir köşede evimde huzur içinde tek başıma ölüceğim. Kimse öldüğümü bile bilmeyecek.

1
    7 Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

Burcun ne?

Yorumla
    • balixs
      balixs
      +1 yıl

@QueenOfSea yengeç

Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

SeN karasızlıktan evlenmiyorsundur bunlar bahane😅

Yorumla
    • balixs
      balixs
      +1 yıl

@QuennOfSea hayır, ben çok net fikirliyim. Bu konu hakkında çok şey yazabilirdim ama üşendim. Ve uzun yazsaydım kimse okumazdı.

Yorumla
    • afrodit-0
      afrodit-0
      +1 yıl

Tebrik ediyorum seni keşke bazı insanlarda senin gibi bir kadına bakamiycani bilip evlenmese en azından iki tarafta yorulamaz 👏

Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

@afrodit-0 okonuda bende tebrik ediyorum 😅

Yorumla
    • afrodit-0
      afrodit-0
      +1 yıl

Aynen doğru seçim 😊

Yorumla
  • GlorreichenKämpfer
    GlorreichenKämpfer Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Aaaa bu ben açıklayayım kadınlarla pek iyi ilişkilerim pek olmadı dolayısı ile güvenemiyorum ha birde evlilik için afedersin eşşek yüküyle para lazım birde boşanınca allaha emanet komple sana kimi olmuş dolmuş bir kadının eline düşüyorsun tonla nafaka ödeniyor çocuğunu yavrunu ayda 1-2 gün en fazla görüyorsun kadının işi yoksa evlenene ya da iş bulana kadar bi eşşek yüküyle de kadına nafaka veriyorsun ha birde dövdü diye iftira atar çocuğu kandırırsa bi uzaklaştırma kararı sonra maddi manevi tazminat hapis cezasına kadar gidiyor tabi mahkeme donuna kadar söküyor. boşanma oranları türkiyede son 20 senede yüzde %47 arttı erkeklerde de bi hayzli fazla %57 olan aldatma oranı kadınlarda %54. dolayısı ile evlilik sıkıntı iş ha gel gelelim hayatına kadın almama konusuna 6284 sayılı yasaya bak kadının beyannı esastır bu demektir ki eğer bir kadın haksız yere taciz veya tecavüz iftirasında bulunursa kanıtlama zorunluluğu bende eğer o anda kamera şahit veya herhangi lehime delil yoksa hapisteyim ayrıca toplulumuz da linç etmeye hazır vaziyette ve o saatten sonra adım temize çıksa bile itibarım yerle bir olur dolayısı ile iş yerimdeki kadınlarla yalnız kalmam otobüste kadın oturacaksa ya kalkarım ya da yer vermem en az 2 metre mesafe aynı asansöre binmem tanıdığım kadınlarla belki konuşurum o da topluma açık ortamda sürekli mesafeli bir şekilde. bunları geçelim bu dönemde (modern kadın) yani sosyal medya bağımlısı, buna bağlı beden postürü bile değişmiş tonla insan var değmez yani birçok insan. ha birde şu günümüzde standartlarım yüksek bir kadının sadece güzel olması vb. kendi sorunu olan şeylerin gözümde gram değeri yok herşeyden önce masaya bir şey getirebilmesi gerek bana statü sağlaması, feminen olması, akıl sağlığı yerinde olması (güven bana toplumda çok deli kadınlar var-erkekler gibi) vb. özellikler ve kriterler ararım yani bana bişey katacak ki benim dikkatimi çekecek

3
    7 Yorumla
    • Kayıpgezginn
      Kayıpgezginn
      +1 yıl

Aynen katılıyorum evlenmek erkek için aptallık demek aptallar evlenir zaten köle gibi çalışıp para kazanıyorsun her türlü ihtiyacını parasını ödeyerek karşılaya bilirsin yani kral gibi yaşarsın desem yalan olmaz evliliğe gore

Yorumla
    • xCahilSavar
      xCahilSavar
      +1 yıl

Kimler Nafaka Alır?

İş sözleşmesi sonlandırılanlar.

İşten çıkartılan kişiler / işten kovulan kişiler.

Evlilik boyunca boşanma sonrasında ev içinde emek harcayan ev hanımları.

Asgari ücretle çalışan kişiler.

Düşük gelire sahip olduğunu kanıtlayanlar veya geliri olmayan kişiler.

Düzenli bir geliri olmayan.

Geçici işlerde çalışan kişiler.

Mevsimlik çalışanlar.

Nafaka türleri yukarıda belirttiğimiz şartlara göre kişilere ödenmektedir. Bu belirtilen şartların yerine gelmesi ile kişi bu hakkı kazanır.

Ayrıca boşanma hükmü kesinleştikten sonra tedbir nafakası alınamaz. Çünkü boşanma öncesinde alındığından dolayı kişi sadece yoksulluk nafakası veya iştirak nafakasını boşanmadan sonra alabilmektedir.

Kimler Nafaka Alamaz?

Boşanma sonrasında yoksulluk nafakası şartları bulunmaktadır. Bu şartlar kimlerin yoksulluk nafakası alamayacağını belirlemek içindir.

Resmi bir şekilde evli olmayan iki farklı cinsin bir evde evli gibi yaşaması.

Maddi açıdan zorluk çekmeyecek kadar gelire sahip kişiler.

Çalıştığı işten geliri olan, dul aylığı, emekli maaşı veya yaşlılık maaşı gibi gelirleri olan.

Geçimini sağlayacak ölçüde sosyal yardım alan, kira gibi geliri olan, yurtdışından farklı bir gelire sahip kişiler.

Herhangi bir nedenle işsizlik maaşı alan kişiler

Bir meslek sahibi olup kendi isteğiyle mesleğinden vazgeçenler.

Meslek sahibi olup mesleğini yapmayan ve kazanç elde edecekken bu kazançtan vazgeçen kişiler

Bir mevduat hesabında belirli miktar parası bulunup bu paranın faiz geliri olan kişiler.

Eşi ile aynı gelire sahip veya eşinden fazla geliri olan kişiler

Yukarıda belirtilen maddeler neticesinde herhangi birinin olması, kişinin yoksulluk nafakası almasının önüne geçecektir.

Yorumla
    • xCahilSavar
      xCahilSavar
      +1 yıl

iftira atmak suçtur kanıt yoksa herkes masum sayılır isterse katil olsun delil yoksa suçlu sayılmaz ve mahkemeyi boşa oyalamaktan ceza yer

Yorumla
    • xCahilSavar
      xCahilSavar
      +1 yıl

ha madem ceza alıyor o zaman neden tecavüzcü 7 erkek hapse girmedi, 3 yeğenine tecavüz eden adam delil olduğu halde delil yok diyip 3 ayda hapisten çıktı 2 kadını öldüren kişinin ses kaydı ve konuşmaları ifşa oldu halde delil yok dendi

Yorumla
    • Kayıpgezginn
      Kayıpgezginn
      +1 yıl

O zmaan nafaka ödeyenler boşuna ödüyor

Yorumla
    • xCahilSavar
      xCahilSavar
      +1 yıl

adalet yok çünkü

Yorumla
    • xCahilSavar
      xCahilSavar
      +1 yıl

kurallara uyan da yok

Yorumla
  • xCahilSavar
    xCahilSavar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

@el-hakk_doğrudur Kimler Nafaka Alır?

• İş sözleşmesi sonlandırılanlar.
    • İşten çıkartılan kişiler / işten kovulan kişiler.
    • Evlilik boyunca boşanma sonrasında ev içinde emek harcayan ev hanımları.
    • Asgari ücretle çalışan kişiler.
    • Düşük gelire sahip olduğunu kanıtlayanlar veya geliri olmayan kişiler.
    • Düzenli bir geliri olmayan.
    • Geçici işlerde çalışan kişiler.
    • Mevsimlik çalışanlar.

Nafaka türleri yukarıda belirttiğimiz şartlara göre kişilere ödenmektedir. Bu belirtilen şartların yerine gelmesi ile kişi bu hakkı kazanır.

Ayrıca boşanma hükmü kesinleştikten sonra tedbir nafakası alınamaz. Çünkü boşanma öncesinde alındığından dolayı kişi sadece yoksulluk nafakası veya iştirak nafakasını boşanmadan sonra alabilmektedir.Kimler Nafaka Alamaz?

Boşanma sonrasında yoksulluk nafakası şartları bulunmaktadır. Bu şartlar kimlerin yoksulluk nafakası alamayacağını belirlemek içindir.

• Resmi bir şekilde evli olmayan iki farklı cinsin bir evde evli gibi yaşaması.
    • Maddi açıdan zorluk çekmeyecek kadar gelire sahip kişiler.
    • Çalıştığı işten geliri olan, dul aylığı, emekli maaşı veya yaşlılık maaşı gibi gelirleri olan.
    • Geçimini sağlayacak ölçüde sosyal yardım alan, kira gibi geliri olan, yurtdışından farklı bir gelire sahip kişiler.
    • Herhangi bir nedenle işsizlik maaşı alan kişiler
    • Bir meslek sahibi olup kendi isteğiyle mesleğinden vazgeçenler.
    • Meslek sahibi olup mesleğini yapmayan ve kazanç elde edecekken bu kazançtan vazgeçen kişiler
    • Bir mevduat hesabında belirli miktar parası bulunup bu paranın faiz geliri olan kişiler.
    • Eşi ile aynı gelire sahip veya eşinden fazla geliri olan kişiler

Yukarıda belirtilen maddeler neticesinde herhangi birinin olması, kişinin yoksulluk nafakası almasının önüne geçecektir.

1
    0 Yorumla
  • ozkin
    ozkin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Bizim Milletin akli hem fitneye calisiyor, yazilanlari okumadim ama tahmin etmem getekerise kesin yumusakdir diyen vardir, ama gercekleri soylemek gerekirse, ya bir kere sevmis olmamistir, ya hazir deildir ya da simdi bekarligin tadini cikarayim, calisip para kazanayim sonra evlendigimde hem Aileme hem de cocuklarima zaman harcayayim meselesi olabilir. Etrafa baktiginizda cogu erkek aileyle zaman gecirmek icin pazar gununu bekler ama Esleri de calisiyorsa bir nebi oda arkadasi gibi olmus olabilir (saatler tutmuyorsa). Birde ailesine bakmasi lazimsa, hangi kiz erkegin ailesi ile yasamak istiyor. En azindan kafam rahat diyordur

0
    0 Yorumla
  • Alacabulaca
    Alacabulaca Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar bazen çekilmez varlıklar olduğu için.
    Aynı şey erkekler için de geçerli.

Evlenmek istemez çünkü ona göre etrafında doğru bir kadın yoktur. Çünkü sorumluluk almak istemiyordur.
    Gençtir, gezip eğlenmek varken bekâr hayatınıhayatının keyfini çıkarmak varken ne diye evlensin..

Ve etrafındaki evlilerin hâllerini görünce insan evlilikten soğuyor.

Son olarak gaydir.

2
    1 Yorumla
    • Alacabulaca
      Alacabulaca
      +1 yıl

İki kere hayatını ve hayatının diye ekleyen telefonumun klavyesine teşekkürü borç bilirim.

Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

bir çok sebebi olabilir

aşk meşk ilişkileri ilgisini çekmiyordur yalan geliyordur zamanını boşa harcamak istemez onun sorumluluğuyla sorunlarıyla uğraşmak istemez, yalnızlığı seviyordur vs.

eski bir ilişkisinden yara almıştır ya da imkansız olan sevdiği biri vardır zaten halihazırda

eşcinseldir

bu şekilde planlı bir şekilde tanışma değil de hayatının aşkının ona gelmesini bekliyordur belki de ve hala bulamamıştır

vs. vs. her şey olabilir

0
    0 Yorumla
  • sessizlikveyalnizlik
    sessizlikveyalnizlik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlar nesne oldunuz ki? Ne gerek ki? Bir sürü sebebi olabilir. Başta kadından uzaklaşmak ister. Anlamsız nesne gibi gelebilir. İlgi duymaz. Kadın ulaşmak sorun günümüz de. Hazır değildir. Evlilik aptallıktır. Cinsel ihtiyaç zaten 1000 TL gecelik geliyor kadın. Niye enayi mi bir de kadına nafaka, bakım, çocuk... vs. ne gerek var. Ver parayı satın alma kadını kullan at. Günümüzün kadının derdi para. Ben depremler olmazsa insanlar kuduruyordu. Şimdi herkes Allahı hatırladı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bahsettiğin kişi benim. Durumu gemen açıklayayım; annemden kesinlikle böyle bir şey isteyemem, akrabalardan kız bulmalarını istemek kadar utanç verici bir şey yoktur ancak onlar birini önerirse olabilir. Bunun dışında evlenmek istemememin nedeni; eşinle anlaşamadın ve ayrılmak istedin o birini bulana kadar nafaka ödemek zorundasın. bir diğeri de düğün evlilik işleri için artık çok ciddi para ayırmak lazım.

1
    0 Yorumla
  • youngsailor
    youngsailor Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.

Ben şu sıralar tamda öyleyim. İşim ve ev arası mekik dokuyorum. Ancak şöyle bir durum var. Ben istemiyor değilim. Hayırlısı ile olsun değilse olasın tarafındayım. Son zamanlarda iş-ev temposundan dışarıya çıkıpta sosyalleşme durumum olmadı.

0
    0 Yorumla
  • helalzevk
    helalzevk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Alışmış rahatlığa keyif adamı olmuş, sorumluluk alamaz tek kişiye bağlı kalamaz. Ye, iç, seviş mantığı ile yaşıyor. Uzak duracaksın

ya da kendi halinde evliliğin maddi manevi sorumluluğunu kaldıramayacak maddi imkanlar da el vermiyor olabilir

0
    0 Yorumla
  • el-hakk_doğrudur
    el-hakk_doğrudur Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Vallahi ben erkeklere acıyorum düğünü erkekler yapıyor evi erkekler ayarlıyor eşyayı erkekler alıyor altınları erkekler alıyor ondan sonra geçimsizlik olsa boşansılar nafakayı erkekler ödüyor tazminatta erkekler ödüyor mahkeme masraflarını erkekler ödüyor Yani akıllı bir erkek neden evlensin Bu şartlarda? mesela siz erkek olsanız evlenir misiniz?

0
    5 Yorumla
    • el-hakk_doğrudur
      el-hakk_doğrudur
      +1 yıl

Teyze bizim akraba evlendi onlar hikaye kadınlar mağdur olmasın deyip her şekilde bağlıyorlar onlar teorik olarak öyle gerçekte hayat öyle işlemiyor

Yorumla
    • el-hakk_doğrudur
      el-hakk_doğrudur
      +1 yıl

Benim akrabam boşandı adam ne bir küfür söylemişliği var ne bir tokat atmışlığı var zaten kadın da şiddet uyguladığını falan söylemedi yine de tazminat cezası verdiler o konuştukların hepsi hikaye gerçekte her şekilde nafaka bağlanıyor Yeter ki kadın istesin yeter ki tane kadın talep etsin eğer kadın kocasını aldatmamışsa her şekilde de tazminat alıyor bunlara defalarca gördük etrafımızda bir sürü erkek boşanan akrabamız var insanımız var görüyoruz yani bunları o anlattıkların hepsi hikaye senin ben gerçek olanı söylüyorum sana gerçekte yaşanmış olanları anlatıyorum

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

@zPSiCoPaTa Kabul et erkeklere muhtaçsınız. Bırakın maskülen olmayı siz kadınlığınızı yapın kocanıza itaatkar olun kocanızda sizin korusun kollasın size daha iyi bir yaşam sunmak için çalışsın. Olay basit feminist ABLA.

Yorumla
    • zPSiCoPaTa
      zPSiCoPaTa
      +1 yıl

feministlik yalan

Yorumla
    • el-hakk_doğrudur
      el-hakk_doğrudur
      +1 yıl

Yemin ediyorum o kadar cahilsin ki gelip buraya yazma o cahilinle her kadın süresiz nafaka isteyebilir.
      Türk Medeni Kanunu (TMK) madde 175'e göre yoksulluk nafakası, süresizdir. Yani mahkeme kararıyla nafakanın kaldırılmasına karar verilmedikçe, yahut nafaka lehtarının evlenmesi veya ölümü gibi nafakayı kendiliğinden sonlandırana erdiren bir durumun oluşmadıkça, nafaka yükümlülüğü devam eder.

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Nerden biliyosun.. yanında misin.
    nerelerde mekik dokuduğunu..

2
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Hayat o kadar özgür, cinsellik o kadar rahat ki, erkekler bundan sonra evlenmese hiç şaşırmam.

0
    0 Yorumla
  • kadinsix
    kadinsix Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

kanka muhtemelen sevdigi biri yoktur butür bahaneleri yapanlar birsure sonra evleniyor hatayi kendinde arama senle alakali ise

0
    0 Yorumla
  • yaralı_gönlüm
    yaralı_gönlüm Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Belki sevdiği veya bekedig vardır veya tercihi farklidir

0
    2 Yorumla
    • dark_night1
      dark_night1
      +1 yıl

Sevdiği yok beklediği de yok

Yorumla
    • yaralı_gönlüm
      yaralı_gönlüm
      +1 yıl

O zaman tercihi farkli olabilir veya gerçekten bu devirde evlenilmez dusuncesinde

Yorumla
  • hikmet0858
    hikmet0858 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl

Bende aksine evlenmek istiyorum ama annem kız bulma konusunda çok pasif kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • Emreeeee06
    Emreeeee06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.

Devir bunu gerektiriyor. Kimseye güvenemiyorsun ki...

0
    0 Yorumla
  • turgayatacan
    turgayatacan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Büyük ihtimalle arabası vardır onla vakit geçiriyordur

0
    0 Yorumla
  • CekirdekKolaa
    CekirdekKolaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

evliliğin ne kadar boktan bir şey olduğunu biliyordur

0
    0 Yorumla
  • MesajınızVar
    MesajınızVar Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.

Gay olabilir

Veya Çok çapkın olup evlenmek istemeyebilir

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Hayattan bir beklentisi yok sanki anlattığın kişinin

0
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Evlilik bu devirde pişmanlıktır.
    İstemiyordur düşünmüyordur

0
    0 Yorumla
  • Tam4gunolmusdunn
    Tam4gunolmusdunn Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Hazır değildir ya da benim gibi kadınlardan bıkmıştır. Kadınsız bir yaşam geç yaşlılıktır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu arkadaş bana benziyormuş anladım istemez istemez hayat onun

1
    0 Yorumla
  • RashkolnBey
    RashkolnBey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Çünkü paran kadersın bu dünyada. Neden evlenmiyor değilde. Bir kız bir erkeği neden sevmez diyoruz artık. Bütün yük erkekte

0
    0 Yorumla
  • handsomeboy1453
    handsomeboy1453 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Günümüz kartlarında hayat çok zor, insanlar güvenemiyor ve Kadınlar ın zor olanları da ek bir stres yaratıyor maalesef

0
    0 Yorumla
  • Ali6333
    Ali6333 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Sorumluluk kaldırmak istemiyor. Kendine guvenmiyor

0
    0 Yorumla
  • ankaralıkoc
    ankaralıkoc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Ben şahsen evlenmek istiyorum ama evlenecek kız neredeeeeeeeee

1
    0 Yorumla
  • wenomm
    wenomm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Anladığım kadarıyla bu çocuktan hoslaniyorsun heralde tanidik biri

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Büyük ihtimal bi kıza aşıktır unutamıyodur. ya da bekledigi birivardır. Bi ihtimalde evlenmeden işini görüyodur

0
    0 Yorumla
  • LeydiMeyra
    LeydiMeyra Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Zorunda olmadığı için

2
    0 Yorumla
  • rumeysayemis
    rumeysayemis Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sorumluluk almak istemezler ondan

1
    0 Yorumla
  • Брюнетка_Король
    Брюнетка_Король Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 102%
    +1 yıl

Erkekleri bıktırdınız ya.

0
    0 Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Hazır hissetmiyordur bu yeterli bir sebep

0
    3 Yorumla
    • eflani7878
      eflani7878
      +1 yıl

Birde küçüktür oda sebep olmazmi

Yorumla
    • Elfida277
      Elfida277
      +1 yıl

@eflani7878 olur elbet zaten hazır hissetmiyor demek ki ye her konu giriyor genel anlamda

Yorumla
    • eflani7878
      eflani7878
      +1 yıl

Yo girmiyor hiç bir zaman hazır hisediyormusun olmayacak ozanan

Yorumla
  • Buzor
    Buzor Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Nafaka altınlar kadının oluyor çünkü

0
    0 Yorumla
  • _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_
    _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Hayatından mutludur belki

0
    0 Yorumla
  • Çakmaqueen
    Çakmaqueen Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evlidir muhtemelen

0
    0 Yorumla
  • visualsutdio
    visualsutdio Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Kendisi bulmak isteyebilir ona sormak lazım

0
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Bekarken bir sürü kıza bakmak yazmak var diye

0
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Farklı öncelikleri vardır

0
    0 Yorumla
  • _Ş-A-H_
    _Ş-A-H_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.

İstemek zorunda değil.

0
    0 Yorumla
  • enskadir33
    enskadir33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Zamanı gelince inşallah kısmet

0
    0 Yorumla
  • NonUnendless
    NonUnendless Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Evliliğin bir kazanımı yok bilakis pranga

0
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Güvensizlik olabilir.

0
    0 Yorumla
  • sevgiperisi034
    sevgiperisi034 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.

Sorumluluk ve ozgurluk

0
    0 Yorumla
  • sevdatsyrk34
    sevdatsyrk34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.

Hedefleri vardır belki

0
    0 Yorumla
  • Lindström
    Lindström Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluk almak istemiyordur.

0
    0 Yorumla
  • Bergamalı355
    Bergamalı355 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 126 , eic 70%
    +1 yıl

Aradığı kişiyi bulamamıştır. Bende öyleyim

1
    0 Yorumla
  • Mrt8787
    Mrt8787 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.

Neden istesin?

0
    0 Yorumla
  • KemalErbay
    KemalErbay Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.

cesareti yok belkide bazı şeylere

0
    0 Yorumla
  • Konrad027
    Konrad027 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Henüz hazır hissetmiyordur

0
    0 Yorumla
  • zzzmmmyyy
    zzzmmmyyy Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

hazır değildir

0
    0 Yorumla
  • böylebirisii
    böylebirisii Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Hevesi kursağında kalmış uzaklaşmıştır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kadınlara guvenmiyordur olamaz mı?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ne gereği var nüçün 😃

0
    4 Yorumla
    • Çaykovskiii
      Çaykovskiii
      +1 yıl

Bu sene de olmazsa bu düğün seni bırakıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nereye bırakıyorsun daha teklif etmedin altınlarımı almadın

Yorumla
    • Çaykovskiii
      Çaykovskiii
      +1 yıl

Oyalayıp duruyosun gündüz kusağı programlarına çıkıp seni rezil edecem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben iki kilo altına tamamım

Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Kafasında başka sorunlar vardır

0
    0 Yorumla
  • Sudeeev
    Sudeeev Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Evlenmekten korkuyor olabilir

2
    0 Yorumla
  • Makineciii
    Makineciii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24
    +1 yıl

Gezip tozmayi karı kızla eğlenmeyi sevdiği icin

0
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Özgür olmayı seviyor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek neden evlenmek istemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek neden evlenmek istemez? 9 cevap verildi
Bir erkek neden evlenmek istemez? 13 cevap verildi
Bir erkek neden evlenmek istemez? 113 cevap verildi
Bir erkek neden evlenmek istemez? 12 cevap verildi
Bir erkek neden evlenmek istemez? 40 cevap verildi
Bir erkek neden evlenmek istemez? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨